zidane-nak sem kellett volna annyit játszania, ha már a kp-nk szar volt
Mert arról ő tehetett...

Aztán mikor az utolsó nagy világversenyén, amikor volt kp mögötte, akkor odavissza szopatta a sok jóllakott brazilt.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. május 31., péntek 14:14
zidane-nak sem kellett volna annyit játszania, ha már a kp-nk szar volt
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 31., péntek 14:10
az nagyon más.morientes írta:Igen,mint ahogy Ronaldonak se kellett volna már szenvednie a rossz térdével a corinhtiasba,ahol csak felvillanásai voltak,de nem lehetett kihagyni,hisz ő...Ronaldonem értem a felháborodást, ilyen a sport, ilyen az élet. sztem senki sem lesz öngyilkos emiatt. szakmai döntés született, érdekes módon a barcelonában mindig képesek voltak ilyenre, hogy teljesítmény és nem csak a név alapján ítéljenek meg egy játékost. nálunk pl raulnak már 3 évvel az eligazolása előtt ajtót kellett volna mutatni, casillasnak már bő éve a padon kéne ülnie, zidane-nak sem kellett volna annyit játszania, ha már a kp-nk szar volt, illetve a többiekről inkább nem is beszélek, akik mélyen alulmúlták/ják magukat az utóbbi időben.
HozzászólásSzerző: Victor » 2013. május 31., péntek 13:54
akkor jó. hihetetlen, hogy mennyi badarságot lehoznak ezek, pedig nem kicsit szokták isteníteni a katalánokat, gondoltam legalább velük napra készek.NSO style, semmi meglepő
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 31., péntek 13:49
NSO style, semmi meglepőha valdés marad 2014-ig akkor mi ez a hír?
Abidal után Valdés is elbúcsúzott a klubtól
HozzászólásSzerző: Victor » 2013. május 31., péntek 13:46
ez kicsit lenézően hangzik. amúgy tudom, nem most kezdtem fórumozni, de köszi.nézd van ilyen: közzé tedd a linkeket.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 31., péntek 13:39
Jogos, eladó, tévedtem. 40milliós cetlit raktak rá.francois Dátum: 2013.05.30. 14:42
Realista24 írta:
David Luiz, aztán csókolom.
Luízra van 30 milla?
nincs.
viszont ha nem kell az uj edzonek akkor eladják. kérdés az, hogy a psg&friends co. bejelntkezik e érte.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 31., péntek 13:28
Igen,mint ahogy Ronaldonak se kellett volna már szenvednie a rossz térdével a corinhtiasba,ahol csak felvillanásai voltak,de nem lehetett kihagyni,hisz ő...Ronaldonem értem a felháborodást, ilyen a sport, ilyen az élet. sztem senki sem lesz öngyilkos emiatt. szakmai döntés született, érdekes módon a barcelonában mindig képesek voltak ilyenre, hogy teljesítmény és nem csak a név alapján ítéljenek meg egy játékost. nálunk pl raulnak már 3 évvel az eligazolása előtt ajtót kellett volna mutatni, casillasnak már bő éve a padon kéne ülnie, zidane-nak sem kellett volna annyit játszania, ha már a kp-nk szar volt, illetve a többiekről inkább nem is beszélek, akik mélyen alulmúlták/ják magukat az utóbbi időben.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. május 31., péntek 12:54
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. május 31., péntek 11:57
Nem hiszem.___Samy___ írta:egyébként abidal vissza is fog vonulni?
HozzászólásSzerző: csababarca » 2013. május 31., péntek 11:56
___Samy___ írta:hogy lehet az, hogy vitya marad?
egyébként abidal vissza is fog vonulni?
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. május 31., péntek 11:54
és erre pár órával kiderül, hogy Valdes továbbra is marad a Barcánál... szakmai döntés, mindig képesek ilyenre, ja...szakmai döntés született, érdekes módon a barcelonában mindig képesek voltak ilyenre, hogy teljesítmény és nem csak a név alapján ítéljenek meg egy játékost.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. május 31., péntek 11:52
HozzászólásSzerző: csababarca » 2013. május 31., péntek 11:38
Toti írta:több mint egy klub..Abidal nem ment, küldték: "Olyan döntést hoztak, amit nem vártam..."
Rosell válasza:
"Igent mindig könnyebb mondani, mint nemet. Most nemet kellett mondanunk".
Hogy a klub nem volt teljesen korrekt (elvileg a játékos betegsége alatt elhangzott a Barca részéről, hogy a mútét után játszott első hivatalos mérközést követően aláírják a szerződéshosszabbítását), maga Zubizarreta is elismerte, aki így fogalmazott: "Olyan döntés született, ami után nehéz elaludni".
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. május 31., péntek 11:31
Örülök, jobb mint Reina lenne, ráadásul így talán lesz pénz egy klasszis védőre is.TotElCampBlog írta:Hivatalos: Valdés kitölti 2014-ben lejáró szerződését, vagyis még egy évet marad a klubnál.
Valdés a majdani távozás okaként a szellemi kimerültséget említi. Nincs köze a dolognak a pénzhez.
Majd most, egy gyengébb szezon után talán elpárolognakBH710 írta:Odaát nem regisztráltam, rettentően alacsony(nak tűnik) az átlagéletkor, és szerintem ott rengeteg a divatdrukker is akik FM-ből állítják össze a csapatot..
HozzászólásSzerző: cart » 2013. május 31., péntek 11:20
Ahhoz képest, a házi kedvenceket, mint pl Xavi orrba-szájba nyomatják, legyen akár milyen szar.hehe írta: érdekes módon a barcelonában mindig képesek voltak ilyenre, hogy teljesítmény és nem csak a név alapján ítéljenek meg egy játékost.
HozzászólásSzerző: Toti » 2013. május 31., péntek 11:18
én egyáltalán nem vagyok felháborodva. hogy őszinte legyek szarok rá.nem értem a felháborodást,
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 31., péntek 11:09
nem értem a felháborodást, ilyen a sport, ilyen az élet. sztem senki sem lesz öngyilkos emiatt. szakmai döntés született, érdekes módon a barcelonában mindig képesek voltak ilyenre, hogy teljesítmény és nem csak a név alapján ítéljenek meg egy játékost. nálunk pl raulnak már 3 évvel az eligazolása előtt ajtót kellett volna mutatni, casillasnak már bő éve a padon kéne ülnie, zidane-nak sem kellett volna annyit játszania, ha már a kp-nk szar volt, illetve a többiekről inkább nem is beszélek, akik mélyen alulmúlták/ják magukat az utóbbi időben.Toti írta:több mint egy klub..Abidal nem ment, küldték: "Olyan döntést hoztak, amit nem vártam..."
Rosell válasza:
Hogy a klub nem volt teljesen korrekt (elvileg a játékos betegsége alatt elhangzott a Barca részéről, hogy a mútét után játszott első hivatalos mérközést követően aláírják a szerződéshosszabbítását), maga Zubizarreta is elismerte, aki így fogalmazott: "Olyan döntés született, ami után nehéz elaludni".
HozzászólásSzerző: Toti » 2013. május 31., péntek 10:45
több mint egy klub..Abidal nem ment, küldték: "Olyan döntést hoztak, amit nem vártam..."
Rosell válasza:
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. május 31., péntek 1:17
Komolyan! :ĐKitfisto. írta:http://www.youtube.com/watch?v=N_Ny5nD1U8g
Jól látom hogy az öreg Florentino 3:52-nél szívja a bagót?
HozzászólásSzerző: Kitfisto. » 2013. május 31., péntek 1:07
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem