Igen Rado nalunk nem is tudom hova jott volna, Niko kozonsegkedvenc es berelt helye van a kezdoben. Ket ilyen csatarra meg nem is lett volna szukseg.
HozzászólásSzerző: Caye » 2014. július 28., hétfő 23:07
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. július 28., hétfő 22:36
Szerintem egyébként jók lesztek!Caye írta:Na Burcsa ur betartotta az igeretet miszerint kiegett magyar "sztarok" erkezhetnek, leigazoltuk a legendas Feczesin Robit Nikolics moge. Szuper ev lesz
HozzászólásSzerző: Caye » 2014. július 28., hétfő 22:27
HozzászólásSzerző: Matyas » 2014. július 26., szombat 18:12
HozzászólásSzerző: JustoVillar » 2014. július 26., szombat 17:44
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. július 25., péntek 21:21
Amit a vízilabdáról írsz teljesen helytálló, de légyszives sorolj fel 15 európai csapatot amelynél jobb a magyar labdarúgó válogatott! Talán épp megvan a 15, ha ilyen Vatikánokat, Monacokat meg Lichtensteineket is országnak számítunk meg néhány balti állam. A többi meg kapufa.A szétdarabolt jugók negyed annyi lakossággal országonként atomjaira szednék ezt a bohóc válogatottat!de ez a focival való összehasonlítás. dicső, vagy nem dicső Izrael válogatottja, de lássuk már be, hogy a vízilabdát 15 nemzet játssza összesen a világon.
HozzászólásSzerző: danianevem » 2014. július 25., péntek 21:21
Ez vitathatatlan, de mentalitásukban, életvitelükben, kommunikációjukban köröket vernek az akadémiákon nevelt aranylábúakra. Látatlanban meg merem kockáztatni azt is, hogy Izrael töredékét költi az utánpótlásra, mint mi, mégis ki-ki meccset vívtunk...Prométheusz írta:imádom a vízilabdát, nagyon nagyra becsülöm a srácokat.
de ez a focival való összehasonlítás. dicső, vagy nem dicső Izrael válogatottja, de lássuk már be, hogy a vízilabdát 15 nemzet játssza összesen a világon.
HozzászólásSzerző: Prométheusz » 2014. július 25., péntek 21:16
még nemBBarni írta:Már lépett!kalmárnak pedig lépnie kell külföldre, mert belőle csak úgy lesz valami.
HozzászólásSzerző: Prométheusz » 2014. július 25., péntek 21:16
imádom a vízilabdát, nagyon nagyra becsülöm a srácokat.danianevem írta:"...Beérett a munka gyümölcse...Ezzel az Eb-vel férfivá értek. Ez volt a cél. Én azt mondtam, július 25-én férfivá kell válniuk, s ezt megtették, büszke vagyok rájuk.” - Mészöly Géza, edzőfejedelem.
Elképesztő, hogy ilyet lenyilatkozott... Szóval minden a legnagyobb rendben, Izrael dicső futballnemzetét legyőzve visszaállt a rend. A magyar válogatott újra méltó régi nagy híréhez...
Szerencsére a vízilabdások megmutatták, milyen is a küzdelem, főleg házigazdaként.
HozzászólásSzerző: rm222 » 2014. július 25., péntek 21:03
ugye megmondtamdanianevem írta:"...Beérett a munka gyümölcse...Ezzel az Eb-vel férfivá értek. Ez volt a cél. Én azt mondtam, július 25-én férfivá kell válniuk, s ezt megtették, büszke vagyok rájuk.” - Mészöly Géza, edzőfejedelem.
Elképesztő, hogy ilyet lenyilatkozott... Szóval minden a legnagyobb rendben, Izrael dicső futballnemzetét legyőzve visszaállt a rend. A magyar válogatott újra méltó régi nagy híréhez...
Szerencsére a vízilabdások megmutatták, milyen is a küzdelem, főleg házigazdaként.
HozzászólásSzerző: danianevem » 2014. július 25., péntek 21:00
HozzászólásSzerző: rm222 » 2014. július 25., péntek 19:53
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. július 25., péntek 18:59
Már lépett!kalmárnak pedig lépnie kell külföldre, mert belőle csak úgy lesz valami.
HozzászólásSzerző: Marky » 2014. július 25., péntek 18:50
HozzászólásSzerző: rm222 » 2014. július 25., péntek 11:50
ez az igazi szurkolás!!!
HozzászólásSzerző: kupak17 » 2014. július 25., péntek 11:24
nem tudok semmit h miért énekelték de amint láttam már Bulgáriában is nyomták..erről vmi háttérinfó?
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2014. július 25., péntek 11:09
erről vmi háttérinfó?
HozzászólásSzerző: kupak17 » 2014. július 25., péntek 11:04
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. július 24., csütörtök 23:20
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. július 24., csütörtök 22:47
ne felejtsd el, hogy már itt van pár hónapja. csak ragadt rá valami a magyar futballszakmábólPrométheusz írta:na Doll megmondja a tutit. nem tudja kétmillió ájróért hozni a játékosokat.
azta.
a Rijeka tudja, ezek szerint.
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem