Illetve,hogy az az erősítésünk, hogy a számos kérő ellenére egybe tartjuk a KHÖDöthehe írta:nem fog konkrétumot mondani, csak a szokásos sablon.

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2013. május 31., péntek 8:53
Illetve,hogy az az erősítésünk, hogy a számos kérő ellenére egybe tartjuk a KHÖDöthehe írta:nem fog konkrétumot mondani, csak a szokásos sablon.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 31., péntek 8:50
nem fog konkrétumot mondani, csak a szokásos sablon. :-)Csabi írta:érdekes lesz ez a délutáni perez sajtótájékoztató, mert ugye normális esetben ilyenkor szokták bedobni a neveket. na most pereznek nem kell nagyon szuperlatívumokban gondolkodnia, mert valószínűleg nem lesz ellenfele. viszont valamit mondania kell, mert azért az hogy nézne ki ha semmi konkrétat nem mondana.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. május 31., péntek 8:46
HozzászólásSzerző: PEEtör » 2013. május 31., péntek 8:30
Ezt én sem értettem...és majdnem biztosra veszem, hogy sok ember még a Bayernt sem látta játszani pár BL meccset leszámítva, hogy értékelhessék Jupp munkáját, csak mivel BL győztes, meg a Bayern alázott most, ezért jöjjön Ancelotti helyett, aki szerintem az egyik legjobb szakember, tudja a sztárokat kezelni, Aranylabdásokat nevelt ki, stb stb...de persze OLASZ, így megkezdődött a boszorkányüldözés és jónéhányan becsatlakoztak szokás szerint.szerk: ezt csak tisztan latas keppen, mert sokan a megvaltot latjak benne.
Elsőt nem tudom, de a második után:"mert a csapat nem játszott szépen és a korai BL távozás (meg pár játékossal is összerúgta a port...), a bajnokság meg semmit nem ért, hiába nem nyertünk semmit előtte sokáig...Valaki azt elmesélhetné nekem, hogy Capello miért volt elküldve mindig egy év után? Az első évét nem láttam sajnos itt, de csak jót hallottam róla. A második éve utáni menesztés is érthetetlen volt számomra. Oké, hogy akkor nem játszottunk valami hú de nagyon szépen, meg a végén húztuk csak be a bajnokságot, a bl is bukó volt, de valahogy az az év teljesen pozitívan maradt meg bennem. Akkora küzdés, illetve győzni akarást előtte, és azóta sem láttam. Én személy szerint nem értettem azt, hogy elküldik, de ez az én véleményem ugye.
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. május 31., péntek 8:18
numberone1 írta: Capello
HozzászólásSzerző: Cséká » 2013. május 31., péntek 7:43
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. május 31., péntek 7:29
na akkor en ossze foglalom neked, mert antony nincs kepben ezzel(talan az eveket keverei.)Mike írta:na mégis Jupp jön? Hmm
Én csak 2000-től követem a Real Madrid ügyes bajos dolgait, ő meg ugye 98-ban már volt itt. Aki emlékszik rá, milyen volt az a csapat? Milyen felfogás jellemzte, stb.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2013. május 31., péntek 7:16
pedig előrelépés.Aroninho írta:Ezzel a Suarez igazolással csak az a baj, hogy semmivel sem vagyunk vele előrébb, mint a drága Pipitával...
Nagyon nem csípem az argentint, de Suarezzel sem látok semmi előrelépést a csatár kérdésben.
HozzászólásSzerző: Aroninho » 2013. május 31., péntek 3:35
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. május 31., péntek 0:59
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. május 31., péntek 0:50
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. május 31., péntek 0:44
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. május 31., péntek 0:16
HozzászólásSzerző: schranzer » 2013. május 31., péntek 0:01
Na, akkor nálunk majd Khedira lesz Luis Gustavo tehermentesitojeKerlon írta: Tavasszal Gustavoból jó kiegészítő ember lett. Tehermentesítő, de jól érezhetően Martinez kapta a komoly meccseket is...
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 30., csütörtök 23:59
Tavasszal Gustavoból jó kiegészítő ember lett. Tehermentesítő, de jól érezhetően Martinez kapta a komoly meccseket is...___Samy___ írta:3 fronton nem lehet egy gustavoval menetelni, szóval nem biztos, hogy azért kérte martinezt, mert gustavóval elégedetlen lett volna
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. május 30., csütörtök 23:58
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 30., csütörtök 23:55
Szerinted Heynckesnek kellett volna Martinez, ha elégedett lett volna Gustavoval?Remy írta:Amúgy, ha Jupp jön, akkor lehet, hogy a sokak által kedvelt Luis Gustavo is felmerül majd mint érkező. Ugyebár nem kezdő a Bayernbe, mert Martinez nagyon jól bevált ott, így hátha az ő hatására eljön ide.
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. május 30., csütörtök 23:35
HozzászólásSzerző: schranzer » 2013. május 30., csütörtök 23:30
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem