Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Lőtt gólt az egyik klasszikuson. :Đ
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
ziro4vr írta:elég nagy betűmérettel kéne írni a felsorolást, hogy megtöltsön egy a4-es lapotcsabi* írta: köszönök neki mindent amit a madridért tett de takarodjon máááár eeel

Kód:
amit a herceg tett a real madridért:
.

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
elég nagy betűmérettel kéne írni a felsorolást, hogy megtöltsön egy a4-es lapotcsabi* írta: köszönök neki mindent amit a madridért tett de takarodjon máááár eeel

Nem illik.
-
szerintem elég egy meccsét látni ahhoz, hogy belássa valaki, hogy mennyire is fogalmatlan a hercegünk.h3x0r írta: Aki rendszeresen latja jatszani, az pontosan tudja, hogy hogy mennyire nem illik ide. Ha rendszeresen ugy jatszana mint a VB-n, nem is lenne gond, de most kb elete formajaban volt azon a par meccsen. Padra meg jo lenne, de jovore lejar a szerzodese, hulye lenne meghosszabbitani.
én őszintén még padon se szeretném meglátni mert addig oké, hogy taktikailag bővül a repertoár de amint pályára lép még a gyep is sír alatta nemhogy a labda, amit még átvenni se tud
köszönök neki mindent amit a madridért tett de takarodjon máááár eeel

- h3x0r
Ancelottit azert nem sorolnam ide. Ev elejen Xabi es Illarra is sokat volt serult, Modric jatszott leghatul, Di Maria a tamado harmadban szerepelt, valakit be kellett rakni a kozeppalyara. Utana fel even keresztul serult volt, a szezon erdemi reszet kihagyta. A BL donto beli szereplese pedig Xabi eltiltasanak, Illarra borzaszto teljesitmenyenek es Casemiro tapasztalatlansaganak koszonheto.BojanKiki írta:Ha Khedira ennyire szar akkor Morinho, Low, Ancelotti miért játszatják folyamatosan? Szerintem neki van a legtöbb játékperce a kapus után.
Khedira egyebkent egy tipikusan olyan jatekos, aki semmiben se kiemelkedo, de megy, fut, robotol. Egy angol kozepcsapatba tokeletesen beleillik, de az amit tud, az akar nalunk, akar nalatok egyszeruen keves. Aki rendszeresen latja jatszani, az pontosan tudja, hogy hogy mennyire nem illik ide. Ha rendszeresen ugy jatszana mint a VB-n, nem is lenne gond, de most kb elete formajaban volt azon a par meccsen. Padra meg jo lenne, de jovore lejar a szerzodese, hulye lenne meghosszabbitani.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
akkor mehet a pia a hűtőbe, amint a barca vett 20-ért egy 30 éves...védőt
Khedira úgy néz ki mégis távozik...áh de szép ez a nyár

-
ha láttad volna egyszer is a vb-n kívül akkor fel se merülne benned, hogy rambó eladásával gyengülünkBojanKiki írta:Ha Khedira ennyire szar akkor Morinho, Low, Ancelotti miért játszatják folyamatosan? Szerintem neki van a legtöbb játékperce a kapus után.

- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
mázlista.BojanKiki írta:Ha Khedira ennyire szar akkor Morinho, Low, Ancelotti miért játszatják folyamatosan? Szerintem neki van a legtöbb játékperce a kapus után.
itt az eddig eltöltött 4 év alatt a konkurenciája egy lass meg egy kiégett essien volt. carlónál alonso és illarra egy ideig sérült volt, dm még szokta az új posztot ( casemiro meg újgenerációs brazil, tőle mit is várjunk). aztán meg a herceg sérült le, így megint "megúszta" a padot. a válogatottban benderék hol vannak, hol nincsenek, gündogan is elszállt, a fiatalok még kevesek. világi makkos a pali. emellett szorgalmas, nem pofázik, az edzők az ilyet szeretik. de ettől még egy real madrid és a nationalelf kezdőjébe kevés.
-
- Kedvenc játékosaid: Busquets, Iniesta, Bartra
- Kedvenc csapatod: Barca
Ha Khedira ennyire szar akkor Morinho, Low, Ancelotti miért játszatják folyamatosan? Szerintem neki van a legtöbb játékperce a kapus után.
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Jól van srácok, igazából beépített vagyok a másik realos oldalról, aki belülről bomlasztja a madridom.hu-t
úgy érzem, ez rajtam fog maradni

![Ördögi mosoly >:]](./images/smilies/devil.gif)
úgy érzem, ez rajtam fog maradni

-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Most, ha olvassák, majd mit fognak gondolni...

- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
inkább elhisszük hogy most lett hivatalos

"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- peti_madrid
Mindjárt tolok egy szelfit magamról, hogy hogyan nézek ki a 11 órás, fizikai melós munkanapok után általában, akkor remélhetőleg megértitek a baklövést

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Majd megtanul visszaidőzíteni, nem paraGéci írta:Hát remélem hírszerkesztő nem lesz belőled. Ma már lehet tudnánk, hogy James hivatalos.peti_madrid írta:Mathieu hivatalosan is a Barca játékosa
(gondoltam bedobom ide is, hátha többen értesültök innen, mint a spanyol bajnokság topikból)
![]()

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- peti_madrid
Jó, visszaolvastam közben, ne haragudjatok
Dolgozom reggeltől estig, most volt időm és lehetőségem géphez ülni, gyanús is volt, hogy nem linkelte senki
Bocs, bocs, moderátorok törölhetik is akár

P.S: bazmeg, ez elég cink most
:D:D:D:D

P.S: bazmeg, ez elég cink most

-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Hát remélem hírszerkesztő nem lesz belőled. Ma már lehet tudnánk, hogy James hivatalos.peti_madrid írta:Mathieu hivatalosan is a Barca játékosa
(gondoltam bedobom ide is, hátha többen értesültök innen, mint a spanyol bajnokság topikból)

- peti_madrid
Mathieu hivatalosan is a Barca játékosa
(gondoltam bedobom ide is, hátha többen értesültök innen, mint a spanyol bajnokság topikból
)
(gondoltam bedobom ide is, hátha többen értesültök innen, mint a spanyol bajnokság topikból

- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
khedirát egyrészt még nem adtuk el. remélhetőleg előbb-utóbb ez is meg fog történni. pontosan láttuk, hogy mennyire "hiányzott" a fél éves sérülése alatt. di maria lehet a padon csücsült volna, ha a tunéziai nem dől ki.BojanKiki írta:Azért Khedira elég érdekes... Nálam tipikusan olyan játékos, mint Busquets. Úgy tűnik mintha nem csinálnának semmit, holott ők szervezik a védekezést és a támadást. Brazilok ellen Kroos haverjával villantottak. Én nem adtam volna el.
Di Maria pedig Ronaldo és Ramos mellett a legfontosabb játékos volt idén.
a brazil meccs meg nem ér, a nationalelf egy hetest rúgott. ha neuer felsettenkedett volna legalább a kp-ig, lehet még neki is összejön egy.

- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Khedira eladása erősítésnek számít, de még azért én mérget nem vennék a távozására...padra még jó lenne, de ha marad úgy is a kezdőben látnánk

Az ilyenekből van elegem, aki 2-3-4 meccs alapján megmondja, hogy ki mire képes.
Khedire k_rvára nem idevaló. Minden 10 agysejtnél több madridista tudja ezt. 4 éve bizonyítja, hogy nem idevaló. Sérülés előtt, után, közben, mellette, alatta, mindenhogy bizonyította már, hogy ez a szint neki rohadt magas. Az eladásával pénzügyileg és szakmailag is erősödünk. Fingom nincs hogy lehet akkora baromságot mondani, hogy gyengülünk vele.
És itt jön megint az elő, hogy sok okostojás - aki nem is realnak drukkol - megmondja a frankót, a játékosainkról.
Van két ilyen szurkoló haverom (pool és arsenal) akik képtelenek felfogni, hogy rohadtul más az elvárás mint a klubjaiknál jelenleg, amellett még rendszeresen meg akarják mondani nekem hogy melyik Real játékos milyen szintet képvisel, mikor évente látják 2-3 meccsen.
Én hülye meg mindig felbaszom magam, és próbálom győzködni Őket. Ne tegyétek, esélytelen!
Khedire k_rvára nem idevaló. Minden 10 agysejtnél több madridista tudja ezt. 4 éve bizonyítja, hogy nem idevaló. Sérülés előtt, után, közben, mellette, alatta, mindenhogy bizonyította már, hogy ez a szint neki rohadt magas. Az eladásával pénzügyileg és szakmailag is erősödünk. Fingom nincs hogy lehet akkora baromságot mondani, hogy gyengülünk vele.
És itt jön megint az elő, hogy sok okostojás - aki nem is realnak drukkol - megmondja a frankót, a játékosainkról.

Van két ilyen szurkoló haverom (pool és arsenal) akik képtelenek felfogni, hogy rohadtul más az elvárás mint a klubjaiknál jelenleg, amellett még rendszeresen meg akarják mondani nekem hogy melyik Real játékos milyen szintet képvisel, mikor évente látják 2-3 meccsen.

Én hülye meg mindig felbaszom magam, és próbálom győzködni Őket. Ne tegyétek, esélytelen!