azigen.

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2014. július 27., vasárnap 14:24
HH én is hallottam már h kicsit altatóGalacticos írta: a holnap határát láttam.
hát én majdnem elaludtam rajta.![]()
akikkel néztem nekik is csak annyi volt a reakciójuk hogy: hát azért a godzillánál jobb volt.![]()
esetleg a kavarást tudom ajánlani, vannak benne nagyon eröltett részek meg poénok de amúgy az egész jó volt. csak drew barrymorenál találhattak volna jobbat is.
HozzászólásSzerző: PEEtör » 2014. július 27., vasárnap 14:12
Teljesen más kategória, és jó értelemben, én sem rajongok TC-ért, de ez a film nagyon kellemes volt. De egyébként a pontszámok is ezt mutatják:http://kritikustomeg.org/film/54231/Edg ... %A1ra_2014pheco írta:Nekem is éltették többen, hogy nagyon jó film volt a Holnap határa. Viszont én megfogadtam, hogy több Tom Cruise sci-fi-re (vagy inkább filmre) nem ülök be, bőven elég volt a Feledés...
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. július 27., vasárnap 14:10
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. július 27., vasárnap 14:07
hát nekem nem jött be meg nekik se.PEEtör írta:Nem tudom, kikkel nézted, én a moziban diákmelózok, de kb az emberek 90%-nak bejött a film, és ismerősi körben is, mármint a holnap határa.
HozzászólásSzerző: PEEtör » 2014. július 27., vasárnap 14:06
Nem tudom, kikkel nézted, én a moziban diákmelózok, de kb az emberek 90%-nak bejött a film, és ismerősi körben is, mármint a holnap határa.Galacticos írta:a holnap határát láttam.TheBull6 írta:Tervezünk ma moziba menni barátnőmmel, de a legtöbb filmet már láttuk vagy nem érdekel. Amik maradtak: Holnap határa, Demóna, Így neveld a sarkanyodat 2., Hogyan rohanj a vesztedbe
hát én majdnem elaludtam rajta.![]()
akikkel néztem nekik is csak annyi volt a reakciójuk hogy: hát azért a godzillánál jobb volt.![]()
esetleg a kavarást tudom ajánlani, vannak benne nagyon eröltett részek meg poénok de amúgy az egész jó volt. csak drew barrymorenál találhattak volna jobbat is.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. július 27., vasárnap 14:03
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. július 27., vasárnap 14:02
a holnap határát láttam.TheBull6 írta:Tervezünk ma moziba menni barátnőmmel, de a legtöbb filmet már láttuk vagy nem érdekel. Amik maradtak: Holnap határa, Demóna, Így neveld a sarkanyodat 2., Hogyan rohanj a vesztedbe
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2014. július 27., vasárnap 14:00
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. július 27., vasárnap 12:10
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. július 27., vasárnap 12:03
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. július 26., szombat 21:10
nekem meg pl jobban bejön így mint ha csilivili kék bugyiban szaladgálnaRemy írta:Hááát nem tudomMyStiQ írta:Wonder Womankissé fura, de nem rossz. Kicsit hiányolom az erősebb kék és piros színeket.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. július 26., szombat 20:26
Pedig Reeve is gyúrt, mert alapjáraton kiakarták neki tömni a ruháját, de az nem jött be neki.P. Krisz írta:Viszont amíg eljutottunk Reevetől Cavillig , Superman eléggé kicombosodott .
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2014. július 26., szombat 20:22
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. július 26., szombat 20:15
A rajzfilmben sem volt valami izmosP. Krisz írta:nekem túl véznának tűnik , felszedhetne némi izmot![]()
képzeljétek el hogy Soma Mamagésa milyen badass Wonder Woman lenne![]()
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2014. július 26., szombat 20:12
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. július 26., szombat 20:04
Hááát nem tudomMyStiQ írta:Wonder Woman
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2014. július 26., szombat 0:01
HozzászólásSzerző: mathers » 2014. július 25., péntek 23:52
Megpróbálom majd nem el titkolni de nehéz leszRealista24 írta:Köszi az infót mathers :Đ
Exp 3 csorog lefele, aztán a feliratot ne titkold
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem