legalább is reménykednek, h igaz...
Nem kell minden újságcikket komolyan venni. Marcelo és Coentrao maradnak a balhátvédek a következő szezonra is.

HozzászólásSzerző: miVida » 2014. július 25., péntek 10:19
legalább is reménykednek, h igaz...
Nem kell minden újságcikket komolyan venni. Marcelo és Coentrao maradnak a balhátvédek a következő szezonra is.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 25., péntek 10:14
Még mindig a kattintások száma a lényeg, nem a tartalom. És lám, elérik a céljukatRemy írta:Év valaki képes lehozni egy ilyen cikket![]()
![]()
HozzászólásSzerző: volt » 2014. július 25., péntek 10:10
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. július 25., péntek 10:07
Nem kell minden újságcikket komolyan venni. Marcelo és Coentrao maradnak a balhátvédek a következő szezonra is.miVida írta:ennek az ancelottinak szóljon má vki h nem azért hívtuk ide, h olaszosítsa a keretet!!! há milyen csapatok vannak a Seria A-ba?? azon a szinten vagyunk, seriously???pont olyanok mint az olasz válogatott. Kell a halálnak ilyen sciglio meg darmani... marcelo nyomába nem érnek lőtávból se
![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. július 25., péntek 10:06
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 25., péntek 10:06
Navasról sem beszélt, holott már done deal. Calma, jó lesz ez.MyStiQ írta:Ez a pár sor Carlótól eléggé elszomorított.
Nem elég, hogy a tegnapi esszém borult, mint a szar, de ezek alapján egyrészt Benzemára hozunk valakit (vagy nem, de akkor Benzema februárra meghalt), másrészt a középpályát így hagyjuk* (szevasz Pogba!), harmadrészt pedig Isco és/vagy Illarra akár már csomagolhat is...
* - James - Kroos - Modric, ami bizony bajos lehet a komolyabb csapatok ellen.
HozzászólásSzerző: volt » 2014. július 25., péntek 10:04
Hát di Mariaval már ne számolj, ő tuti menni fog amekkora köcsög. Kroos-Modric-Vidal tökéletes lenne, de a nyilatkozatok alapján Jamesre is itt számítanak amit baromságnak tartok.miVida írta:Nem hiszem, hogy Kroos és James lesz a középpályán és Modric ki fog kerülni a csapatból.Inkább azt, h mivel mind2en pályán lesznek (legalábbis többször, mint DiMaría), így habár DiMaríanak jó helye lenne a padon, de ő annál azért többet érdemel, így aztán mennie...so szerintem meg inkább azt vetíti elő, h még jön egy valaki a középpályára #Vidal
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. július 25., péntek 10:03
HozzászólásSzerző: miVida » 2014. július 25., péntek 9:59
Nem hiszem, hogy Kroos és James lesz a középpályán és Modric ki fog kerülni a csapatból.Ez alapján nekem úgy jön le ,h Carlo a középpályán számol Jamesel... és nem a támadótrióban.
HozzászólásSzerző: volt » 2014. július 25., péntek 9:49
Ez alapján nekem úgy jön le ,h Carlo a középpályán számol Jamesel... és nem a támadótrióban.“Di María a Real Madrid játékosa, és csatlakozik majd hozzánk az előszezon során is. Nagy lesz a verseny a középpályán Kroos és James mellett, de a nagy csapatokban mindig nagy a verseny a kezdőcsapatba jutásért. A tavalyi év végén voltak problémáink, és a két új igazolással sokkal versenyképesebbek leszünk”. Forrás: Madridom.hu
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. július 25., péntek 9:47
Na, várunk papa.“Nem tudom, hogy a Juventusnál maradok-e. Boldog vagyok Torinóban. Hétfőn utazok vissza és beszélek Allegrivel. Nem megyek Manchesterbe” – nyilatkozta Vidal, aki az elmúlt napokban ismét felmerült a Real Madridnál, mint lehetséges érkező. Forrás: Madridom.hu
HozzászólásSzerző: kredenc » 2014. július 25., péntek 9:38
Aki épp kimarad a rotáció miatt a James-Bale-Cr-Benzema négyesből. Ha lenne egy Vidal-Kroos-Modric kp... nekem ennyi elég is.volt írta:Nem értem én ezt, hova jönne még Vidal is? akkor ki fog padozni? James? Kroos? Modric? vagy esetleg Vidal?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 25., péntek 9:36
Pogbavolt írta:Nem értem én ezt, hova jönne még Vidal is? akkor ki fog padozni? James? Kroos? Modric? vagy esetleg Vidal?
Jól bizony, mondjuk olyan prezentáció és marketing anyag után, mint amit kapott, nem csodálom.Nagyon durva számok ezek,ugyanakkor a rózsaszín pizsama is jól fogy,ha jól emlékszem. Ronda mint a krokodil,de viszik,szóval megérte.
HozzászólásSzerző: volt » 2014. július 25., péntek 9:35
HozzászólásSzerző: kredenc » 2014. július 25., péntek 9:33
És volt hátul a raktárban 300.000 mez,amit eladtak gyorsan?Realista24 írta: Így van, ugyanis csak ezek az eredeti termékek.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 25., péntek 9:24
Így van, ugyanis csak ezek az eredeti termékek.kredenc írta:Múltkor én is találtam egy cikket,sajnos már meg nem mondom hol. Ott is 12-15 eurós hasznot írnak.Realista24 írta: Viszont találtam egy érdekes cikket.
Ebben azt írják, hogy átlagosan egy mezen 12 euró haszna van a csapatnak. (ezt mondjuk én kevésnek tartom). Ezt a 12 eurót erősíti meg egy másik forrás is.
A mezeladások számába mi tartozik bele? A hivatalos shop-ban vásárolt és az onnan netről rendelt mezek?
HozzászólásSzerző: kredenc » 2014. július 25., péntek 9:23
Múltkor én is találtam egy cikket,sajnos már meg nem mondom hol. Ott is 12-15 eurós hasznot írnak.Realista24 írta: Viszont találtam egy érdekes cikket.
Ebben azt írják, hogy átlagosan egy mezen 12 euró haszna van a csapatnak. (ezt mondjuk én kevésnek tartom). Ezt a 12 eurót erősíti meg egy másik forrás is.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 25., péntek 9:21
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2014. július 25., péntek 9:19
Realista24 írta:
Viszont találtam egy érdekes cikket.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 25., péntek 9:02
Nem találtam egyelőre.MyStiQ írta:Akkor az úgy is van!!!Realista24 írta:Jó, én most megyek, és kiugrom az ablakon, csak előtte becsukom.
Az AS is lehozta ezt a 48 óra alatt 345000 mezt adtunk el hülyeséget...
Egyébként nincsenek hasonló számok Cé, Kaká, Benzema, akárki átigazolása után?
Jelenlévő fórumozók: 48 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem