felbontani ezt nem fogják, mert nem olyan mint a doboz.
vám és áfamentes a cucc, ráadásul olcsóbb is, mintha dobozban rendelnéd

persze én ilyet soha nem csináltam, csak hallottam.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 28., hétfő 15:42
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 28., hétfő 15:15
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2014. július 28., hétfő 15:12
HozzászólásSzerző: KAG » 2014. július 28., hétfő 14:42
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2014. július 28., hétfő 14:03
Vámmentes még az bőven, de 27% áfát azt meg kell fizetni.KAG írta:
vám nélkül DHL szállítással 35 eft.
Ha ajándékként küldi a kis sár... akarom mondani a kedves ázsiai barát akkor is vámköteles?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 28., hétfő 6:34
Ha nem kapjak ki a csomagot akkor nem. De lehet hogy csomag helyett levelet kapsz, hogy mehetsz vamoltatniKAG írta:Értem, köszönöm a válaszokat.![]()
Én egy Lenovo A850-et néztem ki, mivel az nagyjából ismert márka és az ára/érték aránya is egész jó![]()
1Giga Ram
1,4 4mag MKT (ez sajnos szar mákra) CPU
5.5 230ppi kijelző
vám nélkül DHL szállítással 35 eft.
Ha ajándékként küldi a kis sár... akarom mondani a kedves ázsiai barát akkor is vámköteles?
HozzászólásSzerző: KAG » 2014. július 28., hétfő 2:35
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. július 28., hétfő 1:09
nemrég rendeltettem kollégám tesójával egy coolpad f1-et a minideal.com-rólKAG írta:az ilyen és ehhez hasonló telefonokról van valakinek valami tapasztalata?
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2014. július 28., hétfő 0:44
Kevés a bevált kínai gyártó.KAG írta:az ilyen és ehhez hasonló telefonokról van valakinek valami tapasztalata?
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. július 28., hétfő 0:14
En soha nem mertem progival hogy hany fokos a proci meg a hard, viszont tavaly nyaron volt olyan, hogy Fifaztam hutopad nelkul es 2-3 meccs utan belassult a jatek, hutovel viszont rendesen mukodott. Szerintem siman megeri venni egyet.___Samy___ írta:sokat hűtött rajta a hűtőpad? én is nézegettem már, de ha nem muszáj nem dobok ki 4-5 ezret feleslegesen
Sajat tapasztalatom nincs, viszont..KAG írta:az ilyen és ehhez hasonló telefonokról van valakinek valami tapasztalata?
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. július 28., hétfő 0:12
En soha nem mertem progival hogy hany fokos a proci meg a hard, viszont tavaly nyaron volt olyan, hogy Fifaztam hutopad nelkul es 2-3 meccs utan belassult a jatek, hutovel viszont rendesen mukodott. Szerintem siman megeri venni egyet.___Samy___ írta:sokat hűtött rajta a hűtőpad? én is nézegettem már, de ha nem muszáj nem dobok ki 4-5 ezret feleslegesen
HozzászólásSzerző: KAG » 2014. július 27., vasárnap 23:47
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. július 27., vasárnap 15:43
HozzászólásSzerző: k!ll3rcsöcs » 2014. július 27., vasárnap 15:42
Nem olyan sokat mint vártam, de nem szenvedek már a géppel, mint azelőtt. Ha folyamatosan megy a ventid, mindenképp pasztázz, főleg ha 2-3 éves gépről van szó. Az enyém lassan 5, szóval nekem jobb már nem lesz...___Samy___ írta:sokat hűtött rajta a hűtőpad? én is nézegettem már, de ha nem muszáj nem dobok ki 4-5 ezret feleslegesen
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. július 27., vasárnap 15:40
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2014. július 27., vasárnap 15:36
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. július 27., vasárnap 15:36
HozzászólásSzerző: k!ll3rcsöcs » 2014. július 27., vasárnap 15:31
Nekem szóról szóra ugyanez volt a történet. Újrapasztáztam, a proci hőfok azóta rendben, meg a winchester is, temp1 viszont nekem is nagyon magas , elvileg az valami összekötő híd az alaplapon (nvidia videókártya), és azzal nem lehet semmit sem csinálni, mert nincs közvetlen hűtése. Vettem a gép alá 4rugóért egy hütőt, így elzötyög.___Samy___ írta:annyi, hogy még így is van olyan, hogy nagyobb használatnál a proci visszakúszik 65 fok körülire, és a speedfan is jelzi, hogy nagyon nem ok a dolog
van olyan, hogy ha rádugom tv-re és azon keresztül nézek vmit a neten, akkor elkezd beszaggatni
akkor ne pasztázzam, ettől jobb már úgysem lesz?
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. július 27., vasárnap 15:18
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2014. július 27., vasárnap 15:15
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem