HozzászólásSzerző: Marci » 2014. július 26., szombat 2:07
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. július 26., szombat 0:50
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2014. július 26., szombat 0:15
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 26., szombat 0:03
HozzászólásSzerző: Drake » 2014. július 26., szombat 0:01
Nem jól értelmezted a cikket.Azt írja,hogy Neymar agyi aktivistása 10%-al alacsonyabb mint egy normál embernek foci közben.De ez szerintem egy nagy baromság.wZoLee7 írta:hát ez kész van, én senkit sem szeretnék megbántani azzal ami most írok, de akkor egy szellemileg vissza maradott ember, aki tényleg nagyon szivacs aggyal rendelkezik lefocizná Neymart?...remélem lesz is olyan marha aki ezt majd elhiszi, a következő meg az lesz, hogy Messi agya meg is áll
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. július 25., péntek 23:57
hát ez kész van, én senkit sem szeretnék megbántani azzal ami most írok, de akkor egy szellemileg vissza maradott ember, aki tényleg nagyon szivacs aggyal rendelkezik lefocizná Neymart?...remélem lesz is olyan marha aki ezt majd elhiszi, a következő meg az lesz, hogy Messi agya meg is áll
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. július 25., péntek 23:47
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2014. július 25., péntek 23:45
HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. július 25., péntek 23:43
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. július 25., péntek 18:41
HozzászólásSzerző: Drake » 2014. július 25., péntek 18:39
Elvileg a Vermaelen/Marquinhos/Verthongen trióból jön egy,szval Masch megy fel a középpályára így vkp poszton is lesz 2 ember.BojanKiki írta:Na úgy tűnik Song megy is. Ki fogad velem, hogy ebből még nagyon nagy gáz lesz? Így hogy Busquetsnek nincs cseréje.
HozzászólásSzerző: BojanKiki » 2014. július 25., péntek 18:32
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. július 25., péntek 17:15
Hát azért nem kell álszerénykedni, a Mathieu Piqué duó elég elit.Az addig oké, hogy elől nevekben nagyjából megvagyunk, de hátul...
HozzászólásSzerző: danianevem » 2014. július 25., péntek 16:56
Az addig oké, hogy elől nevekben nagyjából megvagyunk, de hátul... Szerintem az egyel lőjünk többet az ellenfélnél taktika fog élni.ateeemadrid írta:Így is bőven ott van még a Barca a topcsapatok között, úgyhogy nem értem ezt a hozzáállást. A madridistákat sem értem, hogy miért írják le őket ennyire, de egy Barca szurkolótól végképp meglep. Azért ahol van egy Messi Suarez Neymar Iniesta 4-es, attól nyugodtan félhet Európa akármelyik csapata.
De legyen igazad.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. július 25., péntek 16:46
Így is bőven ott van még a Barca a topcsapatok között, úgyhogy nem értem ezt a hozzáállást. A madridistákat sem értem, hogy miért írják le őket ennyire, de egy Barca szurkolótól végképp meglep. Azért ahol van egy Messi Suarez Neymar Iniesta 4-es, attól nyugodtan félhet Európa akármelyik csapata.Hagyjad.Valószínűleg nagyon gyenge szezonunk lesz, de azért bármi megtörténhet persze.
HozzászólásSzerző: BojanKiki » 2014. július 25., péntek 16:38
Hagyjad.ziro4vr írta:Aztán nézzük meg a védelmeteket.BojanKiki írta:Pont azért tartottam volna meg, mert jobb mint Sergi Roberto. Azért nézzük már meg a középpályánkat. Busquets-Rakitic-Iniesta középpálya még oké, de kik az alternatívák, ha valaki lesérül vagy eltilott. Roberto meg Rafinha? Na ne szórakozzunk már. Sergi Roberto egy középszerű játékos, nem több. Rafinha se mutatott még sokmindent. Szerintem nem olyan jó, mint a bátyja.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. július 25., péntek 16:34
Aztán nézzük meg a védelmeteket.BojanKiki írta:Pont azért tartottam volna meg, mert jobb mint Sergi Roberto. Azért nézzük már meg a középpályánkat. Busquets-Rakitic-Iniesta középpálya még oké, de kik az alternatívák, ha valaki lesérül vagy eltilott. Roberto meg Rafinha? Na ne szórakozzunk már. Sergi Roberto egy középszerű játékos, nem több. Rafinha se mutatott még sokmindent. Szerintem nem olyan jó, mint a bátyja.
HozzászólásSzerző: BojanKiki » 2014. július 25., péntek 16:33
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. július 25., péntek 16:32
Remélem akkora sikere lesz, mint a vb-n a braziloknakDrake írta:Jövőre eljön Rafinha ideje.És Ő amúgy is hehe mindenkitmegbaszó U20ából van,tehát világklasszis lesz.zalkrisz írta:Ugyanmár... Mikor épp nem megy a játék, hiába van Xavi a pályán, senki nem arra fog gondolni, hoppá, az öreg megnyert mindent, tuti behúzzuk. Ez épp olyan, mint nálunk Casillas. Lehet motiválja a többieket az öltözőben, de a pályán már inkább hátráltató tényező a hibái miatt. Xavi helyett egy gyorsabb, mozgékonyabb ember kell oda középre nekik, én örülök, hogy maradt, semmit nem jelent, hogy mit nyert és mit nem. Én mondjuk azt sem tudom ki az a Roberto, de hogy egy Rakitic is jobb megoldás oda, abban biztos vagyok, ahogy Fabregas is az lett volna.
HozzászólásSzerző: Drake » 2014. július 25., péntek 16:29
Jövőre eljön Rafinha ideje.És Ő amúgy is hehe mindenkitmegbaszó U20ából van,tehát világklasszis lesz.zalkrisz írta:Ugyanmár... Mikor épp nem megy a játék, hiába van Xavi a pályán, senki nem arra fog gondolni, hoppá, az öreg megnyert mindent, tuti behúzzuk. Ez épp olyan, mint nálunk Casillas. Lehet motiválja a többieket az öltözőben, de a pályán már inkább hátráltató tényező a hibái miatt. Xavi helyett egy gyorsabb, mozgékonyabb ember kell oda középre nekik, én örülök, hogy maradt, semmit nem jelent, hogy mit nyert és mit nem. Én mondjuk azt sem tudom ki az a Roberto, de hogy egy Rakitic is jobb megoldás oda, abban biztos vagyok, ahogy Fabregas is az lett volna.
Jelenlévő fórumozók: 83 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem