DM,Khedira,Morata out Kroos, James,Pogba in ilyen jo atigazolasi nyarunk regen nem volt.

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. július 24., csütörtök 22:31
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. július 24., csütörtök 22:18
Korabban volt valami hir, hogy eves szinten valami masfel millio mezt adunk el (ebbol majd 1 millio CR mez). (a MU-nak is masfel millio, barca 1.2M, chelsea, bayern 1 millio. Szoval ezek tukreben lehetetlen az, hogy 2 nap alatt negyed annyi mezt adtunk el, mint elozo evekben 365 nap alatt.Realista24 írta:Tudom, hogy nem te találtad ki, de gondolkojunk már.
Egyik hírben az első órában 900 mez van.
Másik hírben az van, hogy egy nap alatt 50.000
Harmadik hírben az van, hogy 48 óra alatt 345.000
James bejelentése 22-én volt, 14:00, kor, a hír úgy szól ugye; A Real Madrid 48 óra alatt eladott 345.000 darab mezt. A mezeket a bemutatása után kezdték el árulni, ami este 20 órakor volt. Tehát hivatalosan most tartunk a 48 óránál. A hírt tegnap napközben rakták ki.
Így már érthető?
Mezenkent maximum 10-15 euro haszonrol van szo.k!ll3rcsöcs írta:Egyébként a mezeket az adidas ingyen gyártja, és a teljes bevétel a klubbé?Erősen kétlem, sok oldalról lehetne ebbe belekötni
HozzászólásSzerző: k!ll3rcsöcs » 2014. július 24., csütörtök 21:54
cc 27,9436% +-0,0001%k!ll3rcsöcs írta:Épp kérdezni akartam, hogy vajon hány százaléka vándorol a mezek árának a madridhoz?Tibi09 írta:Egyébként a mezeket az adidas ingyen gyártja, és a teljes bevétel a klubbé?Erősen kétlem, sok oldalról lehetne ebbe belekötni
HozzászólásSzerző: sentry » 2014. július 24., csütörtök 21:41
2 hete be van hűtve a söröcske. Kérlek hamar intézzétek el.Angol lapértesülések szerint Khedira mégis meg tudott állapodni az Arsenallal. A játékos négy évre szóló szerződést fog aláírni, amely bruttó 9,2 milliós (nettó 5,1) fizetést fog neki garantálni. A brit sajtó szerint a Real Madrid 25 millió euróval fog gazdagodni.
cc 27,9436% +-0,0001%k!ll3rcsöcs írta:Épp kérdezni akartam, hogy vajon hány százaléka vándorol a mezek árának a madridhoz?Tibi09 írta:Egyébként a mezeket az adidas ingyen gyártja, és a teljes bevétel a klubbé?Erősen kétlem, sok oldalról lehetne ebbe belekötni
HozzászólásSzerző: k!ll3rcsöcs » 2014. július 24., csütörtök 21:32
Épp kérdezni akartam, hogy vajon hány százaléka vándorol a mezek árának a madridhoz?Tibi09 írta:Egyébként a mezeket az adidas ingyen gyártja, és a teljes bevétel a klubbé?Erősen kétlem, sok oldalról lehetne ebbe belekötni
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. július 24., csütörtök 21:26
lehet perez jobban örülneRealista24 írta:![]()
![]()
![]()
Én örülnék a legjobban, ha igaz lenne, de sajnos nem.
HozzászólásSzerző: Tibi09 » 2014. július 24., csütörtök 21:25
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 24., csütörtök 21:24
Most kerestem a géppisztolyos smiletMike írta:fúú, akkor már az 500ezret is átléphetteRealista24 írta:Tehát hivatalosan most tartunk a 48 óránál. A hírt tegnap napközben rakták ki.![]()
Ezért írtam, hogy gondolkodjunk, legalább mi, "átlagemberek". Nem neked szól a kirohanásom, hanem a fizetett profiknak. Én csupán a cikket fordítottam le. Sem időm sem kedvem nem volt utána nézni .
HozzászólásSzerző: sander » 2014. július 24., csütörtök 21:22
Persze hogy értem hogy mit mondasz.... nem is erről van szó. Én csupán a cikket fordítottam le. Sem időm sem kedvem nem volt utána nézni .Realista24 írta:Tudom, hogy nem te találtad ki, de gondolkojunk már.
Egyik hírben az első órában 900 mez van.
Másik hírben az van, hogy egy nap alatt 50.000
Harmadik hírben az van, hogy 48 óra alatt 345.000
James bejelentése 22-én volt, 14:00, kor, a hír úgy szól ugye; A Real Madrid 48 óra alatt eladott 345.000 darab mezt. A mezeket a bemutatása után kezdték el árulni, ami este 20 órakor volt. Tehát hivatalosan most tartunk a 48 óránál. A hírt tegnap napközben rakták ki.
Így már érthető?
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. július 24., csütörtök 21:22
fúú, akkor már az 500ezret is átléphetteRealista24 írta:Tehát hivatalosan most tartunk a 48 óránál. A hírt tegnap napközben rakták ki.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 24., csütörtök 21:19
HozzászólásSzerző: sander » 2014. július 24., csütörtök 21:12
http://www.defensacentral.com/real_madr ... das-james/Realista24 írta:![]()
![]()
![]()
Én örülnék a legjobban, ha igaz lenne, de sajnos nem.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 24., csütörtök 21:10
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. július 24., csütörtök 21:05
Realista24 írta:Nso lehozta?én nso-n olvastam. szerintük ezzel már a vételára negyedét törlesztette![]()
az hogy a mezei szurker nem gondolkozik egy dolog, de hogy a sport újságíró sem...persze igazán már meg sem lepődök.![]()
![]()
Nagyjából 3 percbe tartott megtalálni az eredeti hírt.Na sebaj.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 24., csütörtök 20:58
Nso lehozta?én nso-n olvastam. szerintük ezzel már a vételára negyedét törlesztette![]()
az hogy a mezei szurker nem gondolkozik egy dolog, de hogy a sport újságíró sem...persze igazán már meg sem lepődök.
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. július 24., csütörtök 20:57
én nso-n olvastam. szerintük ezzel már a vételára negyedét törlesztetteRealista24 írta:sti hírek a vacsorához:
James Rodriguez 48 óra alatt rekordot döntött a Real Madridnál...mivel 48 óra alatt 345.000 mezt sikerült eladni a nevével ellátott mezekből.Gondolkodjunk, mielőtt elhiszünk ilyen híreket, vagy járjunk utána.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 24., csütörtök 20:47
sti hírek a vacsorához:
James Rodriguez 48 óra alatt rekordot döntött a Real Madridnál...mivel 48 óra alatt 345.000 mezt sikerült eladni a nevével ellátott mezekből.
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. július 24., csütörtök 20:41
az 1. hír már itt is volt, az csak vmi becslés volt vagy mi, emlékeim szerint, nem valós számok.sander írta:Esti hírek a vacsorához:
James Rodriguez 48 óra alatt rekordot döntött a Real Madridnál...mivel 48 óra alatt 345.000 mezt sikerült eladni a nevével ellátott mezekből...
Olasz hírek szerint érdeklődünk\a vezetőségben felmerült El Shaarawy leigazolása... (nem értem pontosan hogy már érdeklődtünk-e a Milannal vagy nem ezért is tettem a perjelt)
Felmerült a Monaconál Coentrao szerződtetése de lemondtak róla és inkább Layvin Kurzawa szeretnék leigazolni aki 21 éves és sokan a jövő egyik legjobb balhátvédjét látják benne.
Elméletileg a Real küldött egy emailt Argentína Labdarúgó Szövetségnek ( AFA ) a Vb alatt... de hogy mi volt az emailben pontosan azt nem tudom lefordítani de valami olyasmi hogy DM a Vb alatt nagyon figyeljenek oda és ha nem muszáj akkor ne játszattassák főleg ne sérülten.... erre az emailre pedig DM nagyon ideges lett...
HozzászólásSzerző: sander » 2014. július 24., csütörtök 20:34
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. július 24., csütörtök 17:46
engem meggyőztél....MyStiQ írta:Ha jól látom nála van De Gea... Akkor bizony meg is van a következő kapusunk.
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem