Remélem nem fog maradni, mert akkor tuti valahogy kezdő lesz.Csabi írta:khedira szerintem maradni fog. nem is bánnám amúgy. casemiro féle peremembernek jó lesz.

Meg jövőre elmenne ingyen.
HozzászólásSzerző: volt » 2014. július 24., csütörtök 16:15
Remélem nem fog maradni, mert akkor tuti valahogy kezdő lesz.Csabi írta:khedira szerintem maradni fog. nem is bánnám amúgy. casemiro féle peremembernek jó lesz.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. július 24., csütörtök 16:15
casemiro féle peremembernek akkor már inkább casemiro lett volna jó, khedira meg húzhatott volna el.Csabi írta:khedira szerintem maradni fog. nem is bánnám amúgy. casemiro féle peremembernek jó lesz.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. július 24., csütörtök 16:12
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. július 24., csütörtök 16:11
Itt a kellen, a muszájon van a hangsúly. Ha a két jómadár elmenne, vagy kellene kettő töltelékember, kb az is kerülne 40-be, vagy hozunk egy fiatal, taktikailag rengeteg módon használható kumma jó pléjert. Az meg Pogba.Géci írta:Ha Khedira és DM is lép akkor hozni kell Pogbát is, ha 80 milla akkor annyi. Lenne egy olyan fiatal, és egyben profi keretünk, hogy sokáig a fejünk se fájna.
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. július 24., csütörtök 15:50
HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2014. július 24., csütörtök 15:47
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. július 24., csütörtök 15:31
Suarezért a hírek szerint versenyben voltunk, aztán kiszálltunk. Harapás miatt, James hype miatt, lényegtelen. Suarez kiesett, aminek én személy szerint örülök is, mert bár kiváló támadó, de aki ekkora paraszt, az kerülje el Madridot.Suarez mindhárom pozícióban jó, játszott is mindegyikben magas szinten. elsősorban centerként játszott, pont arra lett volna nálunk a legnagyobb szükség. James ellenben soha nem szokott centert játszani. Ez itt a probléma. És itt nem az a kérdés, hogy be lehet-e tenni, mert persze, bárkit be lehet. Csak nincs sok értelme...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 24., csütörtök 15:01
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. július 24., csütörtök 15:00
HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2014. július 24., csütörtök 14:59
A szellemi színvonalad nem teszi lehetővé, hogy érdemben foglalkozzak Veled, bocs. Téma részemről lezárva.+1. attól, hogy zölddel írsz, még nem biztos, hogy mindenki veled ért egyet
+2. LOL![]()
![]()
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. július 24., csütörtök 14:49
Suarez mindhárom pozícióban jó, játszott is mindegyikben magas szinten. elsősorban centerként játszott, pont arra lett volna nálunk a legnagyobb szükség. James ellenben soha nem szokott centert játszani. Ez itt a probléma. És itt nem az a kérdés, hogy be lehet-e tenni, mert persze, bárkit be lehet. Csak nincs sok értelme...Írtam már párszor, de sokan simán belementek volna abba, hogy a BBC mellé hozzuk Suarezt, aztán ciklikusan játszanak. Ez ugyanúgy működhetne Jamessel is. Most otthon a Cordoba ellen például nem férne bele az, hogy Cé - James - Bale trióval menjünk ki? Dehogynem, és ezt úgy írom, hogy nem becsülöm le az ellenfelet.
HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2014. július 24., csütörtök 14:45
1. te írtad, hogy nem tudod, hogy mi James posztjakapor_89 írta: Picit vegyél vissza arcból öcsém.. Szerinted Bale és C mögé hoztuk Jamest, és csak ott fog játszani mint a két gigasztár alternatívája? LOL![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. július 24., csütörtök 14:34
HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2014. július 24., csütörtök 14:16
Picit vegyél vissza arcból öcsém.. Szerinted Bale és C mögé hoztuk Jamest, és csak ott fog játszani mint a két gigasztár alternatívája? LOLkiserik írta:Azért az egy kicsit vad, hogy azt sem tudod, mi az eredeti posztja, de a középpályára gond nélkül beírod. James eredeti posztja szélső támadó = CR, Bale posztja.kapor_89 írta:... Azt sem tudom, hogy James tud-e olyan pozícióba játszani mint CR vagy Bale..
HozzászólásSzerző: forrest6 » 2014. július 24., csütörtök 13:55
Xabi apó melózik, vagy legalább is tavaly nálunk melózott annyit, mint Kroos, csak nem futómennyiségben, hanem minőségi védőmunkában. Kroos védőmunkája messze elmarad Xabitól, évek múlva talán ott lehet, de amit lehoz Xabi rutinból, azt Kroos még nem tudja. Ha kialakul a Kroos-Modric-DM kp, akkor az elején baromi instabil lesz, és csak idővel fog stabilizálódni, amikor mindenki megérti az új szerepét. Ennek a kp-nak elég jó a munkabírása, előre játékban szerintem nincs ennél erősebb kp, max a BM-é egy felépült Thiagoval, de Kroos távozásával már nem olyan biztos ez sem.![]()
Ami a legfontosabb lenne az az, hogy legyen legalább 2 olyan helyettesünk a kp-n, aki minőségi beugrást jelenthetne. Az egyik nyilván Xabi, a másik meg mondjuk Isco, ha be tudna ugrani a leghátsó pozíción kívül valamelyikbe. Utolsó embernek meg Khedira lenne jó, ahogy Kapor is írta, de Csokival is nehéz lenne vitatkozni, miszerint nem engedhetjük el jövőre ingyen. Illarát esetleg elfogadnám, mert ezen öt labdarúgó mellett amúgy sem fog sok sót megenni, és ha a sérülések elkerülnek minket, akkor max a kupában szerepel, úgyhogy Illara tartható 6. embernek.
Na végre vki, amit James hivatalos bejelentése óta szajkózok! A kialakult 4-3-3 formációba ne akarjuk "HAMES" RODRÍGUEZ-t beszorítani! Ő Benzema alternatívája lesz, vagy a támadó "hámes" (hármas) bármelyike... Viszont ha a "fantasztikus négyes"-t egyszerre akarjuk a pályán látni, ahhoz megint szerkezetet kell váltani és a bevált formációt 4-2-3-1 (vagy amit sokan írtok az inkább 4-2-4)-re megváltoztatni! Nem biztos, hogy szerencsés... EGYENSÚLY! Xabi Alonso még mindig viszonyítási pont a pályán! Ő ebben a szezonban MÉG biztos kezdő lesz! Szerintem... Ne akarjuk az összes támadó szellemű sztárjátékost egyszerre beszuszakolni a kezdőcsapatba! Harakiri, öngyilkosság!!! Még egy csatár minek (Benzema mögé)? A támadó harmadban (hármasban) 6 játékos áll rendelkezésre: Bale, James, Benzema, C.Ronaldo, Jesé, Isco (aki 2 poszton is használható, bizonyította!)... Miért nem elég? Elég mély már így is a keretünk az összes frontra, elég játéklehetőséget biztosítva mindenkinek!Matt009 írta:Egyetlen értelmes megoldás van, mégpedig az, hogy James Benzema helyett kezd, és marad a tavalyi felállás annyi különbséggel, hogy nem lesz centerünk, és James lép vissza labdákért, Cé meg a legelőrébb helyezkedő emberünk lesz (de nem kifejezett center).
Más megoldást én az egyensúly fenntartására nem igazán látok, ha DM eligazol, akkor is kell igazolni egy kkp-t helyette. James miatt Benzema az, akit be kell áldoznunk, remélem Carlonak van annyi esze, hogy belátja, azok a felállások, amelyekben minden sztár a pályán van, életképtelenek hosszú távon.
HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2014. július 24., csütörtök 9:13
Azért az egy kicsit vad, hogy azt sem tudod, mi az eredeti posztja, de a középpályára gond nélkül beírod. James eredeti posztja szélső támadó = CR, Bale posztja.kapor_89 írta:... Azt sem tudom, hogy James tud-e olyan pozícióba játszani mint CR vagy Bale..
HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2014. július 24., csütörtök 8:56
Igen, valaki még jön, de Ő Morata helyére, Benz mögé. KP fullon van, DM elmegy, és lesz egy Modric Kroos Xabi Illarra James Isco Khedira 7esünk.. Ez már több mint sok. Én még így is attól félek, hogy problémázások lesznek a kevés játéklehetőség miatt. Csóri Khedira vagy Illarra azért nem olyan rossz játékosok, és akkor még nem beszéltünk Iscoról.. Ennyi sztárt nem lehet tartani a kpn, ezért sem értem Casemiro elengedését. Mindegy. Az előbb vázolt helyzet miatt pedig Pogba érkezése olaj a tűzre. Teljesen érthetetlen és fölösleges lenne. Khedira esetleges távozásával szerzünk egy 10 millás, padot tűrő robotot, aki átveszi a tavalyi Casemiro szerepet.22 a másik cserekapussal. Valakinek még jönni kéne akkor a kp-ra. Főleg azért mert Alonso is kiöregedig, és nem lenne rossz még most hozni valakit. Plána, ha Khedira is lépne. Pogbát akarok
HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. július 23., szerda 23:56
Én nem láttam annyit játszani James, h a kvalitásairól beszéljek. (csak a VB meccseit néztem) Így végképp nem tudom max Youtube videókból megítélni a srácot.. az meg elég gyér lenne...volt írta:
Bocsánat rosszul fejeztem ki magamat.
Arra értem ,h sokan már most elkönyvelik ,h James bukó volt és nincs helye. Pedig még a szezon el sem kezdődött.
Találgatni meg lehet ,h mi lesz a kezdő. Nem is zavar. Egyedül az zavar ami James körül megy.
HozzászólásSzerző: volt » 2014. július 23., szerda 23:51
Bocsánat rosszul fejeztem ki magamat.Fuentealbilla írta: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
A topik címe.Ha nem akarod találgassunk akkor kérlek 1 adminnal töröltesd a topikot
A "Ha" szócska pedig a találgatások első számú vezére egyébként.
HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. július 23., szerda 23:47
Taktikai háború (Legyél Ancelotti)volt írta:Nem kellene találgatni. Mi van akkor ha mondjuk CR lesérül fél évre (persze nem akarom)? Akkor meg majd mindenki örülni fog James érkezésének. Várjuk meg a szezont, Carlo eldönti ,h ki hol fog játszani és majd a szezon végeztével ítélkezzünk. Addig ne.
Jelenlévő fórumozók: 18 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem