A helyzet az, hogy a kozeppalyarol es a tamado sorbol elmegy/elment 4 ember (Morata, DM, Khedira, Casemiro) es eddig erkezett 2 jatekos (Kroos es James).volt írta:Nem tudom James hova jött, de szerintem így nagyon gyenge lenne a középpályánk védekezésben.Galacticos írta:james.
vagy szerintetek ő padra jött 80 millióért? vagy várni azt hogy a bbc egyik tagja lesérül és játszhat huzamosabb ideig?
En se akarok minden posztra 2 egyforma kepessegu jatekost, de mindenkepp hoznek:
- akar kolcsonbe, akar par millioert egy 30 even feluli csatart a padra. Nem egy Falcao szintu jatekosra gondolok, de azt se akarom, hogy serulesek eseten Modric legyen a jobbszelso. Akar egy fel eves kolcson is belefer, amig Jese felepul rendesen. (telen pedig a seruleseink tudataban meglatjuk, hogy kell-e arra a posztra egy ember vagy sem)
-mint ahogy a kozeppalyara is mindenkepp kell egy vedekezni tudo ember. Megertem azt is, aki egy Vidal szintu jatekosban gondolkodik, mint ahogy azt is, aki inkabb egy gyengebb kepessegu jatekost szeretne. Mindket esetben megvannak a pozitiv es negativ hatasok (ezeket korabban mar felsoroltatok). Az viszont egyertelmu, hogy a fent emlitett 6 transzfer tudataban egy vedekezni tudo jatekost hozni KELL, mivel letszamban nem vagyunk meg. A Castillara iden meg nem szamitok.