HozzászólásSzerző: Nzedge » 2014. július 26., szombat 17:02
HozzászólásSzerző: ericco » 2014. július 26., szombat 16:45
A kérdés, hogy tényleg kell-e nekik, vagy csak kitalációk voltak azok a hírek.Caye írta:Ennyi erovel Casillas is mehet a Monacoba.
Engem ezekben a sorozatokban sem győzött meg igazán, elvétve volt kiemelkedő teljesítménye. Különben is, az elmúlt pár évet vettem inkább figyelembe.miVida írta:ahogy ez történt is az előző szezonban a Copa del Rey és Bajnokok Ligája esetében is... oh wait!
Egyáltalán nem divat tartani Casillas teljesítményétől, egyszerűen ez a helyzet. Szerintem nem csak az elmúlt idényben hagyott kívánnivalót maga után a teljesítménye, és nem javuló tendenciát mutat. Régóta így gondolom, persze nem kötelező erre emlékezni, de csak felfrisíteném a memóriád, hogy másokkal egyetemben már Iker sérülése, és Lopez érkezése előtt tartottunk pl. a MU mecsenkénti 30-40 ívelésétől a BL-ben. Nem tartom fakezű senkiházinak, de látom, hogy jelenleg nincs benne az elitben, és a madridi környezetben már nem is lesz. Talán máshol. Emellett a képességeit mindig elismertem, de mostani helyzetében szerintem bizony elmehet rajta egy-két kupa. A csapatbontó tevékenységeit se felejtettem még el.Prométheusz írta:Atyaúristen.... durván visszaesnek az esélyek... hát jót röhögtem..
ez a hiszti, és gyűlölethullám, ami Ikert itt övezi.. őrület. hihetetlen.
azért emlékeztetlek, hogy nem kell nagyon visszamenni az időben, hogy keress valami kupát, amit Casillassal nyertünk. épp ebben a szezonban volt kettő..
lehet kopott a tudása, lehet, hogy népszerű most nem szeretni, meg belerúgni egyet. de azért ne tartsunk már ott, mintha egy fakezű nyolcvanéves mosogatónő lenne..
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2014. július 26., szombat 16:36
Rosszabb. Őt nem követelné senki se a kapubaPrométheusz írta:de azért ne tartsunk már ott, mintha egy fakezű nyolcvanéves mosogatónő lenne..
HozzászólásSzerző: Prométheusz » 2014. július 26., szombat 16:26
Atyaúristen.... durván visszaesnek az esélyek... hát jót röhögtem..ericco írta:Keylor Navas leigazolásának csakis Casillas távozása esetén van értelme. Ha mégis Lopeznek kell mennie, semmivel sem kerülünk előrébb. Ikert akármennyire is bírom, már nem tudok bízni benne, és szerintem Ancelotti sem, viszont ha ismét leültetik a padra, újra csak a feszültségkeltés lesz egész szezonban. Főleg a sajtó és a szurkolók részéről. Ha eladjuk, akkor max pár hétig lesznek negatív hangok, aztán elcsitulnak.
Ha pedig kezdő lesz, akkor tök mindegy, hogy Navas vagy Lopez ül a padon, arról nem is beszélve, hogy ebban az esetben durván visszaesnek az esélyeink az egyes kupák megszerzésére.
HozzászólásSzerző: miVida » 2014. július 26., szombat 16:14
ahogy ez történt is az előző szezonban a Copa del Rey és Bajnokok Ligája esetében is... oh wait!Ha pedig kezdő lesz, akkor tök mindegy, hogy Navas vagy Lopez ül a padon, arról nem is beszélve, hogy ebban az esetben durván visszaesnek az esélyeink az egyes kupák megszerzésére.
HozzászólásSzerző: Caye » 2014. július 26., szombat 16:07
Ennyi erovel Casillas is mehet a Monacoba.sajnos pedig most már úgy látom, hogy Diego fog távozni. Az Arsenal szerződtette Ospinát, így már nem kell nekik Iker. A klub jó eséllyel Diego Lopez távozását akarja kikényszeríteni a Monacohoz.
HozzászólásSzerző: primrose » 2014. július 26., szombat 15:55
sajnos pedig most már úgy látom, hogy Diego fog távozni. Az Arsenal szerződtette Ospinát, így már nem kell nekik Iker. A klub jó eséllyel Diego Lopez távozását akarja kikényszeríteni a Monacohoz.A hírek, amik eddig megjelentek, mind Casillas távozásáról szóltak. López távozásáról konkrétumot nemolvastam eddig, sot, olyasvalamit nyilatkoztak ugynokével, hogy o biztosan marad a klubnál. És tudjuk jól, hogy ezeknek a híreknek, amelyek egyre tobbszor elhangzanak, valami valosagalapjuk van. Ugyh ha Keylor érkezik, akkor Iker fog távozni, valószínuleg.
HozzászólásSzerző: schranzer » 2014. július 26., szombat 15:46
A hírek, amik eddig megjelentek, mind Casillas távozásáról szóltak. López távozásáról konkrétumot nemolvastam eddig, sot, olyasvalamit nyilatkoztak ugynokével, hogy o biztosan marad a klubnál. És tudjuk jól, hogy ezeknek a híreknek, amelyek egyre tobbszor elhangzanak, valami valosagalapjuk van. Ugyh ha Keylor érkezik, akkor Iker fog távozni, valószínuleg.ericco írta:Keylor Navas leigazolásának csakis Casillas távozása esetén van értelme. Ha mégis Lopeznek kell mennie, semmivel sem kerülünk előrébb. Ikert akármennyire is bírom, már nem tudok bízni benne, és szerintem Ancelotti sem, viszont ha ismét leültetik a padra, újra csak a feszültségkeltés lesz egész szezonban. Főleg a sajtó és a szurkolók részéről. Ha eladjuk, akkor max pár hétig lesznek negatív hangok, aztán elcsitulnak.
Ha pedig kezdő lesz, akkor tök mindegy, hogy Navas vagy Lopez ül a padon, arról nem is beszélve, hogy ebban az esetben durván visszaesnek az esélyeink az egyes kupák megszerzésére.
HozzászólásSzerző: ericco » 2014. július 26., szombat 15:35
HozzászólásSzerző: miVida » 2014. július 26., szombat 15:24
HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. július 26., szombat 15:11
Ez annyira nem hangzik rosszul, mind a hárman hihetetlen labdabiztosak, és védekezni is szoktak, hárman csak dolgoznak annyit, mint 1 vkp.tubatibi írta:Majd néztek, amikor egy Xabi-Modric-Kroos kp-val állunk fel.![]()
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. július 26., szombat 15:08
Hát, én nem látok ennyire bele Ancelotti fejébe, de már júliusban temetni a középpályánkat, elég szokatlan.tubatibi írta:Majd néztek, amikor egy Xabi-Modric-Kroos kp-val állunk fel.
Én Perez fejébe se látok bele, te valamit tényleg tudhatsz.tubatibi írta: Amire vajmi kevés esély mutatkozik jelenleg.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. július 26., szombat 15:07
Én, mint kis naív fruska abban bízok, hogy eladjuk a németet és az argentínt, hogy jöjjön Pogba vagy esetleg Vidal.tubatibi írta: Amire vajmi kevés esély mutatkozik jelenleg.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. július 26., szombat 15:04
Amire vajmi kevés esély mutatkozik jelenleg.(Ha jön Pogba)
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. július 26., szombat 15:03
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. július 26., szombat 15:01
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. július 26., szombat 15:01
tubatibi írta:Eladjuk a tavalyi szezon legjobb játékosát.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. július 26., szombat 14:59
HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2014. július 26., szombat 14:55
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. július 26., szombat 14:53
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem