Spanyol bajnokság
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Spanyol bajnokság
Dobogóra jók lesznek... :Đ Azért ne pisiljünk már magunk alá srácok. Oda lesz a KHÖD idén! Irány a fény! :Đ
Az Atletico még a tavalyinál is erősebb lesz,nem is értem miért írják le itt őket.
Simán erősebbek lesznek,még a cserepadjuk is elég hosszú lesz ha minden igaz.

Simán erősebbek lesznek,még a cserepadjuk is elég hosszú lesz ha minden igaz.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
a bajnoki cím meg a béelldöntő az komolytalan, mi?na idéntől veszem komolyan ezeket a matracokat.

jó helyre került, bele az átlagba.Griezmann pedig penge.

Griezmann hivatalos. na idéntől veszem komolyan ezeket a matracokat. kár hogy jól oldották meg a vételeket. Griezmann pedig penge.
- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
hát így már könnyű okosnak lenne, tibi
2 nappal később reagálva. Hát mennyi minden változott azóta?? pl.:
de még ez sem fix, ahogy Vidal helyzete se, nagyon nagy érdeklődéssel várom a fejleményeket. Hajtsad őket, r24!!

hát igen, ezzel nekem is változott egy kicsit az álláspontom, nem gondolod?A Tuttosport értesülései szerint Paul Pogba 2019-ig meghosszabbítja szerződését a Juventus egyesületével. A játékosért több klub, köztük a pletykák szerint a Real Madrid is érdeklődést mutatott, azonban az olasz lap úgy tudja, 2019-ig meghosszabbítja szerződését, az új tárgyalások során pedig közel dupla fizetést sikerült kiharcolnia, és ezentúl 3.2 millió eurót tesz majd zsebre évente. Forrás: Madridom.hu

de még ez sem fix, ahogy Vidal helyzete se, nagyon nagy érdeklődéssel várom a fejleményeket. Hajtsad őket, r24!!

Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
miVida írta:órák kérdése és át fog igazolni... mondtam, hogy nem szabad leírni az Atléticot... lehet hogy eladtak pár jó játékost, de jönnek helyettük is ám...Caye írta:Elvileg az Atletico versenybe szallt Griezmannert, 25milliot adnanak erte![]()
https://eurosport.yahoo.com/video/euro- ... 28062.html
ezek is beszélnek Falcao/Lukakurol. de falcao már 28 éves??na mindegy köccsönbe jóú
pogbáról is írnak, hogy még mindig NYC-be dekkol és valamire vár....
Hát szerintem ő is csak 1-én csatlakozik a Juve keretéhez, mint nálunk Benzema és Varane. Ennyi a történet, visszarepül Torinoba, aláírja a szerződését és még 2-3 évig ott tengeti életét.

"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Azért, ha Griezmann az Atleticoba igazol, elég durván erősödnek. Szerintem támadásban jobbak lesznek, mint tavaly, de hátul lesz egy hatalmas nagy űr, amit a belga hagy maga után. Jó, tehetséges elvileg az új kapus, de Courtois más szint. Kíváncsi leszek rájuk.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
órák kérdése és át fog igazolni... mondtam, hogy nem szabad leírni az Atléticot... lehet hogy eladtak pár jó játékost, de jönnek helyettük is ám...Caye írta:Elvileg az Atletico versenybe szallt Griezmannert, 25milliot adnanak erte

https://eurosport.yahoo.com/video/euro- ... 28062.html
ezek is beszélnek Falcao/Lukakurol. de falcao már 28 éves??

pogbáról is írnak, hogy még mindig NYC-be dekkol és valamire vár...

Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl González
Elvileg az Atletico versenybe szallt Griezmannert, 25milliot adnanak erte
VIDEOTON FC
REAL SOCIEDAD SAN SEBASTIÁN y UD LAS PALMAS DE GRAN CANARIA¡
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
én hegyit kötözném egy székhez a párharc elé. kipeckelt szemhéjjal. csak akkor kímélném meg, ha kimondja, hogy pepe a kedvenc védője, aki a posztján amúgy is a világ legjobbja.ziro4vr írta:én adnám. mourinho próbálná játszani a tavalyi atmát a tavalyi atmásokkal, simeone meg a tavalyi atmát az idei atmásokkaltorjack írta: a bl szereplésükre kíváncsi leszek. tavaly azért volt egy nagyon hugyos csoportjuk, utána egy marha gyenge milan, egy leeresztett barca, aztán a chelsea....húbazmeg, ha kínvallató lennék, az atma-cselzit tuti bevetném.a második félidőre dalolna a fogoly mint az énekespacsirta. bár ez azért tényleg embertelen módszer.![]()
igazi ínyenc csemege lenne az alkoholistáknak és vakoknak (meg várhidi petyának)
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
én adnám. mourinho próbálná játszani a tavalyi atmát a tavalyi atmásokkal, simeone meg a tavalyi atmát az idei atmásokkaltorjack írta: a bl szereplésükre kíváncsi leszek. tavaly azért volt egy nagyon hugyos csoportjuk, utána egy marha gyenge milan, egy leeresztett barca, aztán a chelsea....húbazmeg, ha kínvallató lennék, az atma-cselzit tuti bevetném.a második félidőre dalolna a fogoly mint az énekespacsirta. bár ez azért tényleg embertelen módszer.

Nem illik.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
azért a bajnoki címet még ne ünnepeljük. pöppet korai.
ráérünk majd április végén,május elején

a bl szereplésükre kíváncsi leszek. tavaly azért volt egy nagyon hugyos csoportjuk, utána egy marha gyenge milan, egy leeresztett barca, aztán a chelsea....húbazmeg, ha kínvallató lennék, az atma-cselzit tuti bevetném.a második félidőre dalolna a fogoly mint az énekespacsirta. bár ez azért tényleg embertelen módszer.Szerintem kb olyanok lesznek, mint a chelsea tavaly. BL-ben jók lesznek, bajnokságban a nagy meccsekre jönni fog a Simeone-mágia, de több botlás lesz a kisebbek ellen, nem jönnek majd az egynullák.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Chicharito is az Atmaba tart.
Ha marad Suarez büntetése - úgysem - akkor a tv társaságok fognak dönteni az El Clásico időpontjáról.
Ha marad Suarez büntetése - úgysem - akkor a tv társaságok fognak dönteni az El Clásico időpontjáról.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
nem tudom mit mufurckodtok, tavalyi is megmondtam előre, hogy kipukkan majd az atma no para

Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl González
Amig ilyen Matthieut vesznek 20 millakert addig nem lehet rajuk nagyon felnezniMyStiQ írta:Hűha.
Az Atletico már most kipukkadt, a Barca le van nézve. Mi van veletek srácok?

Ha nem erositenek hatul, akkor leznek bajok.
VIDEOTON FC
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Majd elmùlikMyStiQ írta:Hűha.

- ziro4vr
Most mondd, hogy nem hozzuk jól a nagyképű, lenéző madrid fan archetípusát.

Nem illik.
Hűha.

- ziro4vr
Szerintem kb olyanok lesznek, mint a chelsea tavaly. BL-ben jók lesznek, bajnokságban a nagy meccsekre jönni fog a Simeone-mágia, de több botlás lesz a kisebbek ellen, nem jönnek majd az egynullák.Caye írta: En kinezem Simeone csapatabol, hogy iden is nagyot fognak kuzdeni, talan az den ujraepulo Barcaval fognak nagy harcban lenni a masodik helyert.
Nem illik.