HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. július 20., vasárnap 23:42
(Szerk, oda nem küldte)Na szóval folytatva a kommentáld a hírekben beharangozott nagyobb írást, hogy miért jó James:
(közben már itt is leírták az egyik variációt)
DM és az ő "cseréjével" igazából nem bomlana meg a tavalyi csapat/taktika, viszont szerintem több a JÓ variációs lehetőség, mivel DM a kp-n a sok elszórt labdát kompenzálta a melóval, de ezt már annyira nem tudta véghez vinni jobb oldalt. Jamessal szerintem nem lesz ilyen probléma, sokkal biztosabb lábú és sokkal intelligensebb.(DM, viszont még mindig veszélyesebb önmagában, de több is benne a hiba.) Szóval nyugodtan mehetne a Banán által vázolt 442 is:
----------------------Navas
----------Varane-------------Ramos
Carvajal--------------------------------Marcelo
--------------Modric--------Kroos
Bale-------------------------------------James
---------------------------------CR
---------------------Benzema
Tudom védekezésben kevésnek tűnhet, de igazából tavaly is az volt a kulcs, hogy 442-ben remekül zártunk.
CR hiányában, viszont nyugodtan be lehetne oda pakolni Iscot és kicsit 4231-re váltani(ez működhet CRrel is)
Rodrigueznek se lenne idegen, mivel a kolumbiai válogatottban is így nyomta, bal szélről mozoghatott szabadon előre.
Persze ezt a felállást lehet torzítani 433-ra is.
Aztán ugye James mehet Bale helyére is akár, CR helyére is, szerintem csatárnak ő alkalmatlan lenne, nálam abban a pozícióban nem tényező. Benzema mögé kell szerezni egy igazán jó tehermentesítőt.
Ezeken kívül persze még be lehet sűríteni Alonsot/Illarrat középre és, akkor alapvetően James esne ki, de mivel ő is univerzális, ezért simán belehet majd dobni bármelyik robot helyére. Igazából hülyeség a sérülésekre alapozni, de rengeteg meccset játszunk, könnyen benne lehet (lásd Jesé esete) és kell a hosszú MINŐSÉGI pad. Kétségkívül DM-mel se lenne semmi baj, ha nem lenne Mendes az ügynöke és nem elégedetlenkedne állandóan. Kis ráfizetéssel szerintem hosszútávon jobban járunk Jamessal.
Kicsit Perezes megalománia lesz így a keret, de én még bőven besuvasztanék egy klasszis kilencest. Negredo is jöhetne, de a csúcs még sérülten is Falcao lehetne.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K