Elég abszurd felvetés egy olasz edzővel kapcsolatban...sebydani írta: Lehet tolunk egy 3-2-5 formációt, aztán csak rúgjuk mi a több gólt

HozzászólásSzerző: pavel » 2014. július 25., péntek 11:41
Elég abszurd felvetés egy olasz edzővel kapcsolatban...sebydani írta: Lehet tolunk egy 3-2-5 formációt, aztán csak rúgjuk mi a több gólt
HozzászólásSzerző: sebydani » 2014. július 25., péntek 11:20
HozzászólásSzerző: sentry » 2014. július 25., péntek 11:18
Nem a szó szoros értelmében értettem. Máshogy írom: répázza meg az asszonyt. Na.MyStiQ írta:Erre azért inkább ne biztass senkit.sentry írta:Azért elvagytok itt egymással!Tépitek egymás idegeit.
![]()
Igyon meg mindenki egy söröcskét, menjen le a Balatonra, verje meg az asszonyt, mit bánom én, de valahogy vezessétek le a feszkót!![]()
![]()
Sok egybites meg elhiszi itt a spekulációitokat.![]()
Aztán beleőrül.
![]()
Mindig is tudtam hogy perverz vagy.hehe írta:azért ha pénisszel vagy csalánnal vered el, még lehet élvezi is.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 25., péntek 11:17
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. július 25., péntek 11:10
akkor is 1 jön kettő helyett, még mindig kevesen vagyunk, főleg hogy a Xabi-Illarra probléma sincs megoldva. Semmi értelme mindkettőt megtartani a padonziro4vr írta:Ezért jön Pogba, ha dm és khedira koccol
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. július 25., péntek 11:04
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. július 25., péntek 11:03
nem a 21 fővel van a baj, hanem ezzel:ziro4vr írta:21 fő bőven elég, ha azt a 21et be mered vetni bármikor, bárki ellen
2 csere van összvissz, akiknek tökugyanaz a posztjuk, ugyanaz a játékuk, csakhogy az a poszt meg megszűnikRealista24 írta:középpálya:
James - kedző
Kroos - kezdő
Modric - kezdő
Di María - PSG
Khedira - Arsenal
Xabi - pad
Illarra - pad
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 25., péntek 11:01
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. július 25., péntek 11:01
Ez is lehet:Realista24 írta: középpálya:
James - kedző
Kroos - kezdő
Modric - kezdő
Di María - PSG
Khedira - Arsenal
Xabi - pad
Illarra - pad
Támadók:
CR - kezdő
Bale - kezdő
Karim - kezdő
Isco - pad
Jesé - pad
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. július 25., péntek 10:58
Erre azért inkább ne biztass senkit.sentry írta:Azért elvagytok itt egymással!Tépitek egymás idegeit.
![]()
Igyon meg mindenki egy söröcskét, menjen le a Balatonra, verje meg az asszonyt, mit bánom én, de valahogy vezessétek le a feszkót!![]()
![]()
Sok egybites meg elhiszi itt a spekulációitokat.![]()
Aztán beleőrül.
![]()
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. július 25., péntek 10:56
Teljesen lenyegtelen hogy hivjuk oket. Bale-t peldaul egesz evben kozeppalyaskent tunttetek fel.kiserik írta:Én nem akarok okoskodni, de volt itt egy régebbi hír az USA-ba utazó keretről, ahol Bale középpályásnak van írva. Itt adja magát a kérdés, ha James, Kroos, Modric és Bale is középpályás, akkor nem lehet, hogy az öreg a 442 (támadásban a 424) formációt kívánja használni?
Pontosan. En teljesen nyugodt vagyok Carloval kapcsolatban. Elozo evben is voltak hibai, viszont nem ragaszkodott makacsul az igazahoz, beismerte a hibait es mert valtoztatni rajtuk.Realista24 írta:Nem tudom Misztik, csak azt, hogy az idő és a döntések többsége igazolta Carlot.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. július 25., péntek 10:54
HozzászólásSzerző: sentry » 2014. július 25., péntek 10:53
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. július 25., péntek 10:53
Amikor 4-4-2-ben játszottunk (mert volt ilyen),akkor viszonylag jól játszottunk,stabilak voltunk elöl is és hátul is. Nem kizárt,hogy Carlo ezt a hagyományos taktikát fogja alkalmazni,és ez lesz az alapszerkezet.Én nem akarok okoskodni, de volt itt egy régebbi hír az USA-ba utazó keretről, ahol Bale középpályásnak van írva. Itt adja magát a kérdés, ha James, Kroos, Modric és Bale is középpályás, akkor nem lehet, hogy az öreg a 442 (támadásban a 424) formációt kívánja használni?
Bale-Modric-Kroos-James
------Benzema-CR
Illetőleg, amennyiben nem így van/lesz, akkor arra, hogy Carlo kit hogy hív (középpályás, támadó, stb) nem kell adni, majd úgy is kiforrja magát
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. július 25., péntek 10:48
Elhoztuk volna helyette idén Pogbát, aztán amikor Cé úgy dönt, hogy lelép, elhozzuk rekordösszegért az addig esetleg még jobban befutó Jamest vagy Neymart, a világ pedig megőrül.középpálya:
James - kedző
Kroos - kezdő
Modric - kezdő
Keresd vissza, ugyanezt írtam le a minap. Teljesen abban a hitben voltam, hogy Suarez feladása után keresünk egy 4. embert előre, aki komoly játékerőt képvisel, erre tessék. Visszabasszuk középpályásnak.James pedig most volt mozdítható, lehet, hogy elment volna idén vagy jövőre a barcaba és akkor úgy jársz vele mint Neymarral... őt a jövő miatt vettük, CR télleg 30 éves lesz minnyá, be kell szép lassan építeni a gyereket. bytheway a támadó szekcióban fog szerepelni, so take it easy bro
HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2014. július 25., péntek 10:47
HozzászólásSzerző: Caye » 2014. július 25., péntek 10:42
Csatárt kell igazolni, benzema mögé.jó de akkor hova kell igazolni, hol a szükség, mert 21 emberrel nem vághatsz neki egy szezonnak még fifával se
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 25., péntek 10:37
De nem is 23 közel azonos képességű játékossal kell nekimenni. Erre való a utánpótlás.jó de akkor hova kell igazolni, hol a szükség, mert 21 emberrel nem vághatsz neki egy szezonnak még fifával se
HozzászólásSzerző: miVida » 2014. július 25., péntek 10:32
jó de akkor hova kell igazolni, hol a szükség, mert 21 emberrel nem vághatsz neki egy szezonnak még fifával seÉn bízok Carlóban, de ez mekkora baromság már?
DM új posztot kap Bale és a szerkezet instabilitása miatt, bevált, király.
Isco új posztot kapott, mert az ő kedvenc helye eltűnt a mostani Realból. Voltak jobb és rosszabb meccsei, nem tudok ítéletet mondani felette.
...és most kiadunk 80 milliót Jamesre, akit egy olyan posztra akarunk erőltetni, ahova megpróbálunk betuszkolni egy Iscót is.
...és akkor még Pogbáról álmodozunk. De ezek után hova? James - Kroos - Modric - Xabi - Pogba - Illarra - Isco (-Khedira).
Xabit hirtelen leépítjük teljesen? Illarra és/vagy Isco meg 1 év után ki lesz baszva Madridból? Esetleg Modric csücsül le?
Pedig én már olyan szépen felépítettem, hogy a 2016/17-es szezon gálakezdőjének eleje így fog kinézni:
Isco, Kroos, Pogba - James/Bale, Benzema, Bale/James
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. július 25., péntek 10:28
Én bízok Carlóban, de ez mekkora baromság már?Realista24 írta:Navasról sem beszélt, holott már done deal. Calma, jó lesz ez.MyStiQ írta:Ez a pár sor Carlótól eléggé elszomorított.
Nem elég, hogy a tegnapi esszém borult, mint a szar, de ezek alapján egyrészt Benzemára hozunk valakit (vagy nem, de akkor Benzema februárra meghalt), másrészt a középpályát így hagyjuk* (szevasz Pogba!), harmadrészt pedig Isco és/vagy Illarra akár már csomagolhat is...
* - James - Kroos - Modric, ami bizony bajos lehet a komolyabb csapatok ellen.
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem