Caye írta:Ennyi erovel Casillas is mehet a Monacoba.
A kérdés, hogy tényleg kell-e nekik, vagy csak kitalációk voltak azok a hírek.
miVida írta:ahogy ez történt is az előző szezonban a Copa del Rey és Bajnokok Ligája esetében is... oh wait!
Engem ezekben a sorozatokban sem győzött meg igazán, elvétve volt kiemelkedő teljesítménye. Különben is, az elmúlt pár évet vettem inkább figyelembe.
Prométheusz írta:Atyaúristen.... durván visszaesnek az esélyek... hát jót röhögtem..
ez a hiszti, és gyűlölethullám, ami Ikert itt övezi.. őrület. hihetetlen.
azért emlékeztetlek, hogy nem kell nagyon visszamenni az időben, hogy keress valami kupát, amit Casillassal nyertünk. épp ebben a szezonban volt kettő..
lehet kopott a tudása, lehet, hogy népszerű most nem szeretni, meg belerúgni egyet. de azért ne tartsunk már ott, mintha egy fakezű nyolcvanéves mosogatónő lenne..
Egyáltalán nem divat tartani Casillas teljesítményétől, egyszerűen ez a helyzet. Szerintem nem csak az elmúlt idényben hagyott kívánnivalót maga után a teljesítménye, és nem javuló tendenciát mutat. Régóta így gondolom, persze nem kötelező erre emlékezni, de csak felfrisíteném a memóriád, hogy másokkal egyetemben már Iker sérülése, és Lopez érkezése előtt tartottunk pl. a MU mecsenkénti 30-40 ívelésétől a BL-ben. Nem tartom fakezű senkiházinak, de látom, hogy jelenleg nincs benne az elitben, és a madridi környezetben már nem is lesz. Talán máshol. Emellett a képességeit mindig elismertem, de mostani helyzetében szerintem bizony elmehet rajta egy-két kupa. A csapatbontó tevékenységeit se felejtettem még el.
Értelmetlen számomra, hogy miért kell idekeverned a gyűlöletet és a hisztit.
Nem kéne ennyire nevetségesnek nézni mások véleményét, csak mert te máshogy gondolod. Szóval csak visszább azokkal az agyarokkal