Egyébként DM beírhatja magát a Real történelemkönyveibe, ő lehet a legdrágábban eladott játékos. Előre kicsi argentin fiúcska!!! Vamos!!!
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 28., hétfő 8:33
HozzászólásSzerző: sander » 2014. július 28., hétfő 8:29
http://www.marca.com/2014/07/28/futbol/ ... 26075.htmlRasta írta:Állítólag a PSG 80 millió eurós ajánlatot készül tenni DM-ért...Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi igaz belőle.
HozzászólásSzerző: Rasta » 2014. július 28., hétfő 0:51
HozzászólásSzerző: Toky » 2014. július 27., vasárnap 23:13
Nem. Nem tudja.miVida írta:Modric is le tudja hozni amit ő
Azzal a "nem soká"-val még várnék. Bármennyire is kedvelem a 24-esünket, azért még nincs Alonso szintjén, és talán nem is lesz. Hogy egyáltalán lehessen (esélye legyen rá), meg kellene Neki adni a bizalmat és a POSZTJÁN játszani sokat.miVida írta:Illaramendi pedig nem soká átveszi a stafétabotot
HozzászólásSzerző: miVida » 2014. július 27., vasárnap 23:10
én emlékszem rá, de akkor még volt egy kedira a pályán meg egy illaramendi... az meg tényleg röhej. Na de egy mélységi irányító Modric és előtte egy Kroos-Vidal páros... abbú nem lesz közröhej, hanem még ha elé veszünk egy BBC-t és még James is néha benézeget, akkor meg közmegszeppenés leszFuentealbilla írta:Nem vagyok biztos benne. Tavaly is mondták sokan 1-1 meccs után, hogy ilyen meg olyan gyenge 0 volt Xabi Alonso.. aztán ha valami miatt nem volt 1-1 meccsen közröhej tárgya lett a középpálya és még finoman fogalmaztam. Emlékezzetek csak vissza...miVida írta:nincs szükségünk Xabira... Modric is le tudja hozni amit ő, Illaramendi pedig nem soká átveszi a stafétabotot... viszont jót tesz a csapatnak a karaktere és jó ha ott a padon már csak sérülés esetén is
Modric biztos nem tudja hozni azt amit Xabi Alonso egyszerűen más képességeik vannak... Kroos, hogy tudja-e esetleg képességeivel pótolni az majd szezon közben kiderül. Ha Carlo egyáltalán próbálgatni fogja ezt egyáltalán... És akkor mehetne a Kroos-Modric duo mellé egy támadó szelleműbb player. De ez majd kiderül
HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. július 27., vasárnap 23:03
Nem vagyok biztos benne. Tavaly is mondták sokan 1-1 meccs után, hogy ilyen meg olyan gyenge 0 volt Xabi Alonso.. aztán ha valami miatt nem volt 1-1 meccsen közröhej tárgya lett a középpálya és még finoman fogalmaztam. Emlékezzetek csak vissza...miVida írta:nincs szükségünk Xabira... Modric is le tudja hozni amit ő, Illaramendi pedig nem soká átveszi a stafétabotot... viszont jót tesz a csapatnak a karaktere és jó ha ott a padon már csak sérülés esetén is
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. július 27., vasárnap 22:49
és enyhe handjobok a gép előttwZoLee7 írta:a fentebb leírtakhoz, Pepe helyett Varane játsszon többet kezdőként, ha meg akarjuk tartani ez kell...ha meg nem jobb mint Pepe minek akarnánk megtartani
Vidal ha jön akkor itt csoportos elvándorlások lesznek
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. július 27., vasárnap 22:46
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. július 27., vasárnap 22:46
ja, ez az inverze annak amit gondolokmiVida írta:nincs szükségünk Xabira... Modric is le tudja hozni amit ő, Illaramendi pedig nem soká átveszi a stafétabotot... viszont jót tesz a csapatnak a karaktere és jó ha ott a padon már csak sérülés esetén is
HozzászólásSzerző: miVida » 2014. július 27., vasárnap 22:42
HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. július 27., vasárnap 22:25
Nekem egyik kedvenc játékosom Xabi.doncsontos írta:
én se erőltetném már az öreget de nem viccből hosszabbítottunk vele tavaly, ráadásul az olasznál alap lesz, ezért is írtam, hogy Ancelotti fejével gondolkodva ez lenne az ésszerű kezdő a szezon elején
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. július 27., vasárnap 22:23
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. július 27., vasárnap 22:20
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2014. július 27., vasárnap 22:18
dannen írta:nekem meg nem, minden bántás nélkül én már nem akarom xabit a kezdőben látni nagyobb meccseken.doncsontos írta:Nekem legalábbis ez az ésszerű..
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2014. július 27., vasárnap 22:14
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. július 27., vasárnap 22:06
HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. július 27., vasárnap 20:32
Legyen 5 év akkor pedig hozzá mondom még a két európai szuper kupát is. Nem ezen volt a lényeg. Hanem azon, hogy nem kifutott eredmény volt. A szőrszálhasogatás elvette a figyelmed a lényegről. Főképp, hogy nem is tavaly érett ez be először... pedig még fel is soroltam a megnyert trófeákat.Anyaka írta: Ez így 5 év, de nem is az a lényeg. Idén nem igazoltak senkit a Porto-ból, vagy egyéb klubból, ahol jönnek a tehetségek, ígéretek, így lehet megszakad ez a sorozat náluk, de a fenti állítás valóban hülyeség. Egyértelműen hosszú idő munkája érett be tavaly, nem szerencse, és nem is véletlen az. Kivétel a BL döntő, az lehet szerencse volt, hogy addig eljutottak.
Ha az edző a jelenlegi igazolásokkal teljesnek látja a képet, akkor hasonló szintet tudnak hozni idén is. Remélem, most is topcsapat lesznek. Így az igazi a bajnokság, van legalább benne valami izgalom. Egy tökéletes évhez legalább egy hasonló csapat még kéne. Jöhetne egy komolyabb sejk, azt se bánnám, ha felépítene egy Elche-t bajnoknak.![]()
De összességében úgy látom idén gyengültek igazán, legalábbis az eddigi igazolásokkal. Annak idején Falcao eladása okos húzás volt, nem éreztem őt náluk létszükségletnek, akkor is inkább D.Costa, és a többi ember vitte a csapatot. Túl nagy egyéniségeket nem visel el ez az Atletico Madrid, ide inkább gépek kellenek, ezért ha kinevelnek valakit "sztárrá" el kell adniuk.
Idén a Chelsea lesz megint veszélyes nemzetközi viszonylatban, de a MU is okozhat meglepetést, ha gyorsan összeszoknak. Más csapatnál nem igazán volt eddig előrelépés, így maradtak ugyanolyanok, vagy gyengébbek, mint az előző szezonban.
HozzászólásSzerző: hala real » 2014. július 27., vasárnap 20:02
de erősebb se. még egy olyan szezont nem tudnak lehozni, mint az előző, amikor is a szerencse nem kevésszer segítette ki őket.cart írta:Semmivel nem lett gyengébb az Atletico az előző szezonhoz képest.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. július 27., vasárnap 19:51
Fő az optimizmus, de mint az életbe a fociba sincs másképp. Egyszer fent máskor lent. Mindig nem lehet a csúcson lenni és ez így van rendjén.miVida írta:a Real Madrid mindig domináns lesz!
HozzászólásSzerző: cart » 2014. július 27., vasárnap 19:50
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem