Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
volt
Kedvenc játékosaid: Raúl
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: volt » 2014. július 25., péntek 0:40

Lőtt gólt az egyik klasszikuson. :Đ

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. július 25., péntek 0:37

ziro4vr írta:
csabi* írta: köszönök neki mindent amit a madridért tett de takarodjon máááár eeel :-@
elég nagy betűmérettel kéne írni a felsorolást, hogy megtöltsön egy a4-es lapot :lol:
:lol: :lol:

Kód:

amit a herceg tett a real madridért:

.
ha valaki tudna valamit beleírni (csak pozitív jöhet) az tegye meg nyugodtan, bár nem hiszem, hogy valaki is hozzá fog nyúlni :lol: :lol: :lol:
Kép

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. július 25., péntek 0:28

csabi* írta: köszönök neki mindent amit a madridért tett de takarodjon máááár eeel :-@
elég nagy betűmérettel kéne írni a felsorolást, hogy megtöltsön egy a4-es lapot :lol:
Nem illik.

csabi*

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. július 25., péntek 0:18

h3x0r írta: Aki rendszeresen latja jatszani, az pontosan tudja, hogy hogy mennyire nem illik ide. Ha rendszeresen ugy jatszana mint a VB-n, nem is lenne gond, de most kb elete formajaban volt azon a par meccsen. Padra meg jo lenne, de jovore lejar a szerzodese, hulye lenne meghosszabbitani.
szerintem elég egy meccsét látni ahhoz, hogy belássa valaki, hogy mennyire is fogalmatlan a hercegünk.

én őszintén még padon se szeretném meglátni mert addig oké, hogy taktikailag bővül a repertoár de amint pályára lép még a gyep is sír alatta nemhogy a labda, amit még átvenni se tud
köszönök neki mindent amit a madridért tett de takarodjon máááár eeel :-@
Kép

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. július 25., péntek 0:12

BojanKiki írta:Ha Khedira ennyire szar akkor Morinho, Low, Ancelotti miért játszatják folyamatosan? Szerintem neki van a legtöbb játékperce a kapus után.
Ancelottit azert nem sorolnam ide. Ev elejen Xabi es Illarra is sokat volt serult, Modric jatszott leghatul, Di Maria a tamado harmadban szerepelt, valakit be kellett rakni a kozeppalyara. Utana fel even keresztul serult volt, a szezon erdemi reszet kihagyta. A BL donto beli szereplese pedig Xabi eltiltasanak, Illarra borzaszto teljesitmenyenek es Casemiro tapasztalatlansaganak koszonheto.

Khedira egyebkent egy tipikusan olyan jatekos, aki semmiben se kiemelkedo, de megy, fut, robotol. Egy angol kozepcsapatba tokeletesen beleillik, de az amit tud, az akar nalunk, akar nalatok egyszeruen keves. Aki rendszeresen latja jatszani, az pontosan tudja, hogy hogy mennyire nem illik ide. Ha rendszeresen ugy jatszana mint a VB-n, nem is lenne gond, de most kb elete formajaban volt azon a par meccsen. Padra meg jo lenne, de jovore lejar a szerzodese, hulye lenne meghosszabbitani.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. július 24., csütörtök 23:56

akkor mehet a pia a hűtőbe, amint a barca vett 20-ért egy 30 éves...védőt :lol: Khedira úgy néz ki mégis távozik...áh de szép ez a nyár :mrgreen:

csabi*

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. július 24., csütörtök 23:53

BojanKiki írta:Ha Khedira ennyire szar akkor Morinho, Low, Ancelotti miért játszatják folyamatosan? Szerintem neki van a legtöbb játékperce a kapus után.
ha láttad volna egyszer is a vb-n kívül akkor fel se merülne benned, hogy rambó eladásával gyengülünk
Kép

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. július 24., csütörtök 23:51

mázlista.

itt az eddig eltöltött 4 év alatt a konkurenciája egy lass meg egy kiégett essien volt. carlónál alonso és illarra egy ideig sérült volt, dm még szokta az új posztot ( casemiro meg újgenerációs brazil, tőle mit is várjunk). aztán meg a herceg sérült le, így megint "megúszta" a padot. a válogatottban benderék hol vannak, hol nincsenek, gündogan is elszállt, a fiatalok még kevesek. világi makkos a pali. emellett szorgalmas, nem pofázik, az edzők az ilyet szeretik. de ettől még egy real madrid és a nationalelf kezdőjébe kevés.

BojanKiki
Kedvenc játékosaid: Busquets, Iniesta, Bartra
Kedvenc csapatod: Barca

HozzászólásSzerző: BojanKiki » 2014. július 24., csütörtök 23:41

Ha Khedira ennyire szar akkor Morinho, Low, Ancelotti miért játszatják folyamatosan? Szerintem neki van a legtöbb játékperce a kapus után.

peti_madrid
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. július 24., csütörtök 22:32

Jól van srácok, igazából beépített vagyok a másik realos oldalról, aki belülről bomlasztja a madridom.hu-t :mrgreen: :p >:]

úgy érzem, ez rajtam fog maradni :D :D

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. július 24., csütörtök 22:28

Most, ha olvassák, majd mit fognak gondolni... :mrgreen:

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2014. július 24., csütörtök 22:28

inkább elhisszük hogy most lett hivatalos :mrgreen:
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

peti_madrid

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. július 24., csütörtök 22:27

Mindjárt tolok egy szelfit magamról, hogy hogyan nézek ki a 11 órás, fizikai melós munkanapok után általában, akkor remélhetőleg megértitek a baklövést :mrgreen: :mrgreen:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 24., csütörtök 22:24

Géci írta:
peti_madrid írta:Mathieu hivatalosan is a Barca játékosa

(gondoltam bedobom ide is, hátha többen értesültök innen, mint a spanyol bajnokság topikból :D )
Hát remélem hírszerkesztő nem lesz belőled. Ma már lehet tudnánk, hogy James hivatalos. :mrgreen: :lol:
Majd megtanul visszaidőzíteni, nem para :lol: :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

peti_madrid

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. július 24., csütörtök 22:22

Jó, visszaolvastam közben, ne haragudjatok :D Dolgozom reggeltől estig, most volt időm és lehetőségem géphez ülni, gyanús is volt, hogy nem linkelte senki :D Bocs, bocs, moderátorok törölhetik is akár :D :ike:

P.S: bazmeg, ez elég cink most :D:D:D:D:D

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. július 24., csütörtök 22:20

peti_madrid írta:Mathieu hivatalosan is a Barca játékosa

(gondoltam bedobom ide is, hátha többen értesültök innen, mint a spanyol bajnokság topikból :D )
Hát remélem hírszerkesztő nem lesz belőled. Ma már lehet tudnánk, hogy James hivatalos. :mrgreen: :lol:

peti_madrid

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. július 24., csütörtök 22:18

Mathieu hivatalosan is a Barca játékosa

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. július 24., csütörtök 14:26

BojanKiki írta:Azért Khedira elég érdekes... Nálam tipikusan olyan játékos, mint Busquets. Úgy tűnik mintha nem csinálnának semmit, holott ők szervezik a védekezést és a támadást. Brazilok ellen Kroos haverjával villantottak. Én nem adtam volna el.

Di Maria pedig Ronaldo és Ramos mellett a legfontosabb játékos volt idén.
khedirát egyrészt még nem adtuk el. remélhetőleg előbb-utóbb ez is meg fog történni. pontosan láttuk, hogy mennyire "hiányzott" a fél éves sérülése alatt. di maria lehet a padon csücsült volna, ha a tunéziai nem dől ki.

a brazil meccs meg nem ér, a nationalelf egy hetest rúgott. ha neuer felsettenkedett volna legalább a kp-ig, lehet még neki is összejön egy. :D (amúgy óriási, hogy hányan benyelték a "szimpatikus" német nyilatkozatot a meccs után, hogy a második félidőre tudatosan visszavettek, hogy ne alázzák meg a brazilokat. erre pont ezzel a dumával alázták meg őket...)

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. július 24., csütörtök 14:16

Khedira eladása erősítésnek számít, de még azért én mérget nem vennék a távozására...padra még jó lenne, de ha marad úgy is a kezdőben látnánk :D

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2014. július 24., csütörtök 14:14

Az ilyenekből van elegem, aki 2-3-4 meccs alapján megmondja, hogy ki mire képes.

Khedire k_rvára nem idevaló. Minden 10 agysejtnél több madridista tudja ezt. 4 éve bizonyítja, hogy nem idevaló. Sérülés előtt, után, közben, mellette, alatta, mindenhogy bizonyította már, hogy ez a szint neki rohadt magas. Az eladásával pénzügyileg és szakmailag is erősödünk. Fingom nincs hogy lehet akkora baromságot mondani, hogy gyengülünk vele.

És itt jön megint az elő, hogy sok okostojás - aki nem is realnak drukkol - megmondja a frankót, a játékosainkról. :lol:

Van két ilyen szurkoló haverom (pool és arsenal) akik képtelenek felfogni, hogy rohadtul más az elvárás mint a klubjaiknál jelenleg, amellett még rendszeresen meg akarják mondani nekem hogy melyik Real játékos milyen szintet képvisel, mikor évente látják 2-3 meccsen. :lol: :lol: :lol:

Én hülye meg mindig felbaszom magam, és próbálom győzködni Őket. Ne tegyétek, esélytelen! :)

Vissza: