Elektronika
- ___Samy___
Re: Elektronika
nem tudom nektek hogy van, de nekem mostanában piszkosul melegszik a laptopom
tegnap leszedtem a speedfant, és a procinál 65 fok körüli értéket dobott ki, a winyóra is vmi 70 fok, a temp1-re (acpi, bár ez fingom sincs micsoda) meg 83!-at
a ventilátor szinten állandóan megy
az előbb szétszedtem, kipucoltam mindent, most a proci lement olyan 50-60 fokra, a winyó 50, a temp1 meg fixen 73
holnap veszek pasztát, és újrapasztázom a procit, de a többin mivel tudnék segíteni?
tegnap leszedtem a speedfant, és a procinál 65 fok körüli értéket dobott ki, a winyóra is vmi 70 fok, a temp1-re (acpi, bár ez fingom sincs micsoda) meg 83!-at
a ventilátor szinten állandóan megy
az előbb szétszedtem, kipucoltam mindent, most a proci lement olyan 50-60 fokra, a winyó 50, a temp1 meg fixen 73
holnap veszek pasztát, és újrapasztázom a procit, de a többin mivel tudnék segíteni?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Nem feltétlen neked válasz, csak "érdekesség":tubatibi írta:Egyébként ki mennyire használja a felhőket? Nekem már szinte minden épkézláb dokumentumom(sőt pár személyes irat és garancialevelek is beszkennelve ottvannak) oda van felrakva. Ki melyiket használja? Nekem a drive tetszik a legjobban.
http://index.hu/tech/2014/07/18/a_dropb ... atszotere/
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Csak én használok mobilbank appot?
Vatera, ebay, paypal, nike, meg egy rakat amik az utazáshoz kellenek.

Vatera, ebay, paypal, nike, meg egy rakat amik az utazáshoz kellenek.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
ezek közül sokat nem is ismerek, én tényleg csak párat használok
fb, fb messenger, viber, youtube, szótár, lámpa

fb, fb messenger, viber, youtube, szótár, lámpa
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
- h3x0r
- a kulonbozo dokumentumokat a drive-ontubatibi írta:Egyébként ki mennyire használja a felhőket? Nekem már szinte minden épkézláb dokumentumom(sőt pár személyes irat és garancialevelek is beszkennelve ottvannak) oda van felrakva. Ki melyiket használja? Nekem a drive tetszik a legjobban.
- de a kepek szinkronizalasara a dropboxot hasznalom. A csoporttarsaim is ezt hasznaljak, ezert barmit feltoltenek, 1 kattintassal mar hozza is van adva az en fiokomhoz
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ahogyan a többiek is:
fb, fb messenger, viber, gmail, youtube, eredmenyek.com, német nyelvű szótár és kb. ennyi.
fb, fb messenger, viber, gmail, youtube, eredmenyek.com, német nyelvű szótár és kb. ennyi.
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
fb, messenger, viber, instakiló
, youtube, mailbox, twitter, candy crush :Đ , meg eredmenyek.com nekem is

Fb, fb messenger, viber, index, shazam, imdb, youtube, gmail, subway surfers, menetrend, elemlampa
, szotar, eredmenyek.com, meg a gyariakat (naptar, jegyzet, szamologep)

- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
fb, fb messenger, whatsapp, viber, instagram, 9gag, bp-i menetrend, sofascore, tubemate, shazam, gmail, google asszisztens meg néha 1-2 játék.
apropó, google asszisztensen ugye be volt állítva a lakhelyem, viszont elköltöztem és nem engedi átírni, azt írja, hogy a google nem elérhető. ötlet?
apropó, google asszisztensen ugye be volt állítva a lakhelyem, viszont elköltöztem és nem engedi átírni, azt írja, hogy a google nem elérhető. ötlet?
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
fb messenger, 9gag, ign, livescore, track id, spotify, google appok.
ritkán: steam, tunein radio.
ritkán: steam, tunein radio.
Spotify, Instagram, Snapchat, Viber, Twitch, Duolingo, Family Guy(
). Meg persze a Google alkalmazások(drive,gmail,+).
Néha Sygic meg az iStudiez-t szoktam használni, bár mondjuk azt csak suliközben.
iPad-en szoktam dokumentumokat tárolni és egyéb dolgokat.
Egyébként ki mennyire használja a felhőket? Nekem már szinte minden épkézláb dokumentumom(sőt pár személyes irat és garancialevelek is beszkennelve ottvannak
) oda van felrakva. Ki melyiket használja? Nekem a drive tetszik a legjobban.

Néha Sygic meg az iStudiez-t szoktam használni, bár mondjuk azt csak suliközben.

iPad-en szoktam dokumentumokat tárolni és egyéb dolgokat.

Egyébként ki mennyire használja a felhőket? Nekem már szinte minden épkézláb dokumentumom(sőt pár személyes irat és garancialevelek is beszkennelve ottvannak

"If you don't like your destiny, don't accept it."
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
ti milyen appokat használtok telefonon a mindennapokban?

Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mert ha át akarja verni, akkor el fogja mondani, hogy egy hónap múlva le lesz tiltva?Anyaka írta:Vagy előfizetéses egy hónap alatt letiltós. Egyszerűbb megkérdezni a barátnő ismerősét, hogy honnan van...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Nekem G-m van(az első), most lesz egy éves, 4.1.2 van csak rajta és nincsen semmi baja. Szóval szerintem nyugodtan ruházz be G2-re.volt írta:G2nel attól tartok, h nem fogják sokáig frissíteni az androidot. 2-3 évre szeretném megvenni a készülékét.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
G2nel attól tartok, h nem fogják sokáig frissíteni az androidot. 2-3 évre szeretném megvenni a készülékét.
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
szerintem ennek már egyéni preferenciának kell lennie. nekem már a g2 5,2es kijelzője is sok volt papíron, de a baromi vékony káva miatt döntöttem mellette, nem igen akartam 4,7nél nagyobbat.volt írta:Esetleg valaki tudna segíteni, h a G2-t vagy a G3-át válasszam?
én már a sima HD és full HD között sem éreztem nagy differenciát, a QHD meg tényleg csak arra jó, hogy jobban gyűrje az akksit. egy 60 colos tv-n tuti már van szemmel látható különbség, de 5-6nál... ez a minél nagyobb pixelszűrűség már csak péniszméregetés a gyártók között, sok értelme nincsen.
szóval én személy szerint a kisebb méret és a jobb üzemidő miatt a g2-t választanám, de szerintem a g3 sem lehet piskóta

-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Ha jól tudom minden van hozzá. Barátnőm látta is a telefont és azt mondta, h nem hamisítvány.Boky írta:én csak arra tudok gondolni, hogy "bemutató darab", tehát csak a készülékről van szó, nuku töltő, nuku bármi gyári tartozék.volt írta:Barátnőm ismerőse azt mondta, hogy 300 euróért tud szerezni jótállásal Lg G3-as telefont. 150 euróval olcsóbban mint üzletben. De félek, h hamisítvány, mi a különbség az eredeti és a hamisított készülék között? Hogy tudok megbizonyosodni róla, h eredeti? Sürgős lenne nagyon.
de ez nem fix, de ez az én tippem.
amúgy a 300 euró elég jó dealnek hangzik.
De olvastam, h kicsit akad a G3 és nem is olyan gyors mint a g2 szoval nem tudok dönteni. Holnap meg józanul utanajarok. Esetleg valaki tudna segíteni, h a G2-t vagy a G3-át válasszam?
A srácnak us g3as teloja van, ugyan arról a helyről.
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Vagy előfizetéses egy hónap alatt letiltós. Egyszerűbb megkérdezni a barátnő ismerősét, hogy honnan van...
Vagy csak simán bolti garanciás, nem pedig gyártói.
vigyél nagyítót. a 4HD-s képernyőt nem olyan könnyű hamisítani. utána kamerát teszteld hogy milyen képet csinál ha a pixelpróbán átment. ott is felfedezni a különbséget a kamu és az eredeti között valamint mindig gyengébb procit raknak bele. a ram sem akkora. én láttam nem kevés s4 klónt már. főleg külföldön mikor a "hello my friend" alakok közelednekvolt írta:Barátnőm ismerőse azt mondta, hogy 300 euróért tud szerezni jótállásal Lg G3-as telefont. 150 euróval olcsóbban mint üzletben. De félek, h hamisítvány, mi a különbség az eredeti és a hamisított készülék között? Hogy tudok megbizonyosodni róla, h eredeti? Sürgős lenne nagyon.

amúgy 300-ért engem is érdekelne ha esetleg úgy van akkor írj rám nyugodtan