Hattrick
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Hattrick
Mobil netem nincs, se mobilon, se az a pendrive-os szerű megoldás. Mobilról mennyire nehéz operálni? Az a csapat kiadós cucc nem tűnik egyszerűnek mobilról, mármint a kezelése. Mert mondjuk találok wifit egy kávéházban, beülök, azon ne múljon, csak nem tudom mennyire van ez megoldva hogy felhasználó barát legyen mobilon is.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Kár lenne azért, telefoninternetről sem tudod megoldani?

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.

- RealRaúl77
Csak nem vagyok bent biztos, hogy lesz netre lehetőségem. Még nem teljesen tiszta, hogy hol fogok én lakni nyáron, és erős a gyanúm, hogy nem lesz netem. Ha lesz, akkor nyilván szánok rá annyit.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester United, Bayern München, Juventus,
- Kapcsolat:
Ha kiesel, a szurkolói klub 10%-a fog távozni. Ha sorozatos vereség lesz a dologból,emiatt is biztosan buksz néhány drukkert, és a szponzorok sem fognak örülni, tehát ebből is kissé kevesebb lesz a bevételed. Ami a legnagyobb bukta, az a barátságos meccsek hiánya és az ebből következő edzésveszteség.
Heti öt-tíz perc alatt szerintem simán meg lehet oldani a barátságos meccsek lekötését, csapatállítást és minden egyebet, ennyit szerintem próbálj meg megoldani, ha tudsz, sokkal kevesebbet buknál az egészen.
Heti öt-tíz perc alatt szerintem simán meg lehet oldani a barátságos meccsek lekötését, csapatállítást és minden egyebet, ennyit szerintem próbálj meg megoldani, ha tudsz, sokkal kevesebbet buknál az egészen.
Dream Team: Casillas - R. Carlos, Maldini, Nesta, Cafú - Makelele - Giggs, Zidane - Del Piero, Ronaldo, Raúl; edző: Sir Alex Ferguson
HT: Team Acho (580684)
- RealRaúl77
Valami hasonlóra gondoltam, csak kicsit drasztikusabbra. Eladok az edzettek közül mindenkit, és veszek egy sorra való fiatal 17 éves játékost, és elkezdem őket edzeni. Egyenlőre szerencsére úgyis csak a pénzgyártás részében vagyok a dolognak, és érik lassan az első sorom pénzé váltása. Viszont lehet a cseréket megtartom, és azokat edzem, nem újakat. Meglátom még.Acho írta:49 nap inaktivitás után veszted el a csapatodat, tehát 7 héten belül mindenképp be kell lépned.
Ha beállítasz egy alapcsapatot, akkor a bajnokikat/kupameccseket lejátssza, a barátságosokat viszont bukod, kivéve, ha támogató vagy. Két hónap edzéskiesés szerintem elég jelentős, szóval tuti meg fogja viselni a csapatodat. Az lehet esetleg megoldás, hogy az eddig barátságoson edzett játékosaidat eladod most, és amikor újra aktív tudsz lenni, veszel helyettük újakat: így ezek a playák sem kallódnak el, és a fizuk csökkenése miatt a kiadásod is kevesebb lesz.
A 7 hét szerintem hál isten megoldható, hogy belépjek, tuti lesz annyi idő alatt rá alkalmam. Más következmény várható? pl szurkolók drasztikusabb elvándorlása (valamilyen szinten biztos, hogy megtörténik, hiszen nem lesz annyira eredményes a csapat), szponzorok hangulata, vagy bármi egyéb, akármilyen romlás várható?
-
- Kapcsolat:
És ha ugyanezt eredményekkel akarja megoldani valaki?Zidanekrisz írta:Hát van egy nagyon jó módszer. Veszel, edzetsz, eladsz. Ezt megismétled egy párszor és sok pénzed lesz.Van valakinek tapasztalata arról, hogy hogyan tud egy átlagos (nem napi trédeléssel foglalkozó csapat) több milliárdos vagyonokat összespórolni?![]()
Egy kicsit komolyabban. Veszel 17 éveseket sok középszerű skillel, a főskillje (amiből edzeni fogod) lehet megfelelő és elkezded edzeni 3 vagy 4 szezont. Nem kell hogy sokba kerüljön a megvétele, így amikor már szépen kiedzetted simán 400-500.000eFT-os hasznod is lehet. Ha mondjuk középpályások mellett döntesz akkor lenne ebből 6db. Így 4 szezon után 6x500.000= 3.000.000eFT.
Nem olyan rossz az sztem. :-)
Igaz így nem lesznek eredményeid de legalább gyűlik a pénzed és amikor már megunod a pénzgyűjtés elkezded a játékot sok millióval a bankban.

Dream Team: Casillas - R. Carlos, Maldini, Nesta, Cafú - Makelele - Giggs, Zidane - Del Piero, Ronaldo, Raúl; edző: Sir Alex Ferguson
-
- Kapcsolat:
49 nap inaktivitás után veszted el a csapatodat, tehát 7 héten belül mindenképp be kell lépned.RealRaúl77 írta:Lenne egy olyan kérdésem, hogy én nyáron melózni fogok, és nem biztos, hogy lesz netem. Ebben az esetben egy laza két hónap kihagyás, mennyire amortizálja a csapatomat? Nem vagyok túl magas osztályban igazából, szóval annyira nem lenne gázos a helyzet, csak azért mégis. Meg ugye két hónapig nem tudnék barátságosakat játszani. Meg egy idő után nem vágnának ki onnan, mert nem léptem be x ideje? Hogy vannak ezek? Valószínű egy osztállyal visszaesek, de azt igazából túlélem.
Ha beállítasz egy alapcsapatot, akkor a bajnokikat/kupameccseket lejátssza, a barátságosokat viszont bukod, kivéve, ha támogató vagy. Két hónap edzéskiesés szerintem elég jelentős, szóval tuti meg fogja viselni a csapatodat. Az lehet esetleg megoldás, hogy az eddig barátságoson edzett játékosaidat eladod most, és amikor újra aktív tudsz lenni, veszel helyettük újakat: így ezek a playák sem kallódnak el, és a fizuk csökkenése miatt a kiadásod is kevesebb lesz.
- RealRaúl77
Lenne egy olyan kérdésem, hogy én nyáron melózni fogok, és nem biztos, hogy lesz netem. Ebben az esetben egy laza két hónap kihagyás, mennyire amortizálja a csapatomat? Nem vagyok túl magas osztályban igazából, szóval annyira nem lenne gázos a helyzet, csak azért mégis. Meg ugye két hónapig nem tudnék barátságosakat játszani. Meg egy idő után nem vágnának ki onnan, mert nem léptem be x ideje? Hogy vannak ezek? Valószínű egy osztállyal visszaesek, de azt igazából túlélem.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
MÁTÉ GALLY ELADÓ! (380795584)
Remélem jó pénzt kapok érte. Ahogy nézegettem 200-300.000 eFt-ot is simán megér. 50-70-90.000 eFt-ért mennek ugyanilyen játékosok,csak már 17 év 70 nap fölötti életkorral,specialitások nélkül. :-)
Hajrá gyerekek,adja Isten,hogy egy ittenié lesz az ifistám! GT37?
Remélem jó pénzt kapok érte. Ahogy nézegettem 200-300.000 eFt-ot is simán megér. 50-70-90.000 eFt-ért mennek ugyanilyen játékosok,csak már 17 év 70 nap fölötti életkorral,specialitások nélkül. :-)
Hajrá gyerekek,adja Isten,hogy egy ittenié lesz az ifistám! GT37?

-
- Kedvenc játékosaid: Zidane
Ha már fiatal játékos eladásról van szó, valakinek nem kell az én fiatal 17 éves multis játékosom aki rendelkezik jó játékszervezéssel, középszerű védekezéssel és megfelelő gólszerzéssel?El Unico írta:GT37 meg a többi játékos,aki érintett a dologban:
Máté Gally-t csak szombaton fogom kitenni,mert elfelejtettem,hogy előző héten szombaton hívtam fel az ifiből egy játékost,és ilyenkor ugye meg kell várni,hogy elteljen egy hét...Szóval 17 évesen 4 naposan lehet majd megvenni,egy napot elbuktam...
![]()
Bocsánat,kiment a fejemből! 200 eFt-ról fog indulni a licit :-)

http://www74.hattrick.org/Club/Players/ ... =380513453
- rellat
- Kedvenc játékosaid: Robi Carlos, Ronaldo, Zidane, Raúl, C.Ronaldo, Kaká
Igen elolvastam és érthető. Köszönöm a segítséget!
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane
Kreatív taktikát akkor érdemes használni sztem, amikor az ellennek nem tudod átütni a védelmét de vannak speces játékosaid akik egy SE-ből (vagyis különleges eseményből) betalálhatnak. Ilyen pl. a szélsőknél a gyors spec. középpályásoknál a jól fejelő, védekező csatároknál technikás stb. Tehát ha vannak jó speccel rendelkező játékosaid.El Unico írta:Olvass utána a szabályzatban,mikor érdemes :-) Én nem szoktam használni.Akkor inkább ne használjam a kreatív taktikát?
DE! Ami még fontos hogy csak akkor érdemes használni ha az ellennek egyáltalán nincs vagy csak nagyon kevés speces játékosa van a kezdőcsapatban, mert ha neki is van akkor bizony ő is megkaphatja ezeket a helyzeteket. :-)
Remélem érthető ahogy leírtam. :-) Szabályzatban azért a pontosság kedvéért (ahogy El Unico is írta) utánanézhetsz.

- RealVazquez
GT37 meg a többi játékos,aki érintett a dologban:
Máté Gally-t csak szombaton fogom kitenni,mert elfelejtettem,hogy előző héten szombaton hívtam fel az ifiből egy játékost,és ilyenkor ugye meg kell várni,hogy elteljen egy hét...
Szóval 17 évesen 4 naposan lehet majd megvenni,egy napot elbuktam...
Máté Gally-t csak szombaton fogom kitenni,mert elfelejtettem,hogy előző héten szombaton hívtam fel az ifiből egy játékost,és ilyenkor ugye meg kell várni,hogy elteljen egy hét...

- RealVazquez
Olvass utána a szabályzatban,mikor érdemes :-) Én nem szoktam használni.Akkor inkább ne használjam a kreatív taktikát?

- rellat
Akkor inkább ne használjam a kreatív taktikát?
- RealVazquez
Úgy,hogy a te focid belehalt a szépségbe,a kreativitásba,és a kihagyott helyzeteidből ő ellentámadásokat tudott vezetni,és több ziccert váltott gólra,mint te. Te mindent kihagytál,ő ezekből kontrázott,kihasználta,és beverte kegyetlenül a helyzeteket.

- rellat
Szerintetek ranglétra meccsen ezekkel az értékekkel, hogy kaptam ki 3-1-re?
én, ellenfelem
Középpálya 22, 14
Jobb oldali védelem 25, 24
Középső védelem 24, 26
Bal oldali védelem 24, 22
Jobb oldali támadás 19, 18
Középső támadás 19, 14
Bal oldali támadás 22, 16
A játékosok összesített tapasztalata 20, 9
Átlagos középpálya 22, 14
Átlagos védelem 24, 24
Átlagos támadás 20, 16
Összesített átlag 22, 18
Taktika Kreatív játék, Ellentámadás
én, ellenfelem
Középpálya 22, 14
Jobb oldali védelem 25, 24
Középső védelem 24, 26
Bal oldali védelem 24, 22
Jobb oldali támadás 19, 18
Középső támadás 19, 14
Bal oldali támadás 22, 16
A játékosok összesített tapasztalata 20, 9
Átlagos középpálya 22, 14
Átlagos védelem 24, 24
Átlagos támadás 20, 16
Összesített átlag 22, 18
Taktika Kreatív játék, Ellentámadás
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Akkor ő lesz a második FabregasEl Unico írta:Nagyon helyes,imádkozom,hogy tiéd legyen az ifistám! Ha megszerzed,és feledzed,akkor elképzelhető,hogy egy szép napon visszavásárolom tőled! :-) Csak azért adom el,mert nem fogok átállni egyedül ő miatta játékszervezésre,és hagyom abba a projektemet... :-)
Legyen a tiéd,én azt kívánom,holnap,azaz pénteken fogom kitenni. Körülbelül 20:00-kor. :-) Hétfőn 20:00-kor fog lejárni... :-)

A hétfő 8 körüli lejárati időpont tökéletes, köszönöm. :-) Reméljük a legjobbakat.
Valaha volt legnagyobb dubstepes.lordgabi írta:Borgore

- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Már nem, lekötöttem egy meccset.lordgabi írta:Real Bökény B (1146452) - kihívható az ificsapatom egy barátságos meccsre! :-)
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.

2015. november 25.

- RealVazquez
Nagyon helyes,imádkozom,hogy tiéd legyen az ifistám! Ha megszerzed,és feledzed,akkor elképzelhető,hogy egy szép napon visszavásárolom tőled! :-) Csak azért adom el,mert nem fogok átállni egyedül ő miatta játékszervezésre,és hagyom abba a projektemet... :-)Marad rá is, ne aggódj
Mivel a bentmaradásra túl sok esélyem nincs az ötödben, és őszintén szólva annyira nem is érdekel, ezért inkább elkezdem edzeni a Kapitány-Gally párost, ha hozzám kerülnek.
Amúgy eladom két hosszú ideje edzett középpályásomat, ezáltal alsó hangon 800-900 ezer eFt-ot összekaparok remélhetőleg.
Legyen a tiéd,én azt kívánom,holnap,azaz pénteken fogom kitenni. Körülbelül 20:00-kor. :-) Hétfőn 20:00-kor fog lejárni... :-)