Monaco jobb hely, mint London szerintem

HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2014. július 23., szerda 21:47
HozzászólásSzerző: rashidm » 2014. július 23., szerda 21:45
Kapufa...Realista24 írta:2006-ban kötötték a szerződést, 7 évre szólt, több, mint 1 milliárdról szólt, 1,1 talán.rashidm írta:Ez a "Bajban a Real Madrid" ez micsoda? Lehet én emlékszem rosszul, de mintha a ezeket a közvetítéses jogokat eladtuk xy-nak és csak ilyen 2017 vagy mikor járna le.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 23., szerda 21:45
Ők voltak, igen.Ladislao Suarez írta:Valahonnan nekem valami Mediapros szerződés rémlik vagy nem volt ilyen?rashidm írta:Ez a "Bajban a Real Madrid" ez micsoda? Lehet én emlékszem rosszul, de mintha a ezeket a közvetítéses jogokat eladtuk xy-nak és csak ilyen 2017 vagy mikor járna le.![]()
Csóri saját magát ütötte kiMilyen csúnya lenne ha annyi év válogatottbeli szopatás után most a Monacós szerződésétől is ő ütné el a katalán tucatklasszist.![]()
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. július 23., szerda 21:44
Ùgy olvastam, hogy 20 milláért vennék meg, és 10 millás fizut kapna. Az Arsenálnak ingyen kéne, és 9 millás fizut kapna.Pipita írta:Milyen csúnya lenne ha annyi év válogatottbeli szopatás után most a Monacós szerződésétől is ő ütné el a katalán tucatklasszist.Monaco meg Ikert vinné.![]()
HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2014. július 23., szerda 21:42
Valahonnan nekem valami Mediapros szerződés rémlik vagy nem volt ilyen?rashidm írta:Ez a "Bajban a Real Madrid" ez micsoda? Lehet én emlékszem rosszul, de mintha a ezeket a közvetítéses jogokat eladtuk xy-nak és csak ilyen 2017 vagy mikor járna le.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2014. július 23., szerda 21:42
Milyen csúnya lenne ha annyi év válogatottbeli szopatás után most a Monacós szerződésétől is ő ütné el a katalán tucatklasszist.Monaco meg Ikert vinné.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 23., szerda 21:42
2006-ban kötötték a szerződést, 7 évre szólt, több, mint 1 milliárdról szólt, 1,1 talán.rashidm írta:Ez a "Bajban a Real Madrid" ez micsoda? Lehet én emlékszem rosszul, de mintha a ezeket a közvetítéses jogokat eladtuk xy-nak és csak ilyen 2017 vagy mikor járna le.
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. július 23., szerda 21:39
HozzászólásSzerző: rashidm » 2014. július 23., szerda 21:38
HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2014. július 23., szerda 21:29
HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. július 23., szerda 20:58
Casillasról valóban nehezebb elképzelni, hogy még 5 évig padozzon...Jim írta:a legnagyobb hülyeség lenne most Lopezt elengedni,
rá egy évre meg Casillast![]()
Lopez bírná a padot is, 1 aztán 2. számú kapusként 5 évet még simán ittmaradhatna...
HozzászólásSzerző: Jim » 2014. július 23., szerda 20:52
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 23., szerda 20:27
Egy mez ára már tavaly is 85 euró volt, a névvel ellátott pedig 95-100. Imádom a felkészült újságírókat...sander írta:http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... larat.html
Nem akarok sokat írni róla mert amugy is rövid lett a cikk de akit érdekel az olvassa el.
HozzászólásSzerző: sander » 2014. július 23., szerda 20:24
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. július 23., szerda 18:37
Ezt amúgy nagyon nem értem, miért csinálta Carlo. Nem is a lövések, inkább a zárójeles rész. Nekem nagyon úgy tűnt, hogy edzői utasításra Marcelo a legnagyobb erősségét nem tudta kamatoztatni. A befelé kombinatív játékokból régebben hatalmas helyzeteket tudott kialakítani, védelem mögé kerülve, vagy szét bomlasztva azt. Idén inkább a beadásokat erőltette, és szemmel látható a különbség a támadó játékában. Szerintem leginkább ezért tűnik ő harmat gyengének mostanában. Egyszerűen vissza van fogva.Toky írta:madrid1987 írta: Akkor Marceloról (aki már nem is mehet befele)
HozzászólásSzerző: madrid1987 » 2014. július 23., szerda 18:30
h3x0r írta:Na igen, csak a Poolban elotte volt egy Gerrard, mogotte pedig egy Mascherano. Nalunk viszont o az utolso ember, a kapu kozelebe ritkan kerul, sokszor a 2 kozephatveddel egyvonalban jatszik. 1-2 bomba golt en is hianyoltam tolemadrid1987 írta:Valóban jogos hogy hátul játszik viszont Anno a Poolban legalább próbálkozott, nem mondom hogy gyakran , de ha megtette akkor olyan bomba gólokat akasztott 25 ről hogy öröm volt nézni. Nálunk ezek elmaradtak , és kicsit hiányoznak is tőle . Lehet abban is valami hogy "nem lőhet" de ha így van kíváncsi leszek Kroos is szót fog e fogadni vagy bevállalja , ahogy Modric is el el engedi a lábát néha
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. július 23., szerda 18:27
Na igen, csak a Poolban elotte volt egy Gerrard, mogotte pedig egy Mascherano. Nalunk viszont o az utolso ember, a kapu kozelebe ritkan kerul, sokszor a 2 kozephatveddel egyvonalban jatszik. 1-2 bomba golt en is hianyoltam tolemadrid1987 írta:Valóban jogos hogy hátul játszik viszont Anno a Poolban legalább próbálkozott, nem mondom hogy gyakran , de ha megtette akkor olyan bomba gólokat akasztott 25 ről hogy öröm volt nézni. Nálunk ezek elmaradtak , és kicsit hiányoznak is tőle . Lehet abban is valami hogy "nem lőhet" de ha így van kíváncsi leszek Kroos is szót fog e fogadni vagy bevállalja , ahogy Modric is el el engedi a lábát néha
HozzászólásSzerző: madrid1987 » 2014. július 23., szerda 18:09
Toky írta:Azt ugye tudod, hogy Ő annyira hátul játszik, hogy onnan 1. nem is érdemes megpróbálni rálőni, 2. olyan, mintha meg is lenne tiltva az átlövés a csapattagoknak. Ronaldo is kevesebbet puffogtat. Akkor Marceloról (aki már nem is mehet befele) meg Modricról nem is beszéltem.madrid1987 írta:Alonso ... a Realban gólt csak vérdoppinggal lőtt .
HozzászólásSzerző: madrid1987 » 2014. július 23., szerda 18:05
HozzászólásSzerző: Toky » 2014. július 23., szerda 17:59
Azt ugye tudod, hogy Ő annyira hátul játszik, hogy onnan 1. nem is érdemes megpróbálni rálőni, 2. olyan, mintha meg is lenne tiltva az átlövés a csapattagoknak. Ronaldo is kevesebbet puffogtat. Akkor Marceloról (aki már nem is mehet befele) meg Modricról nem is beszéltem.madrid1987 írta:Alonso ... a Realban gólt csak vérdoppinggal lőtt .
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem