szerk.: A hivatalos honlapon 27.-e van kiírva az Inter elleni meccsre.

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. július 25., péntek 22:37
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 25., péntek 22:32
Nem csak teGéci írta:A meccs nem holnap éjfélkor lesz?Kicsit össze vagyok zavarodva...
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. július 25., péntek 22:31
HozzászólásSzerző: madrid1987 » 2014. július 25., péntek 20:46
HozzászólásSzerző: madrid1987 » 2014. július 25., péntek 20:41
ateeemadrid írta:ezzel nem dimariat akartam sértegeteni, csak a szituáció hasonló. eladunk 1 játékost, aki túl van értékelve (igen Özil sokkal inkább overrated volt, de azért DM is nagyon messze volt attól, hogy pl. a legjobb KP legyen) és Perezék lesznek hülyének nézve, hogy miért adják el a csapat egyik legjobbját.azért kicsit (nagyon) van különbség özil és di maria eladása (és a teljesítményük) között. dm lesz szidva nem a vezetőség (legalábbis itt) . inkább hagyom is, kezdem unni a témát. menjen el minél előbb aztán legyen ennek vége.
azt meg úgysem fogjuk megtudni, hogy ki a hunyó ebben az egészben, de nekem akkor is gyanús ez a sok negatív cikk DMről. sajnos szerintem lehet valami alapja, és tényleg csak a pénz ami igazán számít neki.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. július 25., péntek 19:37
ezzel nem dimariat akartam sértegeteni, csak a szituáció hasonló. eladunk 1 játékost, aki túl van értékelve (igen Özil sokkal inkább overrated volt, de azért DM is nagyon messze volt attól, hogy pl. a legjobb KP legyen) és Perezék lesznek hülyének nézve, hogy miért adják el a csapat egyik legjobbját.azért kicsit (nagyon) van különbség özil és di maria eladása (és a teljesítményük) között. dm lesz szidva nem a vezetőség (legalábbis itt) . inkább hagyom is, kezdem unni a témát. menjen el minél előbb aztán legyen ennek vége.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. július 25., péntek 19:29
Mivel Őt akarja eladni a Real, nyilván ő van a legjobbnak beállítva. Amikor elfog menni, akkor is minden szarnak el lesz majd hordva a Real vezetősége, meg az egész klub, úgy, mint Özil után.Gascoigne írta:Tudom, hogy most széllel szemben pisálok, de az, hogy Di Maria kétszer annyi szavazatot kapott, mint Modric, az egy rossz vicc. Egy nagyon rossz vicc.
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2014. július 25., péntek 19:09
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. július 25., péntek 18:05
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. július 25., péntek 16:52
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2014. július 25., péntek 12:55
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. július 25., péntek 12:41
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. július 25., péntek 12:35
Pedig nem a semmibol irtak meg. :ĐRemy írta:Év valaki képes lehozni egy ilyen cikket![]()
![]()
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. július 25., péntek 12:32
pont ezt akartam írni, hiába nyilatkozta azt Carlo, hogy James és Kroos mellett nehéz lesz megküzdeni a posztért, ez nem jelenti azt hogy a pálya ugyan azon részéről van szó...James a támadó harmadba megy, Isco meg a kp-ra...Továbbra is a Modrid-Kroos-Isco kp-t látom, Iscot fogják megtanítani védekezni.dannen írta:én amúgy nem hiszem, hogy jönni fog falcao. kivéve ha jamessel dm helyett számolunk a kp-n, de szerintem oda isco fog bekerülni.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2014. július 25., péntek 12:07
sebydani írta:Jogos, de lehet azt mondja, hogy fene se fogja törni a fejét, hogy ki játsszon meg ki padozzon, ki kér egy üveg bort aztán felküldi őket fociznipavel írta:Elég abszurd felvetés egy olasz edzővel kapcsolatban...
Szerk.: Manapság, ez bármilyen nemzetiségű edzővel elképzelhetetlen lenni, de én szívesen megnézném, mi lenne a vége. Valószínüleg egy vízilabda meccs eredményéhez lenne közel
HozzászólásSzerző: sebydani » 2014. július 25., péntek 11:58
Jogos, de lehet azt mondja, hogy fene se fogja törni a fejét, hogy ki játsszon meg ki padozzon, ki kér egy üveg bort aztán felküldi őket fociznipavel írta:Elég abszurd felvetés egy olasz edzővel kapcsolatban...
HozzászólásSzerző: pavel » 2014. július 25., péntek 11:41
Elég abszurd felvetés egy olasz edzővel kapcsolatban...sebydani írta: Lehet tolunk egy 3-2-5 formációt, aztán csak rúgjuk mi a több gólt
HozzászólásSzerző: sebydani » 2014. július 25., péntek 11:20
HozzászólásSzerző: sentry » 2014. július 25., péntek 11:18
Nem a szó szoros értelmében értettem. Máshogy írom: répázza meg az asszonyt. Na.MyStiQ írta:Erre azért inkább ne biztass senkit.sentry írta:Azért elvagytok itt egymással!Tépitek egymás idegeit.
![]()
Igyon meg mindenki egy söröcskét, menjen le a Balatonra, verje meg az asszonyt, mit bánom én, de valahogy vezessétek le a feszkót!![]()
![]()
Sok egybites meg elhiszi itt a spekulációitokat.![]()
Aztán beleőrül.
![]()
Mindig is tudtam hogy perverz vagy.hehe írta:azért ha pénisszel vagy csalánnal vered el, még lehet élvezi is.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 25., péntek 11:17
Jelenlévő fórumozók: 21 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem