Formula-1
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Re: Formula-1
Alonso 4.
Ha jól elkapja a rajtot,és megelőzii Vettelt,amire van esély,mert versenyben a ferrarit jobbnak érzem mint az idei red bullt,pláne hogy voltak gondjai a németnek a hétvégén...akkor,ha két mercis ego kiüti egymást,mert ez is benne van,meglepetés is lehet....
Ha jól elkapja a rajtot,és megelőzii Vettelt,amire van esély,mert versenyben a ferrarit jobbnak érzem mint az idei red bullt,pláne hogy voltak gondjai a németnek a hétvégén...akkor,ha két mercis ego kiüti egymást,mert ez is benne van,meglepetés is lehet....
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
21-22 év múlva itt már simán csajok is fognak versenyezni...de őszintén szólva ez megsem fordult a fejemben

- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Pláne ha csaj lesz...wZoLee7 írta:hivatalos...apa lesz, ideje...21-22 év múlva is Raikkonennek akarok szurkolni

- wZoLee7
hivatalos...apa lesz, ideje...21-22 év múlva is Raikkonennek akarok szurkolni

- wZoLee7
csak a legelvetemültebbek állítják azt, hogy Vettel 2 vb címmel jobb Alonsonal...a legjobb példa amit fel lehet hozni, CR-Messi aranybogyó...ennél jobb példa nincs.
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Na igen, ami Vettel illeti meg be kell látni, hogy azért ő nem egy utolsó pilóta, aki csak végigmakkolt 4 évet. Oké jókor került a legjobb helyre ez lehet, sokszor volt a kelleténél is szerencsésebb ez lehet, de ettől még egy igen jó pilóta ezt a Toro Rossonál is megmutatta már vagy megint csak elég Silverstone-ra visszagondolni mit leműveltek Alonsoval. Ilyen csatát egy Gutierrezzel vagy egy Maldonandoval biztos nem játszol le. 
Abban lehet vitatkozni, hogy van-e annyira jó pilóta, hogy 4 VB címe legyen szemben Alonso 2 és Hamilton 1 címével. Ebben az én véleményem is az, hogy nem, nincs ennyire jó pilóta, viszont annyira nem overrated, nagyon közel van hozzájuk véleményem szerint. Bár hogy ki a jobb az csak akkor dőlne el, ha fullra ugyanazt a kocsit vezetné mind3 pilóta, de ez sajnos sosem fog megtörténni. Damon Hill is megmondta anno, hogy mindenkinek egy Minardit kellene vezetnie és akkor télleg kiderülne ki a legjobb.

Abban lehet vitatkozni, hogy van-e annyira jó pilóta, hogy 4 VB címe legyen szemben Alonso 2 és Hamilton 1 címével. Ebben az én véleményem is az, hogy nem, nincs ennyire jó pilóta, viszont annyira nem overrated, nagyon közel van hozzájuk véleményem szerint. Bár hogy ki a jobb az csak akkor dőlne el, ha fullra ugyanazt a kocsit vezetné mind3 pilóta, de ez sajnos sosem fog megtörténni. Damon Hill is megmondta anno, hogy mindenkinek egy Minardit kellene vezetnie és akkor télleg kiderülne ki a legjobb.

- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
+1!!Santi írta:A pilótának az autót vezetnie kell, nem fejlesztenie. Esetleg amikor vezet adhatja (és adja is) a visszajelzéseket, hogy ezt érzi azt érzi, ez szar az szar, de arra nem neki kell rájönnie, hogy mitől is szar az ami szar, hanem annak a párszáz embernek, akinek ez a dolga. A Ferrarinál nemtom mivan, de a hétvégén is láthattunk milyen dilletáns egy banda dolgozik ott. Van egy olyan érzésem, hogy a haverok/ismerősök kerültek oda, ahelyett, hogy a legjobb szakembereket vonultatnák fel. Szóval Alonso nem tehet a kocsiról, ahogy Vettel sem tehet az idei RedBull gyengélkedéséről és az elmúlt 4 évi űrhajót sem ő fejlesztette. Szóval ezt el lehet felejteni.
Vettel és Alonso között pedig mentalitásbeli különbségek vannak. Alonso egy igazi győztes mentalitású versenyző (mint ahogy pl Ham is), aki mindig mindenből a maximumot akarja kihozni bármi áron (mint Schumi), nem egy betörődöm típus, hogy "szar az idei autó azt kész" (mint Rai) vagy elver a csapattársam, mert az idei szabályok jobban fekszenek neki (mint Vettel).
Ami a sírást vagy rinyálást illeti az meg Vettelre és Alonsora is ugyanúgy jellemző, elég csak Silverstonera gondolni.

Azért az már elismerésre méltó, hogy Alonso ennyire kitartó és ennyire kihozza a maximumot egy igen fo*talicska kocsiból és egy ennyire retardált csapattal... amit Kimivel is leműveltek tegnap

A másik meg, hogy Vettel-nek jó kocsija volt 4 évig és azzal nyert 4 VB-t... hogy is volt Schumival? A Ferrari befoghatatlan volt 2004-ig az ezredfordulót követően és Schumi rendre hozta a futamokat és simán lett bajnok hellyel közel. Jogtalannak tartom ezt a felháborodást Vettel irányába, nekem sem a kedvencem, de nem kel átesni a ló túlsó oldalára.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Ez nem egészen így van, a pilóta jó ha tudja mit csinálnak az autóval, jó ha ért hozzá, ha látja, mit állítottak, mit fejlesztettek a mérnökök és a szerelők. Fontos, hogy értsen is az autóhoz, ne csak beszálljon, aztán vezessen. Így tud pontos visszajelzéseket adni.Santi írta:A pilótának az autót vezetnie kell, nem fejlesztenie. Esetleg amikor vezet adhatja (és adja is) a visszajelzéseket, hogy ezt érzi azt érzi, ez szar az szar, de arra nem neki kell rájönnie, hogy mitől is szar az ami szar, hanem annak a párszáz embernek, akinek ez a dolga.
- wZoLee7
az olaszok mérnöki gárdája sem ma kezdte
egyébként Vettel a Red Bull iskola első igazán komoly növendéke...hol volt a csapat Coulthard-al még a kezdeteknél
ők ezt szépen előre felépítették maguknak és letoltak egy nagyon durva sorozatot. Newey is érzi hogy ebben ennyi volt és átkell adni a teret egy másik embernek vagy szépen lassan visszaesnek. Okosan építkeznek, majd a mclaren-honda párosra leszek kíváncsi...simán eltudom képzelni hogy vissza szerzik Hamiltont, vagy Alonsot. Vettelnek ha jövőre nem sikerült valami jobb eredmény akkor lépni fog ő is, és nem azért mert szar a csapat, hanem mert levegő változás kell.
Ha lenne egy feltörekvő csapatom halálbiztos hogy Massat vinném fejlesztőnek, és kukáznék egy olcsót a Red Bull iskolájából
Santi, erre van az a nemtom hány 100 km két szezon közt, meg a rohadt sok óra a szélcsatornában, hogy a pilóta fejlessze az autót, hülye kifejezés ez rá, mert ő tényleg elmondja mit érez rossznak és min kéne javítani, de évek óta így nevezik, a pilóta fejleszti az autót. Más kérdés hogy ki mennyiből is mivel dolgozik

egyébként Vettel a Red Bull iskola első igazán komoly növendéke...hol volt a csapat Coulthard-al még a kezdeteknél

Ha lenne egy feltörekvő csapatom halálbiztos hogy Massat vinném fejlesztőnek, és kukáznék egy olcsót a Red Bull iskolájából

Santi, erre van az a nemtom hány 100 km két szezon közt, meg a rohadt sok óra a szélcsatornában, hogy a pilóta fejlessze az autót, hülye kifejezés ez rá, mert ő tényleg elmondja mit érez rossznak és min kéne javítani, de évek óta így nevezik, a pilóta fejleszti az autót. Más kérdés hogy ki mennyiből is mivel dolgozik

- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
A pilótának az autót vezetnie kell, nem fejlesztenie. Esetleg amikor vezet adhatja (és adja is) a visszajelzéseket, hogy ezt érzi azt érzi, ez szar az szar, de arra nem neki kell rájönnie, hogy mitől is szar az ami szar, hanem annak a párszáz embernek, akinek ez a dolga. A Ferrarinál nemtom mivan, de a hétvégén is láthattunk milyen dilletáns egy banda dolgozik ott. Van egy olyan érzésem, hogy a haverok/ismerősök kerültek oda, ahelyett, hogy a legjobb szakembereket vonultatnák fel. Szóval Alonso nem tehet a kocsiról, ahogy Vettel sem tehet az idei RedBull gyengélkedéséről és az elmúlt 4 évi űrhajót sem ő fejlesztette. Szóval ezt el lehet felejteni.
Vettel és Alonso között pedig mentalitásbeli különbségek vannak. Alonso egy igazi győztes mentalitású versenyző (mint ahogy pl Ham is), aki mindig mindenből a maximumot akarja kihozni bármi áron (mint Schumi), nem egy betörődöm típus, hogy "szar az idei autó azt kész" (mint Rai) vagy elver a csapattársam, mert az idei szabályok jobban fekszenek neki (mint Vettel).
Ami a sírást vagy rinyálást illeti az meg Vettelre és Alonsora is ugyanúgy jellemző, elég csak Silverstonera gondolni.
- P. Krisz
És ki beszélt az elmúlt négy évről ?

Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Hát végre egy igazi verseny volt, és ezt sikerült élőben a Hungaroringről megtekinteni, iszonyat nagy volt a hangulat, kicsit megáztunk, de megérte. Óriási élmény volt.
Csak megjegyzésként, a két kis kategória motorhangban nagyon ott van
Csak megjegyzésként, a két kis kategória motorhangban nagyon ott van

És mit csináljon adja vissza, vagy olvassza be vasba az érmeit, mert szerinted nem érdemelte meg őket? Én sem vagyok Vettel van, sőt, de attól még el kell ismerni, hogy nem egy jött ment pilóta, bőven tett ő azért, hogy a Red Bullhoz kerüljön.Engem az zavar, hogy Vettel gyengébb pilóta, mint Alonso és Hamilton, mégis egyedül több VB címe van, mint ennek a kettőnek.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Azért hirtelen ne tűnjön el az, amit Vettel művelt le az elmúlt 4 évben. Sírt, ha nyertek, sírt ha kikaptak, stb stb most meg hirtelen szent lett? Nee.P. Krisz írta:Jó dolgokat írsz Zolee , amit kiemelnék hogy Vettel hogy viseli el a vereséget Ricciardotól és Alonso hogy viselte vagy nem viselte el Hamiltontól.

Engem az zavar, hogy Vettel gyengébb pilóta, mint Alonso és Hamilton, mégis egyedül több VB címe van, mint ennek a kettőnek.
Alonso nem épít jó kocsit... amikor olyan emberekkel van körülvéve, akik alig értenek a munkájukhoz. Rendre a szar döntéseket hozzák a Ferrarinal már vagy 5 éve. Azért anno Schumi mellé is kellett Brown meg Todt. Alonso mellett ki van? Egy rakás idióta. Így azért nehéz. Hiába vezet jól.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Összetettebb ez, mint hogy Vettel klasszis pilóta vagy sem. A véleményem az, hogy a Red Bullnak nagyon kijött, volt pénz, náluk voltak a legjobb mérnökök és egyéb csapatemberek, volt egy rutinos Webber, aki kiválóan aládolgozott Vettelnek. A német pedig egy fegyelmezett, győzni akaró, alázatos pilóta, aki kemény munkával és egy jó csapattal a mezőny fölé emelkedett. Persze nem egy Schumi, vagy Hakkinen a gyerek, de azért nem is kutyaütő.
Más idők járnak, el kell fogadni, én is jobban szeretnék egy igazi "száguldó cirkuszt", de nem ebbe az irányba mennek. Ezért nem is nézem már.
Más idők járnak, el kell fogadni, én is jobban szeretnék egy igazi "száguldó cirkuszt", de nem ebbe az irányba mennek. Ezért nem is nézem már.
- P. Krisz
Jó dolgokat írsz Zolee , amit kiemelnék hogy Vettel hogy viseli el a vereséget Ricciardotól és Alonso hogy viselte vagy nem viselte el Hamiltontól.
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
ez nagy igazságwZoLee7 írta:Alonso jó versenyző, de évek óta nem tud jó autót fejleszteni...
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
Igaz, hogy nem nézem rendszeresen az F1-et, de két véglet van: Vettel zseni, Vettel 4 év szerencse. Igazából úgy vagyok vele, hogy a mezőnyben legalább 4-5 egy formán jó sofőr, de nem mindenkinek volt ugyanolyan jó autója. Vettel szerintem max a VB címeinek számával emelkedik ki a mezőnyből.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- wZoLee7
divat Vettelt utálni...de 4 vb cím az 4 vb cím...ha megnézed mindenki egy rohadtul jól összerakott csomaggal nyerte meg az utóbbi években
Vettel emberileg is példás, az újonc veri, de nem megy sírni a sarokba. Most az ausztrálnak fekszik az autó is jobban, így jött ki ez az év. Remy, utálod őt, és imádod Alonsot, egyetlen hsz-ben sem vagy korrekt és elfogulatlan, tesóm is így imádja vettelt, szóval tudom hiába van minden szó.
Jelenleg a mezőnyben Vettel, Kimi, Button és Massa (az újakról még ne nyilatkozzunk) akik hajlandóak csapatban játszani és nem akarnak kiskirályok lenni minden áron.
Őrült régóta nézek F1-et, mindig az aktuális bajnok utálói a leghangosabbak. Ha jövőre Rosberg lesz a címvédő, és a merci összerak egy közepes autót amivel a német a 10-ben sem lesz mindenki csak ócsárolni fogja.
Egyszer megnézném, ahogy Alonso kap egy jó autót, Vettel elmegy egy másik csapathoz és 1-2 év alatt fejlesztenek egy jó csomagot...szerintem a német nyerne. Alonso jó versenyző, de évek óta nem tud jó autót fejleszteni...a Mclarennél ott volt Hamilton...a pali ebben nagy király, nem véletlenül tart ott a merci ahol, persze ehhez kellett Schumi kezdő lökése. Alonso legjobb évei a renaultnál voltak, de én Briattoret (lehet rosszul írom a nevét) mindig is egy aljas arrogáns csaló rohadéknak tartottam.
Mindenkinek megvan a kedvence, és van mindenkinek olyan is akit kevésbé szeret, de illik elismerni valaki teljesítményét, pláne ha 4 vb címről beszélünk.
Vettel emberileg is példás, az újonc veri, de nem megy sírni a sarokba. Most az ausztrálnak fekszik az autó is jobban, így jött ki ez az év. Remy, utálod őt, és imádod Alonsot, egyetlen hsz-ben sem vagy korrekt és elfogulatlan, tesóm is így imádja vettelt, szóval tudom hiába van minden szó.
Jelenleg a mezőnyben Vettel, Kimi, Button és Massa (az újakról még ne nyilatkozzunk) akik hajlandóak csapatban játszani és nem akarnak kiskirályok lenni minden áron.
Őrült régóta nézek F1-et, mindig az aktuális bajnok utálói a leghangosabbak. Ha jövőre Rosberg lesz a címvédő, és a merci összerak egy közepes autót amivel a német a 10-ben sem lesz mindenki csak ócsárolni fogja.
Egyszer megnézném, ahogy Alonso kap egy jó autót, Vettel elmegy egy másik csapathoz és 1-2 év alatt fejlesztenek egy jó csomagot...szerintem a német nyerne. Alonso jó versenyző, de évek óta nem tud jó autót fejleszteni...a Mclarennél ott volt Hamilton...a pali ebben nagy király, nem véletlenül tart ott a merci ahol, persze ehhez kellett Schumi kezdő lökése. Alonso legjobb évei a renaultnál voltak, de én Briattoret (lehet rosszul írom a nevét) mindig is egy aljas arrogáns csaló rohadéknak tartottam.
Mindenkinek megvan a kedvence, és van mindenkinek olyan is akit kevésbé szeret, de illik elismerni valaki teljesítményét, pláne ha 4 vb címről beszélünk.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mondtam, hagyjuk ha nem érted.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema