ezt neked küldöm raisenAnis írta:Villa lehet, de egy CHELSEA-LEGENDA nem fog SOHA átmenni egy citybe! SOHA!BBeno írta:eszembe jutott egy ötlet az FFP kijátszására amiben lehet hogy a City gondolkozik...
naugye nekik ott van most a NY City ami csak 2015-től indul az MLS-ben. de ott már van egy Villa és lehet egy Lampard erre aztán felmerül ugye a kérdés hogy addig mit csinálnak. naná hogy a citynél kéne hogy edzenek, és akkor már játszhatnának is ott egy fél évet.
a Chelsea történelmének legtöbb gólt szerző játékosa, középpályásként!
Lampard nyilatkozata:Kód:
"Amikor 13 évvel ezelőtt megérkeztem ehhez a fantasztikus klubhoz, még nem gondoltam volna, hogy ennyi nagyszerű élményben lesz részem, és ennyi sikert fogok elérni. Az életem része lett ez a klub, amiért nagyon sok embernek kell köszönetet mondanom. Először Ken Bates, aki nagyot kockáztatott azzal, hogy leigazolt engem fiatalként, így nélküle el sem kezdődhetett volna ez a történet. Roman Abramovics, aki megmentette a klubunkat, és új szintre emelt minket. A szenvedélye, hogy világszintre emelje a klubot átragadt mindenkire. Az edzők és menedzserek, akik tanítottak engem, amíg itt voltam. Mindegyikőjüktől nagyon sokat tanultam. A csapattársak, akik mellett szerencsésnek éreztem magam, hogy együtt játszhatunk sokáig. Nem csak a futballtudásuk, hanem az emberi kapcsolatok is. Külön meg szeretném köszönni a háttérmunkásoknak, akik nem sokat kaptak a dicsőségből, de nélkülük ez ugyanúgy nem jöhetett volna létre." "A klub tovább fog menni, és Chelsea-sként tudom, hogy a játékosok képességei alapján olyan sikereket fognak elérni, amiket mi is elértünk korábban. Végül pedig a legfontosabb: a Chelsea szurkolók. Hiszem, hogy ők a legjobb drukkerek a Földön. Attól a perctől kezdve támogattatok, ahogy ideértem. Nem csak a pályán, hanem nehéz pillanatokban a pályán kívül is. Ezt sosem fogom elfelejteni. Büszke vagyok rá, hogy annyi emléket megoszthatok veletek. Bolton, Amszterdam, München, és a lista folytatódik. Én, és mi csapatként sosem értük volna el ezeket nélkületek. Bármi is legyen a következő kihívás számomra, mindig közöttetek leszek, és a Chelsea ott lesz velem, az otthonomban. Remélem hamarosan találkozunk, hogy búcsút mondhassak nektek. Most azonban köszönöm az emlékeket, és folytassátok a történelem írását." - Frank Lampard.

tudom, h ki van tiltva, de akkor is.
SOHA!!!

én már mondtam akkor is, h miért ilyen halálbiztos mindenben..nem kell...