köszi h3x0r, néha már azt hiszem, én bolondultam meg.h3x0r írta:Eladjuk Modricot?tubatibi írta:Eladjuk a tavalyi szezon legjobb játékosát.![]()
az argentín jól feltalálta magát egy kényszer szülte pozícióban, és felülmúlta a nagyon alacsony elvárásokat. egyértelműen jobban jártunk vele, mint egy sérülése előtti Khedirával. a legjobb tulajdonságai érvényesültek ebben a szerepkörben, az amúgy súlyos hiányosságait pedig többnyire jól tudták kompenzálni a csapattársak.
hogy ez az erősen vegyes, kicsit pozitív összkép hogyan fordult át olyan nézetekbe, hogy neki köszönhetjük a Bl-t, ő volt a szezon legjobbja, ő Európa legjobb középpályása?
ezt a hipszter-hatásnak tudom be. az 51 gólos (!!!) Ronaldo, az 51 tökéletes meccset lehozó, Redondo legszebb éveit idéző Modric vagy az egész évben oroszlánként kűzdő, a legfontosabb pillanatokban megmentőként előlépő Ramos túlságosan nyilvánvaló választás. valami nagyon okosat kell mondani. Di Maria olyan alternatív. aztán amikor elég sokan mondják, hirtelen közvéleménnyé válik.
magához képest hasznos volt, de elképesztően sértőnek érzem az idény igazi hőseire nézve ezeket a nevetségesen durva túlzásokat.