Mindjárt lesz teljes cikkAcewill írta:Pont sikerült elkapnom a menetrendünket. Egész tűrhető... kép

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 24., csütörtök 13:10
Mindjárt lesz teljes cikkAcewill írta:Pont sikerült elkapnom a menetrendünket. Egész tűrhető... kép
HozzászólásSzerző: Acewill » 2014. július 24., csütörtök 13:09
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. július 24., csütörtök 13:09
HozzászólásSzerző: Casso » 2014. július 24., csütörtök 13:08
HozzászólásSzerző: Drake » 2014. július 24., csütörtök 13:05
HozzászólásSzerző: Casso » 2014. július 24., csütörtök 13:05
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 24., csütörtök 13:04
azért ez nem kis baromság annak tükrében, hogy teljesen érthető, hogy játszani szeretne a gyerek, mint minden normális ember.VanillaSky írta:Viszonylagos névtelenségből lett ismert játékos nálunk, az egyetemes labdarúgás egyik legnagyobb klasszisa foglakozott vele, aki még a honfitársa is, sérülése előtt folyamatos játéklehetőséget kapott, majd miután felépült utána is bedobta Carlo nem kevésszer. Egy kiöregedő félben lévő Pepe mellett, BL győztesként. Ha ezek után Mourinho ajánl érte 30 milliót meg 10 milliós fizetést és akár egy percig is elgondolkodik, hogy favágóföldére távozzon a kombinatív csapatok Mekkájába, José "por que" Mourinho csapatába, akkor takarodhat is, nyugodt szívvel! Mert akkor csak a labdarúgáshoz van neki valami a fejében, az élethez nincs!Kivásárlási ár 30 millió, ez a gond továbbra is.
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. július 24., csütörtök 13:03
HozzászólásSzerző: Casso » 2014. július 24., csütörtök 13:01
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. július 24., csütörtök 12:38
Viszonylagos névtelenségből lett ismert játékos nálunk, az egyetemes labdarúgás egyik legnagyobb klasszisa foglakozott vele, aki még a honfitársa is, sérülése előtt folyamatos játéklehetőséget kapott, majd miután felépült utána is bedobta Carlo nem kevésszer. Egy kiöregedő félben lévő Pepe mellett, BL győztesként. Ha ezek után Mourinho ajánl érte 30 milliót meg 10 milliós fizetést és akár egy percig is elgondolkodik, hogy favágóföldére távozzon a kombinatív csapatok Mekkájába, José "por que" Mourinho csapatába, akkor takarodhat is, nyugodt szívvel! Mert akkor csak a labdarúgáshoz van neki valami a fejében, az élethez nincs!Kivásárlási ár 30 millió, ez a gond továbbra is.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. július 24., csütörtök 12:30
Ahogy nekünk belefért az, hogy Mijatovic más csapatokat fenyegessen faxon...Egy klub nem állandó, az éppen aktuális elnökök, vezetők, edzők, játékosok adnak egy képet róla. Most éppen olyan figurák vannak ott, akik kiadnak 80 milliókat a harapós Suarezért.Hogy fért bele Suarez a Barcelona filozófiájába?
HozzászólásSzerző: volt » 2014. július 24., csütörtök 12:22
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. július 24., csütörtök 12:11
Pedig azt mondta az öreg, hogy végeztek a piacon...Realista24 írta:Hey, én nem mondtam hogy örülnék neki. De tegnap óta megint azt olvasom, hogy Mourinho kábítja a gyereket, ahol csak tudja.hehe írta:elmész te tudodhova, ha várányt eladjuk, megyek én is, ti meg csapkodhatjátok hameszekre meg nobodykra a péniszt.
HozzászólásSzerző: PEEtör » 2014. július 24., csütörtök 12:02
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 24., csütörtök 11:55
Kivásárlási ár 30 millió, ez a gond továbbra is.Az egy dolog, hogy kábítja, de ha mi nem adjuk, akkor nem megy. És mivel Zidane hozta, Perez ideje alatt, ezért nagyon meglepődnék, ha eladnánk.
HozzászólásSzerző: PEEtör » 2014. július 24., csütörtök 11:52
Az egy dolog, hogy kábítja, de ha mi nem adjuk, akkor nem megy. És mivel Zidane hozta, Perez ideje alatt, ezért nagyon meglepődnék, ha eladnánk.Realista24 írta:Hey, én nem mondtam hogy örülnék neki. De tegnap óta megint azt olvasom, hogy Mourinho kábítja a gyereket, ahol csak tudja.hehe írta:elmész te tudodhova, ha várányt eladjuk, megyek én is, ti meg csapkodhatjátok hameszekre meg nobodykra a péniszt.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 24., csütörtök 11:42
Hey, én nem mondtam hogy örülnék neki. De tegnap óta megint azt olvasom, hogy Mourinho kábítja a gyereket, ahol csak tudja.hehe írta:elmész te tudodhova, ha várányt eladjuk, megyek én is, ti meg csapkodhatjátok hameszekre meg nobodykra a péniszt.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. július 24., csütörtök 11:38
En nagyon birom Varane-t, de ezen az ajanlaton azert mindenkepp erdemes elgondolkodnihehe írta:elmész te tudodhova, ha várányt eladjuk, megyek én is, ti meg csapkodhatjátok hameszekre meg nobodykra a péniszt.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 24., csütörtök 11:24
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 24., csütörtök 11:20
Mindkettőnek lesz lehetősége.hehe írta:remélhetőleg varane zsigerből lehozza, aztán pepét maximum a padon az oldalplexit láthatjuk fejelgetni.
Jelenlévő fórumozók: 62 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem