Messi nem bólintott rá az üzletre.hehe írta:a legnagyobb erősítés számunkra, hogy 1 évet még marad a barca kapusa, akinek most nem jut eszembe a neve.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

HozzászólásSzerző: sentry » 2013. május 31., péntek 11:52
Messi nem bólintott rá az üzletre.hehe írta:a legnagyobb erősítés számunkra, hogy 1 évet még marad a barca kapusa, akinek most nem jut eszembe a neve.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2013. május 31., péntek 11:38
Agüero most hosszabbított, úgyhogy ő biztos nem jön.pheco írta:Egyébként Agüero mennyibe fájna? Szívesebben látnám őt a csapatban, mint a Drakulát.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 31., péntek 11:36
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. május 31., péntek 11:20
Ezt nem hiszem, hogy elfogadná a Pool. Mennyit ér Callejón? Max 10-re taksálom és az úgy elég karcsú lesz a Poolnak.Mike írta:hát ha ezt a 23+Callejon ajánlatot elfogadja a pool akkor az év üzletét kötöttük...
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. május 31., péntek 11:19
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. május 31., péntek 11:18
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 31., péntek 11:08
Szerintem Perez így akarja kompenzálni, hogy a marketingbevételek továbbra is 50-50 arányban kerülnek megosztásra.A 16 millió meg nem kevés azért...Nem azt mondom, hogy a teljesítménye, meg a többiek fizetése alapján nem érdemelheti meg, de ha ősszel is előadta, hogy nem a pénz a szomorúságának az oka, akkor minek ennyit emelni?
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. május 31., péntek 11:06
inkább ez, minthogy megint 1 évet kelljen várni a szerződtethetőségéreaz ok...de ezért kidobni 1,5 millát? akármennyire is van pénz akkor se kéne...
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 31., péntek 11:05
nem konkrétan a pénz volt az oka a "szomorúságának" (nevetséges amúgy sztem az egész, pláne ahogy intézte nyilvánosan, teátrálisan), hanem hogy ő, mint állítólag a világ legjobb játékosa nem kapja meg azt, ami a világ legjobb játékosának jár. ebben természetesen benne van a mind közüli legmagasabb fizetés is.Mondjuk ja, 50 körüli szja-ról volt szó. Egyébként munkavállalóként dolgoznak a focisták? Nem egyéni vállalkozók?A 16 millió meg nem kevés azért...Nem azt mondom, hogy a teljesítménye, meg a többiek fizetése alapján nem érdemelheti meg, de ha ősszel is előadta, hogy nem a pénz a szomorúságának az oka, akkor minek ennyit emelni?
HozzászólásSzerző: DT8 » 2013. május 31., péntek 11:03
az ok...de ezért kidobni 1,5 millát? akármennyire is van pénz akkor se kéne...___Samy___ írta:lehet azért lesz 8 milla, mert nem határidőn belül vesszük meg ezen a nyáron
gondolom előbb letisztáznák az elnököt meg az edzőt, mást nem tudok elképzelni indoknak
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. május 31., péntek 10:51
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. május 31., péntek 10:49
8?? Amikor eladtuk arról votl szó, hogy első évben 6,5 millióért vehetjük vissza, jövőre 7-ért, és csak utána évben kerülne 8 millióba. Vagy jattolunk?A Marca szerint Carvajal már tudja, hogy a következő szezonban a Real Madridot fogja erősíteni. A madridi klub 8 millió eurót fizet a játékosért, azonban az még nem tisztázott, hogy a teljes összeg kifizetésre fog kerülni, vagy esetleg Jesét és Cheryshevet is belevonják a transzferbe.
Nem jellemző, de azért előfordul. Suarez dél-amerikai játékos, feléjük divat, szóval lehet kierőszakolta a dolgot. Bár én is kételkedem a dologban.Ja, azt is írják, hogy Angliában nem jellemzőek a kivásárlási árak. Gondolom Suareznek sincs, csak kamuzik a sajtó.
Mondjuk ja, 50 körüli szja-ról volt szó. Egyébként munkavállalóként dolgoznak a focisták? Nem egyéni vállalkozók?Ez meg, hogy?,
azt hittem az új spanyol törvények miatt jóval többe kerülne Ronaldo szerződése megújítása, ha igaz akkor igen jól járna mind két fél.
HozzászólásSzerző: sentry » 2013. május 31., péntek 10:29
A Barnabéut nem vinné?!Karankát is vinné Mourinho
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. május 31., péntek 10:20
Azóta beszélt talán megint Suarez, de ez nem biztos. A lényeg, hogy az ügynök (Guardiola testvére amúgy) retardált. Előtte egy nappal mondta Suarez, hogy boldogtalan Angliában a média miatt. Persze nem a 'Pool-al, mint csapattal van baja. Ennek ellenére nem lenne ellenére a váltás. Illetve ezt elvileg az edzőnek is elmondta, és tudnak a helyzetéről.Suárez ügynöke lenyilatkozta, hogy a kliense boldog Liverpoolban és nem akar távozni.
HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. május 31., péntek 10:05
Ez meg, hogy?,Cristiano Ronaldo egyre közelebb van szerződésének megújításához, írja az El Confidencial. A játékos a héten találkozott Pérezzel és ügynökével, ahol egy 2018 június 30-ig szóló, évi 16 millió eurót garantáló szerződést kínáltak neki. Érdekesség, hogy a klubnak a játékos így évi 24 millió euróba kerülne, ami hozzávetőlegesen a teljes költségvetés 5%-a.
HozzászólásSzerző: legendary » 2013. május 31., péntek 10:00
Walesiként ez igen valószínűtlen.Bale arra született, hogy a Real Madrid játékosa legyen
HozzászólásSzerző: Raúl » 2013. május 31., péntek 9:54
Hát nagyon remélem, hogy ha perez ezt így lenyilatkozta, akkor a színfalak mögött már le van zsírozva a biznisz.Bale arra született, hogy a Real Madrid játékosa legyen
HozzászólásSzerző: andris9898 » 2013. május 31., péntek 9:37
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. május 31., péntek 9:31
Igazad lehet, akkor még nem követtem igazán a dolgokat, csak hébe-hóba pár meccset a tv-be.numberone1 írta: na akkor en ossze foglalom neked, mert antony nincs kepben ezzel(talan az eveket keverei.)
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. május 31., péntek 9:29
Ezt én is láttam. Evvan, akkor tejelünk Ancelottiért. Ezért sem értem minek dobta be a sajtó AVB nevét. Őt sem lehetne ingyen hozni, sőt. Akkor meg inkább Ancelottiért fizetne valószínűleg Perez.heynckes mégis fontolgatja, hogy visszavonul, hiszen a mostani triplázás után többet már nem igen fog tudni elérni, és a csúcson szeretné abbahagyni ;)
Jelenlévő fórumozók: 26 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem