nem fog konkrétumot mondani, csak a szokásos sablon.
Megelőztél. Nincs szüksége rá. Ellenfele nincs. Szerintem sem a szurkolók, sem a sociók nem Őt okolják elsősorban azért, mert nincs BL azóta sem, hogy elhangzott az előző kampánybeszéd (egyébként én sem). Szóval szerintem ugyanúgy megvan a támogatottsága, de gyakorlatilag "nincs is rá szüksége" az újra"választásához".
Max. elmondja, hogy Carvajal visszatér, meg lesz 1-2 igazolás, konkrétumok nélkül.
Stadionmodernizáció is elképzelhető, a szurkolók álmai a mi céljaink, bla-bla.
Amenyiben sem Ancelottit, sem Heynckest nem sikerülne leigazolnia Péreznek, úgy a harmadik opciója az edzői posztra nem más lenne, mint a Tottenham edzője, André Villas-Boas.
Levy meg már felrobban otthon.
Amúgy miért ne jönne Heynckes? Az után, amit az ügynöke nyilatkozott, meg tegnap Tymoshchuk, nem hinném, hogy visszautasítaná a Realt. A triplázós (?) idény meg jó ajánlólevél, gondolom a vezetőségnél is.
AVB meg nem győzött meg eddig. Biztosan jó szakember, de a Chelsea-nél szerintem azért (is) bukott meg, mert még fiatal, így bármekkora maestro valaki, nehéz ugyanazt a tekintélyt kivívni a játékosok körében. Egy erős középcsapatnál, mint most a Spurs jó munkát végzett, de itt is a legnagyobb húzása, amivel ütőképes a csapat, az Bale volt. Szóval tőle tartanék.