gondolom előbb letisztáznák az elnököt meg az edzőt, mást nem tudok elképzelni indoknak

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. május 31., péntek 10:51
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. május 31., péntek 10:49
8?? Amikor eladtuk arról votl szó, hogy első évben 6,5 millióért vehetjük vissza, jövőre 7-ért, és csak utána évben kerülne 8 millióba. Vagy jattolunk?A Marca szerint Carvajal már tudja, hogy a következő szezonban a Real Madridot fogja erősíteni. A madridi klub 8 millió eurót fizet a játékosért, azonban az még nem tisztázott, hogy a teljes összeg kifizetésre fog kerülni, vagy esetleg Jesét és Cheryshevet is belevonják a transzferbe.
Nem jellemző, de azért előfordul. Suarez dél-amerikai játékos, feléjük divat, szóval lehet kierőszakolta a dolgot. Bár én is kételkedem a dologban.Ja, azt is írják, hogy Angliában nem jellemzőek a kivásárlási árak. Gondolom Suareznek sincs, csak kamuzik a sajtó.
Mondjuk ja, 50 körüli szja-ról volt szó. Egyébként munkavállalóként dolgoznak a focisták? Nem egyéni vállalkozók?Ez meg, hogy?,
azt hittem az új spanyol törvények miatt jóval többe kerülne Ronaldo szerződése megújítása, ha igaz akkor igen jól járna mind két fél.
HozzászólásSzerző: sentry » 2013. május 31., péntek 10:29
A Barnabéut nem vinné?!Karankát is vinné Mourinho
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. május 31., péntek 10:20
Azóta beszélt talán megint Suarez, de ez nem biztos. A lényeg, hogy az ügynök (Guardiola testvére amúgy) retardált. Előtte egy nappal mondta Suarez, hogy boldogtalan Angliában a média miatt. Persze nem a 'Pool-al, mint csapattal van baja. Ennek ellenére nem lenne ellenére a váltás. Illetve ezt elvileg az edzőnek is elmondta, és tudnak a helyzetéről.Suárez ügynöke lenyilatkozta, hogy a kliense boldog Liverpoolban és nem akar távozni.
HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. május 31., péntek 10:05
Ez meg, hogy?,Cristiano Ronaldo egyre közelebb van szerződésének megújításához, írja az El Confidencial. A játékos a héten találkozott Pérezzel és ügynökével, ahol egy 2018 június 30-ig szóló, évi 16 millió eurót garantáló szerződést kínáltak neki. Érdekesség, hogy a klubnak a játékos így évi 24 millió euróba kerülne, ami hozzávetőlegesen a teljes költségvetés 5%-a.
HozzászólásSzerző: legendary » 2013. május 31., péntek 10:00
Walesiként ez igen valószínűtlen.Bale arra született, hogy a Real Madrid játékosa legyen
HozzászólásSzerző: Raúl » 2013. május 31., péntek 9:54
Hát nagyon remélem, hogy ha perez ezt így lenyilatkozta, akkor a színfalak mögött már le van zsírozva a biznisz.Bale arra született, hogy a Real Madrid játékosa legyen
HozzászólásSzerző: andris9898 » 2013. május 31., péntek 9:37
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. május 31., péntek 9:31
Igazad lehet, akkor még nem követtem igazán a dolgokat, csak hébe-hóba pár meccset a tv-be.numberone1 írta: na akkor en ossze foglalom neked, mert antony nincs kepben ezzel(talan az eveket keverei.)
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. május 31., péntek 9:29
Ezt én is láttam. Evvan, akkor tejelünk Ancelottiért. Ezért sem értem minek dobta be a sajtó AVB nevét. Őt sem lehetne ingyen hozni, sőt. Akkor meg inkább Ancelottiért fizetne valószínűleg Perez.heynckes mégis fontolgatja, hogy visszavonul, hiszen a mostani triplázás után többet már nem igen fog tudni elérni, és a csúcson szeretné abbahagyni ;)
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. május 31., péntek 9:25
hamu. ezt egy hete is tudták mikor az ügynöke lenyilatkozta hogy csak a bundesligából vonul vissza és a perez hívására várnak. ő lesz az edző semmi kétség.Csabi írta:heynckes mégis fontolgatja, hogy visszavonul, hiszen a mostani triplázás után többet már nem igen fog tudni elérni, és a csúcson szeretné abbahagyni ;)
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. május 31., péntek 9:07
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 31., péntek 9:03
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. május 31., péntek 8:59
Megelőztél. Nincs szüksége rá. Ellenfele nincs. Szerintem sem a szurkolók, sem a sociók nem Őt okolják elsősorban azért, mert nincs BL azóta sem, hogy elhangzott az előző kampánybeszéd (egyébként én sem). Szóval szerintem ugyanúgy megvan a támogatottsága, de gyakorlatilag "nincs is rá szüksége" az újra"választásához".nem fog konkrétumot mondani, csak a szokásos sablon.
Amenyiben sem Ancelottit, sem Heynckest nem sikerülne leigazolnia Péreznek, úgy a harmadik opciója az edzői posztra nem más lenne, mint a Tottenham edzője, André Villas-Boas.
HozzászólásSzerző: accel » 2013. május 31., péntek 8:59
még szerencse, hogy azt mondta heynckes ügynöke, hogy csak a real hívására várank.Amenyiben sem Ancelottit, sem Heynckest nem sikerülne leigazolnia Péreznek, úgy a harmadik opciója az edzői posztra nem más lenne, mint a Tottenham edzője, André Villas-Boas.
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2013. május 31., péntek 8:53
Illetve,hogy az az erősítésünk, hogy a számos kérő ellenére egybe tartjuk a KHÖDöthehe írta:nem fog konkrétumot mondani, csak a szokásos sablon.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 31., péntek 8:50
nem fog konkrétumot mondani, csak a szokásos sablon. :-)Csabi írta:érdekes lesz ez a délutáni perez sajtótájékoztató, mert ugye normális esetben ilyenkor szokták bedobni a neveket. na most pereznek nem kell nagyon szuperlatívumokban gondolkodnia, mert valószínűleg nem lesz ellenfele. viszont valamit mondania kell, mert azért az hogy nézne ki ha semmi konkrétat nem mondana.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. május 31., péntek 8:46
HozzászólásSzerző: PEEtör » 2013. május 31., péntek 8:30
Ezt én sem értettem...és majdnem biztosra veszem, hogy sok ember még a Bayernt sem látta játszani pár BL meccset leszámítva, hogy értékelhessék Jupp munkáját, csak mivel BL győztes, meg a Bayern alázott most, ezért jöjjön Ancelotti helyett, aki szerintem az egyik legjobb szakember, tudja a sztárokat kezelni, Aranylabdásokat nevelt ki, stb stb...de persze OLASZ, így megkezdődött a boszorkányüldözés és jónéhányan becsatlakoztak szokás szerint.szerk: ezt csak tisztan latas keppen, mert sokan a megvaltot latjak benne.
Elsőt nem tudom, de a második után:"mert a csapat nem játszott szépen és a korai BL távozás (meg pár játékossal is összerúgta a port...), a bajnokság meg semmit nem ért, hiába nem nyertünk semmit előtte sokáig...Valaki azt elmesélhetné nekem, hogy Capello miért volt elküldve mindig egy év után? Az első évét nem láttam sajnos itt, de csak jót hallottam róla. A második éve utáni menesztés is érthetetlen volt számomra. Oké, hogy akkor nem játszottunk valami hú de nagyon szépen, meg a végén húztuk csak be a bajnokságot, a bl is bukó volt, de valahogy az az év teljesen pozitívan maradt meg bennem. Akkora küzdés, illetve győzni akarást előtte, és azóta sem láttam. Én személy szerint nem értettem azt, hogy elküldik, de ez az én véleményem ugye.
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. május 31., péntek 8:18
numberone1 írta: Capello
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem