Itt a kellen, a muszájon van a hangsúly. Ha a két jómadár elmenne, vagy kellene kettő töltelékember, kb az is kerülne 40-be, vagy hozunk egy fiatal, taktikailag rengeteg módon használható kumma jó pléjert. Az meg Pogba.Géci írta:Ha Khedira és DM is lép akkor hozni kell Pogbát is, ha 80 milla akkor annyi. Lenne egy olyan fiatal, és egyben profi keretünk, hogy sokáig a fejünk se fájna.

Taktikai háború (Legyél Xabi)
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Ha Khedira és DM is lép akkor hozni kell Pogbát is, ha 80 milla akkor annyi. Lenne egy olyan fiatal, és egyben profi keretünk, hogy sokáig a fejünk se fájna.
- kiserik_2
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB
MyStiQ: végre valaki!
Ezt adom egy az egyben
, kb nekem is hasonló kavarog a fejemben.
Zárójelben megjegyzem, ha Falcaonak bírja a lába és jó formát tud hozni, akkor nem lennék meglepve egy téli igazoláson, amolyan James biznisz hozadékaként...

Zárójelben megjegyzem, ha Falcaonak bírja a lába és jó formát tud hozni, akkor nem lennék meglepve egy téli igazoláson, amolyan James biznisz hozadékaként...
Suarezért a hírek szerint versenyben voltunk, aztán kiszálltunk. Harapás miatt, James hype miatt, lényegtelen. Suarez kiesett, aminek én személy szerint örülök is, mert bár kiváló támadó, de aki ekkora paraszt, az kerülje el Madridot.Suarez mindhárom pozícióban jó, játszott is mindegyikben magas szinten. elsősorban centerként játszott, pont arra lett volna nálunk a legnagyobb szükség. James ellenben soha nem szokott centert játszani. Ez itt a probléma. És itt nem az a kérdés, hogy be lehet-e tenni, mert persze, bárkit be lehet. Csak nincs sok értelme...
Elöl van egy BBC és egy Jesé. Isco középpályán lesz nálunk Madridban, amíg Carlo az edző, ez szerintem biztosra vehető. Hatalmas sérüléshullám meg problémák esetén előrekerülhet, de azt hiszem ő a középső hármas egyik helyéért fog harcolni.
Szóval BBC és Jesé. Utóbbi kiesett, ki tudja, hogy pontosan mikor és milyen állapotban, formában térhet vissza. Benzema kipukkadt, Cé térdében két különböző sérülésről is írtak, Bale pedig minden évben sérülésekkel küzd (09/10: 42 nap; 10/11: 28+60 nap; 11/12: 7 nap; 12/13: 17+21 nap; 13/14: 23+5+5+16 nap).
Megoldások:
-hozunk Benzema mögé/mellé egy nagyobb nevű támadót, mint Cavani (sokak szerint kevés lenne ide), Falcao (sérülése után necces kifizetni 60 milliót érte) vagy Rooney (brit játékos, még ha nem is a favágó fajtából, de akkor is...). A Cé-Bale duó gyakorlatilag tehermentesítés nélkül marad (egyik sem tudja azt hozni, amit mondjuk Suarez), DM vagy Isco féle félmegoldásokkal, Karim meg lehet, hogy megint összeomlik és befordul. Persze, nem kell vele törődni, meg akkor el kell adni, de akkor ugyanott vagyunk. Két vadállat meg támadó, használható alternatíva meg nincs.
-hozunk Benzema mögé egy olcsóbb támadót, mint Mandzukic, Santa Cruz, Drogba, tudom is én kik vannak... Egy posztot tehermentesítünk, esetleg hozunk egy idősebb emberkét, aki egyértelműen Cé és Bale cseréje, aztán megoldottuk olcsón.
Illetve van ez a mostani megoldás, amivel a jövőre is gondolunk. Jamesben minden megvan ahhoz, hogy akár pár év múlva átvegye Cé szerepét. Na nem az évi 50-60 gólra gondolok, hanem arra, hogy ő legyen a Real arca és vezére. Latinos focit nyom, gyors, ügyes, higgadt, ugyanakkor önbizalomtól duzzad, szimpatikus, jóvágású gyerek. Ezzel a megoldással választotta a vezetőség úgymond a legnagyobb rizikót, de ebből a megoldásból jöhetünk ki a legjobban is.
Az én véleményem az, hogy Khedirát még el kell passzolni, illetve az egyik kapusunkat, és bármennyire is jobban kedvelem Ikert, tőle kéne megválnunk véleményem szerint. Tartok attól, hogy idejön egy Keylor Navas, padon Ikerrel, aztán megbolondul a média, Ramos, Carbonero meg még sokan mások, Keylor pedig összeomlik. Diego Lopez nem kap ekkora védelmet a sajtótól és a szurkolóktól sem. Nyilván lenne pár hétig felháborodás, hogy San Iker elmegy, de utána megnyugodnának a kedélyek, és mondjuk megmenekülnénk attól is, hogy egy klubikon elkezdi döntögetni a saját szobrát.
Valami ilyesmi:
Keylor Navas/Diego Lopez - Marcelo/Coentrao - Ramos/Nacho - Varane/Pepe - Carvajal/Arbeloa; Di María/Illarra* - Kroos/Xabi* - Modric/Isco*; Cé/James** - Benzema/James** - Bale/James**
* - az alternatívákat ne vegyétek komolyan, de nálam Isco lenne a 4. emberünk a kp-n.
** - ők meg megoldják okosba, ameddig Jesé vissza nem tér. Hogy aztán mi lesz, az jó kérdés...
Ui.: Így elnézegetve ezt a keretet még akkor sem dőlnék a kardomba, ha DM-et is eladnánk, aztán nem hoznánk helyette senkit. Isco megkapná a sanszot, mint a leginkább támadó szellemű középpályás, aztán ha nem megy neki, jöhet a Xabi/Illarra duó valamelyike, ezáltal megteremtve az esélyt Kroosnak, hogy ő foglalkozzon a legtöbbet a szervezéssel és a támadások segítésével.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Szerintem is zárjátok le, a többit privátban csapassátok.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Ezt honnan tudod ilyen biztosan? Amùgy nem vagyok benne biztos, hogy jó lett volna, ha idejön...
-
- Kedvenc csapatod: Találd ki
Misztik én még mindig azt hiszem, hogy James posztja és szerepe nagyon vegyes lesz, de majd meglátjuk. Viszont ha a leigazolásának a miértjét nézzük, akkor teljesen érthető, hogy most hoztuk, amikor az eladhatósága a fellegekben van, és egész Kolumbia Real mezt vásárol
Mint az elnök is elmondta, Ő egy példakép, akire fel tudnak nézni. A Suarez féle téma pedig alapvetően nem hasonlítható ehhez, mert egy játékosnak nem csak a pályán, hanem a pályán kívül is meg kell felelnie, így az Ő leigazolása mindenképp mellélövés lett volna. (szigorúan félretéve azt, hogy hova igazolt..)

A szellemi színvonalad nem teszi lehetővé, hogy érdemben foglalkozzak Veled, bocs. Téma részemről lezárva.+1. attól, hogy zölddel írsz, még nem biztos, hogy mindenki veled ért egyet
+2. LOL![]()
![]()
Suarez mindhárom pozícióban jó, játszott is mindegyikben magas szinten. elsősorban centerként játszott, pont arra lett volna nálunk a legnagyobb szükség. James ellenben soha nem szokott centert játszani. Ez itt a probléma. És itt nem az a kérdés, hogy be lehet-e tenni, mert persze, bárkit be lehet. Csak nincs sok értelme...Írtam már párszor, de sokan simán belementek volna abba, hogy a BBC mellé hozzuk Suarezt, aztán ciklikusan játszanak. Ez ugyanúgy működhetne Jamessel is. Most otthon a Cordoba ellen például nem férne bele az, hogy Cé - James - Bale trióval menjünk ki? Dehogynem, és ezt úgy írom, hogy nem becsülöm le az ellenfelet.
- kiserik_2
1. te írtad, hogy nem tudod, hogy mi James posztjakapor_89 írta: Picit vegyél vissza arcból öcsém.. Szerinted Bale és C mögé hoztuk Jamest, és csak ott fog játszani mint a két gigasztár alternatívája? LOL![]()
![]()
![]()
2. ahhoz képest hogy nem tudod a posztját, középpályásként számolsz vele
3. szerinted CR és Bale 60-60 meccset fog lejátszani a szezonba, úgy, hogy idén is láttuk mi lett a vége?
4. szerinted ki lesz CR és Bale (és Benzema) cseréje, ha szükség lesz rá, mert lesz (Jesé rokkant fél évig, Isco inkább középpályás Carlo szerint)?
5. én kérek elnézést bátyám, hogy leírtam amit nem tudtál, csak kicsit felidegesít, ha az emberek egyből DM utódnak tekintik az amúgy támadó Jamest (ami esetlegesen meg is történhet, de én nem hinném)
+1. attól, hogy zölddel írsz, még nem biztos, hogy mindenki veled ért egyet
+2. LOL

kapor: Én naiv fiúcska vagyok, de ameddig Carletto elképzelései nem lesznek kristálytiszták, addig akár még ezt is ki tudom nézni. Írtam már párszor, de sokan simán belementek volna abba, hogy a BBC mellé hozzuk Suarezt, aztán ciklikusan játszanak. Ez ugyanúgy működhetne Jamessel is. Most otthon a Cordoba ellen például nem férne bele az, hogy Cé - James - Bale trióval menjünk ki? Dehogynem, és ezt úgy írom, hogy nem becsülöm le az ellenfelet.
Előnyök: Kolumbia megőrül. Benzema nem fullad ki tavaszra. James nem kényszerül bele egy olyan pozícióba, amit eljátszunk Iscoval.
Benzema nem egy sértődékeny fiú, simán felfogja és elfogadja, hogy egyedül nem bír lenyomni 60 meccset. Bale is megérti ezt, tavaly sem hisztizett, ráadásul így talán még pár kisebb sérüléstől meg is óvnánk a walesit. Cé meg... Nos, ő Cé, de talán a tavalyi szezon hajrája rádöbbentette, hogy ő sem lesz fiatalabb, és hogy neki is kell pihennie. Arról meg ugye még szó sem volt, hogy mi van, ha Cé térde nem jön még egy darabig rendbe/ismét begyullad, stb, stb, de ilyenre inkább ne is gondoljunk.
Én megértem azt is, hogy sokan nem tudják elképzelni a Cé - James - Bale triót, de alapesetben ha ilyen felállásunk lenne, akkor az ellenfél olyan, aki ellen belefér az, hogy nincs kimondott csatárunk. Ennek a szisztémának egyetlen hátulütője van: ha hosszabb időre kidől Karim, akkor beszophatjuk a rangadókon ezzel a hármassal.
Ez persze felveti azt a kérdést, hogy mégis minek hoztuk el idén akkor a kolumbiait, miért nem vártunk vele még mondjuk 2-3 évet, amíg Cé megdönti mondjuk Raúl rekordját, aztán lelép? Nos, erre talán két magyarázat lehet:
1, marketingérték. James, VB, Real Madrid, Kolumbia. Ha csak 1, 2 vagy 3 év múlva hoztuk volna el, akkor lecseng a James-mánia.
2, más klubok. A Real az álma, a Real a mindene. Ez rendben van, de szerintem létezik az a pénz, amiért jövőre/2 év múlva inkább elment volna a Chelseabe vagy a PSG-be.
Előnyök: Kolumbia megőrül. Benzema nem fullad ki tavaszra. James nem kényszerül bele egy olyan pozícióba, amit eljátszunk Iscoval.
Benzema nem egy sértődékeny fiú, simán felfogja és elfogadja, hogy egyedül nem bír lenyomni 60 meccset. Bale is megérti ezt, tavaly sem hisztizett, ráadásul így talán még pár kisebb sérüléstől meg is óvnánk a walesit. Cé meg... Nos, ő Cé, de talán a tavalyi szezon hajrája rádöbbentette, hogy ő sem lesz fiatalabb, és hogy neki is kell pihennie. Arról meg ugye még szó sem volt, hogy mi van, ha Cé térde nem jön még egy darabig rendbe/ismét begyullad, stb, stb, de ilyenre inkább ne is gondoljunk.
Én megértem azt is, hogy sokan nem tudják elképzelni a Cé - James - Bale triót, de alapesetben ha ilyen felállásunk lenne, akkor az ellenfél olyan, aki ellen belefér az, hogy nincs kimondott csatárunk. Ennek a szisztémának egyetlen hátulütője van: ha hosszabb időre kidől Karim, akkor beszophatjuk a rangadókon ezzel a hármassal.
Ez persze felveti azt a kérdést, hogy mégis minek hoztuk el idén akkor a kolumbiait, miért nem vártunk vele még mondjuk 2-3 évet, amíg Cé megdönti mondjuk Raúl rekordját, aztán lelép? Nos, erre talán két magyarázat lehet:
1, marketingérték. James, VB, Real Madrid, Kolumbia. Ha csak 1, 2 vagy 3 év múlva hoztuk volna el, akkor lecseng a James-mánia.
2, más klubok. A Real az álma, a Real a mindene. Ez rendben van, de szerintem létezik az a pénz, amiért jövőre/2 év múlva inkább elment volna a Chelseabe vagy a PSG-be.
-
Picit vegyél vissza arcból öcsém.. Szerinted Bale és C mögé hoztuk Jamest, és csak ott fog játszani mint a két gigasztár alternatívája? LOLkiserik írta:Azért az egy kicsit vad, hogy azt sem tudod, mi az eredeti posztja, de a középpályára gond nélkül beírod. James eredeti posztja szélső támadó = CR, Bale posztja.kapor_89 írta:... Azt sem tudom, hogy James tud-e olyan pozícióba játszani mint CR vagy Bale..

-
- Kedvenc játékosaid: Zidane (Nº1), Kroos, ISCO
- Kedvenc csapatod: Real Madrid... :)
Xabi apó melózik, vagy legalább is tavaly nálunk melózott annyit, mint Kroos, csak nem futómennyiségben, hanem minőségi védőmunkában. Kroos védőmunkája messze elmarad Xabitól, évek múlva talán ott lehet, de amit lehoz Xabi rutinból, azt Kroos még nem tudja. Ha kialakul a Kroos-Modric-DM kp, akkor az elején baromi instabil lesz, és csak idővel fog stabilizálódni, amikor mindenki megérti az új szerepét. Ennek a kp-nak elég jó a munkabírása, előre játékban szerintem nincs ennél erősebb kp, max a BM-é egy felépült Thiagoval, de Kroos távozásával már nem olyan biztos ez sem.![]()
Ami a legfontosabb lenne az az, hogy legyen legalább 2 olyan helyettesünk a kp-n, aki minőségi beugrást jelenthetne. Az egyik nyilván Xabi, a másik meg mondjuk Isco, ha be tudna ugrani a leghátsó pozíción kívül valamelyikbe. Utolsó embernek meg Khedira lenne jó, ahogy Kapor is írta, de Csokival is nehéz lenne vitatkozni, miszerint nem engedhetjük el jövőre ingyen. Illarát esetleg elfogadnám, mert ezen öt labdarúgó mellett amúgy sem fog sok sót megenni, és ha a sérülések elkerülnek minket, akkor max a kupában szerepel, úgyhogy Illara tartható 6. embernek.
Na végre vki, amit James hivatalos bejelentése óta szajkózok! A kialakult 4-3-3 formációba ne akarjuk "HAMES" RODRÍGUEZ-t beszorítani! Ő Benzema alternatívája lesz, vagy a támadó "hámes" (hármas) bármelyike... Viszont ha a "fantasztikus négyes"-t egyszerre akarjuk a pályán látni, ahhoz megint szerkezetet kell váltani és a bevált formációt 4-2-3-1 (vagy amit sokan írtok az inkább 4-2-4)-re megváltoztatni! Nem biztos, hogy szerencsés... EGYENSÚLY! Xabi Alonso még mindig viszonyítási pont a pályán! Ő ebben a szezonban MÉG biztos kezdő lesz! Szerintem... Ne akarjuk az összes támadó szellemű sztárjátékost egyszerre beszuszakolni a kezdőcsapatba! Harakiri, öngyilkosság!!! Még egy csatár minek (Benzema mögé)? A támadó harmadban (hármasban) 6 játékos áll rendelkezésre: Bale, James, Benzema, C.Ronaldo, Jesé, Isco (aki 2 poszton is használható, bizonyította!)... Miért nem elég? Elég mély már így is a keretünk az összes frontra, elég játéklehetőséget biztosítva mindenkinek!Matt009 írta:Egyetlen értelmes megoldás van, mégpedig az, hogy James Benzema helyett kezd, és marad a tavalyi felállás annyi különbséggel, hogy nem lesz centerünk, és James lép vissza labdákért, Cé meg a legelőrébb helyezkedő emberünk lesz (de nem kifejezett center).
Más megoldást én az egyensúly fenntartására nem igazán látok, ha DM eligazol, akkor is kell igazolni egy kkp-t helyette. James miatt Benzema az, akit be kell áldoznunk, remélem Carlonak van annyi esze, hogy belátja, azok a felállások, amelyekben minden sztár a pályán van, életképtelenek hosszú távon.
Nálam ez lenne a kezdő: Casillas - Carvajal, Varane, Sergio Ramos, Marcelo - Xabi Alonso - Modric, KROOS - Bale, "HAMESZ" RODRÍGUEZ/Benzema (hamis9), C.Ronaldo
2023: Kepa - Carvajal, Rüdiger, Alaba, Camavinga - Fede Valverde, Tchouaméni, Kroos - Bellingham - Rodrygo, Vini Jr.
https://lineupbuilder.com/football/?sk=tx60
2024: #Haaland #Endrick #A.Davies
https://lineupbuilder.com/football/?sk=tx60
2024: #Haaland #Endrick #A.Davies
- kiserik_2
Azért az egy kicsit vad, hogy azt sem tudod, mi az eredeti posztja, de a középpályára gond nélkül beírod. James eredeti posztja szélső támadó = CR, Bale posztja.kapor_89 írta:... Azt sem tudom, hogy James tud-e olyan pozícióba játszani mint CR vagy Bale..
-
Nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy Ancelotti hogyan alakítja át a csapatot James érkezésével, vagy hogyan tud James alkalmazkodni ebbe a felállásba. Én még mindig rendkívül csalódott vagyok a DM-James "csere" miatt, de nem tudjuk mi volt a háttérben, lehet DM tényleg ennyire menni akart, akkor viszont pótlásnak nem is kell jobb ember. Arra is nagyon kíváncsi leszek, hogy Xabi megmarad-e a kezdőben, és egy Xabi Kroos Modric triót látunk alapesetben, vagy Xabi helyére esetleg visszamegy Modric, és James lesz kezdő? Azt sem tudom, hogy James tud-e olyan pozícióba játszani mint CR vagy Bale..
Igen, valaki még jön, de Ő Morata helyére, Benz mögé. KP fullon van, DM elmegy, és lesz egy Modric Kroos Xabi Illarra James Isco Khedira 7esünk.. Ez már több mint sok. Én még így is attól félek, hogy problémázások lesznek a kevés játéklehetőség miatt. Csóri Khedira vagy Illarra azért nem olyan rossz játékosok, és akkor még nem beszéltünk Iscoról.. Ennyi sztárt nem lehet tartani a kpn, ezért sem értem Casemiro elengedését. Mindegy. Az előbb vázolt helyzet miatt pedig Pogba érkezése olaj a tűzre. Teljesen érthetetlen és fölösleges lenne. Khedira esetleges távozásával szerzünk egy 10 millás, padot tűrő robotot, aki átveszi a tavalyi Casemiro szerepet.22 a másik cserekapussal. Valakinek még jönni kéne akkor a kp-ra. Főleg azért mert Alonso is kiöregedig, és nem lenne rossz még most hozni valakit. Plána, ha Khedira is lépne. Pogbát akarok
- Fuentealbilla
Én nem láttam annyit játszani James, h a kvalitásairól beszéljek. (csak a VB meccseit néztem) Így végképp nem tudom max Youtube videókból megítélni a srácot.. az meg elég gyér lenne...volt írta:
Bocsánat rosszul fejeztem ki magamat.
Arra értem ,h sokan már most elkönyvelik ,h James bukó volt és nincs helye. Pedig még a szezon el sem kezdődött.
Találgatni meg lehet ,h mi lesz a kezdő. Nem is zavar. Egyedül az zavar ami James körül megy.
Szóval én véletlenül se könyveltem el bukónak. Sőt! Bízom benne nagyot robbant majd a csapatban.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Bocsánat rosszul fejeztem ki magamat.Fuentealbilla írta: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
A topik címe.Ha nem akarod találgassunk akkor kérlek 1 adminnal töröltesd a topikot
A "Ha" szócska pedig a találgatások első számú vezére egyébként.
Arra értem ,h sokan már most elkönyvelik ,h James bukó volt és nincs helye. Pedig még a szezon el sem kezdődött.
Találgatni meg lehet ,h mi lesz a kezdő. Nem is zavar. Egyedül az zavar ami James körül megy.
- Fuentealbilla
Taktikai háború (Legyél Ancelotti)volt írta:Nem kellene találgatni. Mi van akkor ha mondjuk CR lesérül fél évre (persze nem akarom)? Akkor meg majd mindenki örülni fog James érkezésének. Várjuk meg a szezont, Carlo eldönti ,h ki hol fog játszani és majd a szezon végeztével ítélkezzünk. Addig ne.
A topik címe.

A "Ha" szócska pedig a találgatások első számú vezére egyébként.

-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Nem kellene találgatni. Mi van akkor ha mondjuk CR lesérül fél évre (persze nem akarom)? Akkor meg majd mindenki örülni fog James érkezésének. Várjuk meg a szezont, Carlo eldönti ,h ki hol fog játszani és majd a szezon végeztével ítélkezzünk. Addig ne.
- Fuentealbilla
Erik3991 írta: Bale: 60: 45-ön kezdő, 10-en csereként áll be, 5 meccsen nem lép pályára.
Ronaldo: 60: 55-ön kezdő, 4-en csereként áll be, 1 meccsen nem lép pályára.
Benzema: 60: 40-en kezdő, 15-ön csereként áll be, 5 meccsen nem lép pályára.
James Rodriguez: 60: 30-on kezdő, 20-on csereként áll be, 10 meccsen nem lép pályára.
Jesé: 60: 15-ön kezdő, 20-on csereként áll be, 25 meccsen nem lép pályára.
Nekem ez a véleményem, Én valahogy így látom a dolgokat
Ti szerintetek ez így nem lenne jó?????
Hát nagyon nem alapból.

Jese 25 meccsen nem lép pályára?
A 80 milliós James a lehetséges meccsek felén kezdő? a-a...
80 millás játékos ha nem kezdő szerepkörbe jött akkor már bukott idióta igazolás.
Kérdés, hogy egy ilyen
Modric---Kroos---James
Bale------Benz------CR
kezdőt bevállalunk-e mondjuk két védekező szellemű szélső hátvéddel...
Ha nem akkor már lesz olyan ember minden meccsen aki nem padra való játékos.
És tényleg szerencsétlen Isco-Jese-Xabi-Di Maria-Khedira pakkal nem is számoltunk még középen akik minimum kezdő szintű játékosok lennének bármelyik BL esélyes klubban. (talán Jese-re kicsit túlzás még ez....)
Mindegy majd kiderül.
Nekem az a sejtésem, h vízválasztó év lesz ez a szezon, 1 de inkább 2 Real KP játákos számára is
szerk: szerencsétlen 35 M-ás Illarramendit ki is hagytam annyira megfogott a tavalyi játéka...
-
Hírek alapján
Navas
Carvajal,Varane,Ramos,Marcelo
Modric,Alonso,Kroos
Bale,Benzema,CR
Iker
Arbeloa,Pepe,Nacho,Coentrao
Khedira?,Illarramendi,Isco
Jesé,James
22 a másik cserekapussal. Valakinek még jönni kéne akkor a kp-ra. Főleg azért mert Alonso is kiöregedig, és nem lenne rossz még most hozni valakit. Plána, ha Khedira is lépne. Pogbát akarok
Navas
Carvajal,Varane,Ramos,Marcelo
Modric,Alonso,Kroos
Bale,Benzema,CR
Iker
Arbeloa,Pepe,Nacho,Coentrao
Khedira?,Illarramendi,Isco
Jesé,James
22 a másik cserekapussal. Valakinek még jönni kéne akkor a kp-ra. Főleg azért mert Alonso is kiöregedig, és nem lenne rossz még most hozni valakit. Plána, ha Khedira is lépne. Pogbát akarok