Kommentáld a híreket
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
Pogba legújabb kérője a Manchester United
Nettó három misit adnának neki fizunak.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nincsen elvileg. Abból van haszon, ami eredeti Adidas. Voltál kint meccsen nemrég, láthattad, hogy mennyiféle gagyit árulnak, ilyen olyan márkajelzéssel. Én úgy veszem le a hírből, hogy a 10 eurós mez és a 100 eurós is benne van. Na de majd egy év múlva okosabbak leszünk, közel 2-2,5 millió eladott meznek kell majd szerepelnie a kimutatás végén, ha valami csoda folytán igazak lennének ezek a számok.de akkor ezeken egy centet nem keresett a real gondolom. vagy ebből is van valami lepattanó a klubnak? mert ha nincs akkor csak lekéne ülni tárgyalni ezt a szerződést. még azóta is fogom a fejem hogy a MU mi pénzeket kap a chevrolettől és az adidastól soon.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
de akkor ezeken egy centet nem keresett a real gondolom. vagy ebből is van valami lepattanó a klubnak? mert ha nincs akkor csak lekéne ülni tárgyalni ezt a szerződést. még azóta is fogom a fejem hogy a MU mi pénzeket kap a chevrolettől és az adidastól soon.Realista24 írta:Pont errol van szo.BBeno írta:a real milyen replika mezeket ad el? az max adidas nem? real boltban nincs replika sem az online boltban. adidas mezek viszont vannak replikák de azokban sem vagyok biztos hogy azok valóban adidas gyárból jönnek ki,
Hogy James névvel ellátott mezek mentek el es nem a hivatalos bolt adatairól van szo.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Pont errol van szo.BBeno írta:a real milyen replika mezeket ad el? az max adidas nem? real boltban nincs replika sem az online boltban. adidas mezek viszont vannak replikák de azokban sem vagyok biztos hogy azok valóban adidas gyárból jönnek ki,
Hogy James névvel ellátott mezek mentek el es nem a hivatalos bolt adatairól van szo.
Csak aki a hírt írta elemző ceg, akart egy kis hírnevet magának. Elértek, nyomják orrba szájba a kamu hírüket.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
a real milyen replika mezeket ad el? az max adidas nem? real boltban nincs replika sem az online boltban. adidas mezek viszont vannak replikák de azokban sem vagyok biztos hogy azok valóban adidas gyárból jönnek ki,
- kredenc
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo,Zidane
De legalább lesznek gondolataikMyStiQ írta: Nevek alapján elégedett lennék én is, de beszarva várnám az összes meccsünket. Kicseréljük gyakorlatilag a teljes középpályát, aztán egymás mozgását és gondolatait meg a bajnokikon és a BL csoportmeccseken ismerik meg.

Nevek alapján elégedett lennék én is, de beszarva várnám az összes meccsünket. Kicseréljük gyakorlatilag a teljes középpályát, aztán egymás mozgását és gondolatait meg a bajnokikon és a BL csoportmeccseken ismerik meg.kredenc írta:Ha emellett Khedira is távozik,akkor hosszú idő után az első nyár lenne,amikor elégedetten dőlnék hátra és várnám az őszt. Nagyon kéne valamelyikük.Realista24 írta: Akkor ezzel eldőlt, hogy Vidal vagy Pogba érkezni fog szerintem.
Az utolsó pillanatig érkezhet/távozhat ember, kapus megvan, védőre nincs szükség, elől megvagyunk, egy csapatrész maradt nyitott.![]()

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
TUDTAM, TUDTAM ÉS TUDTAM!!!!!
Így már elhiszem.
REAL MADRID SELL 345,000 JAMES RODRIGUEZ REPLICA SHIRTS IN 48 HOURS

Így már elhiszem.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- kredenc
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo,Zidane
Ha emellett Khedira is távozik,akkor hosszú idő után az első nyár lenne,amikor elégedetten dőlnék hátra és várnám az őszt. Nagyon kéne valamelyikük.Realista24 írta: Akkor ezzel eldőlt, hogy Vidal vagy Pogba érkezni fog szerintem.
Az utolsó pillanatig érkezhet/távozhat ember, kapus megvan, védőre nincs szükség, elől megvagyunk, egy csapatrész maradt nyitott.![]()
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Pedig a múltkori Biglia hír után azt hittem, hogy idén nyáron is vele fogod riogatni a népetRealista24 írta:Akkor ezzel eldőlt, hogy Vidal vagy Pogba érkezni fog szerintem.

Merci Zizou!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Akkor ezzel eldőlt, hogy Vidal vagy Pogba érkezni fog szerintem.Carlo Ancelotti: “Nem fogunk új csatár után nézni, mert nincs rá szükségünk”
Az utolsó pillanatig érkezhet/távozhat ember, kapus megvan, védőre nincs szükség, elől megvagyunk, egy csapatrész maradt nyitott.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
A kérdésedben annyi ismeretlen változó van hogy aligha tudnánk megbeszélni. Nekem pl. (még) nincs CR mezem, idén jó eséllyel beruházok egyre. Viszont ez a mennyiség továbbra sem tűnik reálisnak, 72 óráról beszélünk, nem 3 hónapról...MyStiQ írta:Na jó, de ha Neked van mondjuk egy 2013-14-es eredeti CR mezed, akkor a 2014-15-ös szezonra is olyanra ruháznál be? Csabi mondjuk nyilván igen, de...tucsoki írta:Évente nagyjából 1.5 millió mezt adunk el (annak is a túlnyomó része CR-es), most meg 3 nap alatt a harmadnál járnánk?
Ok, James kétségen kívül nagy marketingértékkel bír, de ezt nehéz elhinni...![]()
VB volt, James jó gyerek, Kolumbia megőrült, talán egy picit Dél-Amerika is, a spanyolok is lávolják...
Ettől függetlenül azért a szám bűzlik, kéne egy adat Cé vagy Bale átigazolása után is, de olyan meg nincs.
Mindenesetre én lennék a legboldogabb ha megközelítőleg igaz lenne.

- ikarus93
Itt tuti van valami bökkenő, nem hiszem én azt, hogy egy 3 nap alatt 400ezer mezt eladnak és akkor az egész éves meg 1,5 millió. Ráadásul ez csak 1 játékos. Lehet itt beleszámolják a nem hivatalos ócó kinai mezeket is vagy elirtak egy 0-t.
Inkább Neymar átigazolása után kéne egy számot nézni 3 nap alatt mennyit adtak el.
Inkább Neymar átigazolása után kéne egy számot nézni 3 nap alatt mennyit adtak el.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ikarus93 2014. július 26., szombat 22:14-kor.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Korábban volt egy olyan hír, hogy az évi 1,5 millió mezből közel 1 millió CR-es mez. Csak belőle több mezt adnak el, mint mondjuk a BM összesen.MyStiQ írta:Na jó, de ha Neked van mondjuk egy 2013-14-es eredeti CR mezed, akkor a 2014-15-ös szezonra is olyanra ruháznál be? Csabi mondjuk nyilván igen, de...tucsoki írta:Évente nagyjából 1.5 millió mezt adunk el (annak is a túlnyomó része CR-es), most meg 3 nap alatt a harmadnál járnánk?
Ok, James kétségen kívül nagy marketingértékkel bír, de ezt nehéz elhinni...![]()
VB volt, James jó gyerek, Kolumbia megőrült, talán egy picit Dél-Amerika is, a spanyolok is lávolják...
Ettől függetlenül azért a szám bűzlik, kéne egy adat Cé vagy Bale átigazolása után is, de olyan meg nincs.
Csabinak sok a pénze, megteheti

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Na jó, de ha Neked van mondjuk egy 2013-14-es eredeti CR mezed, akkor a 2014-15-ös szezonra is olyanra ruháznál be? Csabi mondjuk nyilván igen, de...tucsoki írta:Évente nagyjából 1.5 millió mezt adunk el (annak is a túlnyomó része CR-es), most meg 3 nap alatt a harmadnál járnánk?
Ok, James kétségen kívül nagy marketingértékkel bír, de ezt nehéz elhinni...

- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
ez szerintem sincs átgondolva rendesen.tucsoki írta:Évente nagyjából 1.5 millió mezt adunk el (annak is a túlnyomó része CR-es), most meg 3 nap alatt a harmadnál járnánk?
Legyen igazad!
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
egész Kolumbia megbolondult, ennyi

"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
Évente nagyjából 1.5 millió mezt adunk el (annak is a túlnyomó része CR-es), most meg 3 nap alatt a harmadnál járnánk?