En is olvastam a cikket, tenyleg nincs kepben hogy mi tortent nalunk a legutobbi szezonban. Feszegeti a problemat hogy hogyan fog felallni az elsoszamu galakezdonk, holott mindenki szamara vilagos aki kovette tavaly a Realt, hogy a bajnoksag es majdnem a BL is azon fott meg hogy a szezon vegere teljesen ki volt facsarva az elso harmasunk es nem volt aki minosegileg tudna potolni vagy esetleg tehermentesiteni oket, es EZ jelentette a legnagyobb problemat Carlo szamara. Ezert indokolt egy kivalo tamado leigazolasa. Az hogy Jamesre esett a valasztas annak gazdasagi (marketing) okai is vannak, de minosegileg teljesen megfelel ettol fuggetlenul, es szerintem nem is tulzas. 60+ meccsunk lesz, johetnek serulesek formahanyatlasok, pihentetni is kell majd, egyszeruen kell oda ember, az nem relevans hogy egyszerre negyen nem fognak beferni a csapatba, de ezt senki nem birja megerteni ugy tunik... Jese fel evig nem lesz, ezt is elfelejti megemliteni, meg hogy Iscoval egy sorral hatrebb szamolnak. "Apro" reszletek amik hozzatesznek az osszkephez.
Akkor erolteti ezt a VKP dolgot, holott mindenki tudja hogy klasszikus VKP nelkul jatszottuk vegig a szezon legfontosabb reszet. Leirja hogy Khedira fontos jatekos volt a tavalyi szezonban, pedig erdemben szinte semmit nem tett hozza a sikerekhez, nem a sajat hibajabol, hanem azert mert fel evet serult volt... Modric-Ramires csere, hogy Kroos beferjen a csapatba, vagy hogy Pepere majd VKP-kent szamitunk... áh, nem is erdemes folytatni.
Abba meg mar regen elfaradtam hogy mindenki 11 emberben gondolkozik amikor a csapat osszeallitasarol van szo. Itt egy teljes 20+ fos keretrol kell gondolkodni, nem csak a kezdohelyekre felirkalni az embereket, es elegedetlenkedni hogy ottvan meg 1-2 jatekos aki nem fer be pedig de draga volt meg mashol kezdo lehetne. Friss BL gyoztesek vagyunk raadasul olyan ambiciokkal hogy szeretnenk megvedeni a cimet, es meg melle bezsebelni 2-3 trofeat. Most a klisepufogtatast hagyjuk is hogy mi vagyunk a Real Madrid, mert ez mar egy Bayern Munchennel, Barcanal, PSG-nel, Citynel, Chelseanel is ugyanugy igaz: Nem eleg harom kezdoszintu jatekos 3 posztra! Kurva keves az mar, kell LEGALABB 5... Nalunk jelenleg 6 olyan jatekos van akit barmilyen ellenfel ellen nyugodtan fel mernek kuldeni a palyara, nev szerint CR Bale Benzema James Dimaria es Isco (plusz tavasztol Jese), de ebbol ketto elsosorban a kozeppalyan fog szerepet kapni SOT, DiMaria lehet hogy tavozik, (es akkor arrol nem is beszeltunk hogy Khedira is lehet tavozik, ami azt jelentene hogy Iscora meginkabb a kozeppalyan lesz szukseg.) A masik meg az hogy ez nem jotekonysag hogy mindenki szamara garantaljuk a jatekperceket, itt verseny van, konkurencia van. Ha ide igazolsz tudnod kell hogy itt masik harom teper majd a nyakadon a kezdobekerulesert es ez a normalis egy BL eselyes csapatnal. Aki nem tud ervenyesulni ilyen elvarasok mellett az nem valo elit csapatba, az lemorzsolodik majd es atmegy szepen egy szinttel lejebb vitezkedo nagy vagy kozepcsapatokhoz ahol stabil kezdo lehet. Persze majd elmondjak hogy jatekostemeto, meg stbstb, amik hatalmas nagy baromsagok, de most oszinten: Ki a getzit erdekel?! Egy dolog erdekel, meghozza az hogyha beut a krach es neadjisten leserul 2 tamadonk is hosszabb hetekre honapokra, akkor is minosegi jatekosokkal tudjunk kiallni. Ez erdekel, Isco jovojevel foglalkozzon Isco meg az ugynoke, engem hidegen hagy, en a Real Madridnak szurkolok nem neki.
Es ezert udvozlom James leigazolasat, es tartom pozitiv dolognak. Az araval foglalkozzanak Perezek, en szurkolo vagyok, es azzal foglalkozok hogy azzal hogy Morata helyett o lesz a ckeretben leirhatatlan mennyit erosodtunk, a tobbit meg nagyivben leszarom.