Real Madrid vs. Barcelona
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Legalább a döntést várjátok meg.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Miért nem lepődök meg...

várható volt, hogy mindent megtesznek, hogy csökkentsék az eltiltást. egy suárezzel a sorban óriásit javul az esélyük minden cím felé.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Undorító az egész, ami itt megy.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Szánalmas. Ezek bármit megtehetnek és elérhetnek úgy tűnik. Több, mint egy klub...
Nem illik.
Ebben az a legrosszabb, hogy Xabit több meccsre tiltanék el, mint Őt, gondoljatok csak bele...
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
-
Na Bartorómeóék csepegtettek a CAS-nak is? Sírás egy kis térdelés és lőn Suarez egyből leveheti a szájkosarat. Persze érthető a katalánok részéről, de eszméletlenül köpedék egy alakulat.
- danianevem
- Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
- Kedvenc csapatod: Barcelona
A Bale-gólt gondolom már kismilliószor kielemeztétek, ha Bartra rutinosabb lenne megpróbálta volna faultolni, mondjuk akkor meg kiállítás lehetett volna a vége... Mindegy, egyébként Marcban sokkal több van, de ehhez kellene a meccsrutin...Galacticos írta:azzal hogy fejelt egy gólt?
akkor bartra is elég kellemetlen volt a kupadöntőbe.![]()
és mathieut általában úgy forgatták a támadóink mint akkor bale a gyors bartrat. és ezt most nem rosszból mondom.
így hogy tegnap vmelyikőtök mondta hogy le mit nyilatkozott így számomra egyértelmű a védelmetek: alves-mascherano-piqué-alba
alvest egyáltalán meg akarja bárki is venni? mert padra elég nagy luxus lenne azzal a fizuval meg amúgy is.
Egyelőre valóban így néz ki a védelem, ami érthetetlen az elmúlt két évben történtek alapján, sőt nem kizárt Cuadrado érkezése sem, aki szintén nem lenne megoldás, révén alig játszott a védelemben. A brazil után meg nyilván nem kapkodnak, magas fizuja van, meg (szolidan fogalmazva) a VB-n sem volt egy MVP.
Én azért még bízok abban, hogy jön egy nagyobb név is, aki képes lenne irányítani a védelmünket.
- Galacticos
azzal hogy fejelt egy gólt?danianevem írta:főleg, hogy egy-két kellemetlen percet a Realnak is okozott
akkor bartra is elég kellemetlen volt a kupadöntőbe.

és mathieut általában úgy forgatták a támadóink mint akkor bale a gyors bartrat. és ezt most nem rosszból mondom.

így hogy tegnap vmelyikőtök mondta hogy le mit nyilatkozott így számomra egyértelmű a védelmetek: alves-mascherano-piqué-alba
alvest egyáltalán meg akarja bárki is venni? mert padra elég nagy luxus lenne azzal a fizuval meg amúgy is.
- danianevem
- Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
- Kedvenc csapatod: Barcelona
A franciát akarta Enrique, a vezetőség meg elhozta... A Valencia okosan rájátszott a kényszerhelyzetünkre, és minden garast kivert Zubiékból. Közel sincs megoldva a védelmünk, Mathieu aligha a kezdőbe jött, legalább egy minőségi kh és jobbhátvéd is kellene, viszont aligha fognak jönniRamioli írta:Jeremy Mathieu Xd 20 milla xd egy középszerű játékosért xd tipikus csere ember xd ezzel nagyon meg van oldva a Baca védelme, gyors a srác meg magas rutinos .. de elég sokat hibázik is.. ez amolyan szorít az idő igazolás volt

De azért ne írjuk még le a franciát, főleg, hogy egy-két kellemetlen percet a Realnak is okozott

azok az árulkodó szemek..csabi* írta:az özil-félékből kinézném a partydrogokat isBojanKiki írta:Szerintetek füveznek is? Múltkor Riberyt le is kapták. Szerintem élsportolók, úgyhogy nemnagyon.

joabulicsak
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Jeremy Mathieu Xd 20 milla xd egy középszerű játékosért xd tipikus csere ember xd ezzel nagyon meg van oldva a Baca védelme, gyors a srác meg magas rutinos .. de elég sokat hibázik is.. ez amolyan szorít az idő igazolás volt

- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Az a hajó már elment és el is süllyedtSzeretem Isco célratörő játékstílusát.Elnézegetném Barca mezben,és mint tudjuk a kutyáját Messinek hívják...
![]()

-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
wZoLee7 írta:naponta többször leírod Iscot...de miért azt nem értem![]()
![]()
Hummelst inkább az MU-ba képzelem el, de Matyi mellé még valakit igazán találhatnának...a játékos megfigyelők nem járnak a mennyeiben nézelődni? biztos találnának valami jó spílert Matyi mellé egy 10-esért...komolyra fordítva a szót, ha már az idősebb védőkre mennek, Skrtel jó választás lenne
Szeretem Isco célratörő játékstílusát.

Matyi mellé meg Verthongen jó lenne csak a Szpörszt ismerve 40 alatt szóba se állnak velünk.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
azóta megcopattam az argentinokat is a döntőben, bár ott nem cigivel, csak piáért mentem le a pincébeTBone írta:neeem, ez torjack a bl döntő 91. percében. aztán láss csodát...BBeno írta:Mathieu? és a cigi

remélem majd müller nem felejti el megköszönni, amikor átveszi az aranylabdát

- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
naponta többször leírod Iscot...de miért azt nem értem
Hummelst inkább az MU-ba képzelem el, de Matyi mellé még valakit igazán találhatnának...a játékos megfigyelők nem járnak a mennyeiben nézelődni? biztos találnának valami jó spílert Matyi mellé egy 10-esért
...komolyra fordítva a szót, ha már az idősebb védőkre mennek, Skrtel jó választás lenne

Hummelst inkább az MU-ba képzelem el, de Matyi mellé még valakit igazán találhatnának...a játékos megfigyelők nem járnak a mennyeiben nézelődni? biztos találnának valami jó spílert Matyi mellé egy 10-esért

-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
After the transfer of Jeremy Mathieu, Barcelona will try to sign another centre back this summer. They are analyzing the market. [rac1]
A rac1 eléggé jól informált,szval remélem a nyáron jön egy Hummels/Verthongen kategória.Aztán már csak a középpályára kell Isco és jók vagyunk.
A rac1 eléggé jól informált,szval remélem a nyáron jön egy Hummels/Verthongen kategória.Aztán már csak a középpályára kell Isco és jók vagyunk.

-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
az özil-félékből kinézném a partydrogokat isBojanKiki írta:Szerintetek füveznek is? Múltkor Riberyt le is kapták. Szerintem élsportolók, úgyhogy nemnagyon.

-
- Kedvenc játékosaid: Busquets, Iniesta, Bartra
- Kedvenc csapatod: Barca
Szerintetek füveznek is? Múltkor Riberyt le is kapták. Szerintem élsportolók, úgyhogy nemnagyon.