James Rodríguez - 16

Archívum

Ki tartanál a csapatnál?

A szavazás 2017. május 28., vasárnap 8:17-kor befejeződött.

Bale-t
40
44%
Jamest
50
56%

Szavazatok száma: 90

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: James Rodríguez - 10

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. július 24., csütörtök 21:25

https://www.youtube.com/watch?list=UUWV ... bst6I#t=89

Megnéztem az interjút,és a srác teljesen levett a lábamról,szinte már bebuzultam :mrgreen: :lol:

Végtelenül szimpatikus srác,fiatal és tehetséges,imádják őt,már most rengeteg szurkolója van és támogatója.

Nagyon szurkolok neki,már meg is rendeltem a James mezemet :mrgreen: Vissza fogja hozni az árát,és szerintem szakmailag is megérte őt megvenni,főleg ha Di Maria is távozik.
facebook like-ok száma elég durva kontrasztot mutat. James 15 millió, Neymar 40 millió.
Hoz egy ütős őszt,és olyan gyorsan eltűnik ez a különbség,hogy ihaj csuhaj. Elmondom nektek,szinte az összes barcás ismerősöm kedveli őt :D
:goat:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. július 24., csütörtök 18:05

tubatibi írta:Lehet nagyobb marketing értéke lesz, mint Neymarnak? :)
Hát nem hiszem (legalábbis egy ideig még biztos nem). Neymar jóval előrébb tart, ráadásul Ő sem kutyaütő, nem fog eltűnni a süllyesztőben, már csak a neve miatt sem. A közelébe odaérhet, de még ahhoz egy hosszú úton kell végigmennie.

facebook like-ok száma elég durva kontrasztot mutat. James 15 millió, Neymar 40 millió.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. július 23., szerda 22:29

Lehet nagyobb marketing értéke lesz, mint Neymarnak? :)
"If you don't like your destiny, don't accept it."

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 23., szerda 22:17

300 millió twitter bejegyzésben szerepelt azok után, hogy bejelentették :lol: elmebeteg szám.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

miVida
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)

HozzászólásSzerző: miVida » 2014. július 23., szerda 20:21

Yeeee, sonic!!! :smile:
kapsz egy like-ot :kacsint:
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?

Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2014. július 23., szerda 19:53

En is olvastam a cikket, tenyleg nincs kepben hogy mi tortent nalunk a legutobbi szezonban. Feszegeti a problemat hogy hogyan fog felallni az elsoszamu galakezdonk, holott mindenki szamara vilagos aki kovette tavaly a Realt, hogy a bajnoksag es majdnem a BL is azon fott meg hogy a szezon vegere teljesen ki volt facsarva az elso harmasunk es nem volt aki minosegileg tudna potolni vagy esetleg tehermentesiteni oket, es EZ jelentette a legnagyobb problemat Carlo szamara. Ezert indokolt egy kivalo tamado leigazolasa. Az hogy Jamesre esett a valasztas annak gazdasagi (marketing) okai is vannak, de minosegileg teljesen megfelel ettol fuggetlenul, es szerintem nem is tulzas. 60+ meccsunk lesz, johetnek serulesek formahanyatlasok, pihentetni is kell majd, egyszeruen kell oda ember, az nem relevans hogy egyszerre negyen nem fognak beferni a csapatba, de ezt senki nem birja megerteni ugy tunik... Jese fel evig nem lesz, ezt is elfelejti megemliteni, meg hogy Iscoval egy sorral hatrebb szamolnak. "Apro" reszletek amik hozzatesznek az osszkephez.

Akkor erolteti ezt a VKP dolgot, holott mindenki tudja hogy klasszikus VKP nelkul jatszottuk vegig a szezon legfontosabb reszet. Leirja hogy Khedira fontos jatekos volt a tavalyi szezonban, pedig erdemben szinte semmit nem tett hozza a sikerekhez, nem a sajat hibajabol, hanem azert mert fel evet serult volt... Modric-Ramires csere, hogy Kroos beferjen a csapatba, vagy hogy Pepere majd VKP-kent szamitunk... áh, nem is erdemes folytatni. :)

Abba meg mar regen elfaradtam hogy mindenki 11 emberben gondolkozik amikor a csapat osszeallitasarol van szo. Itt egy teljes 20+ fos keretrol kell gondolkodni, nem csak a kezdohelyekre felirkalni az embereket, es elegedetlenkedni hogy ottvan meg 1-2 jatekos aki nem fer be pedig de draga volt meg mashol kezdo lehetne. Friss BL gyoztesek vagyunk raadasul olyan ambiciokkal hogy szeretnenk megvedeni a cimet, es meg melle bezsebelni 2-3 trofeat. Most a klisepufogtatast hagyjuk is hogy mi vagyunk a Real Madrid, mert ez mar egy Bayern Munchennel, Barcanal, PSG-nel, Citynel, Chelseanel is ugyanugy igaz: Nem eleg harom kezdoszintu jatekos 3 posztra! Kurva keves az mar, kell LEGALABB 5... Nalunk jelenleg 6 olyan jatekos van akit barmilyen ellenfel ellen nyugodtan fel mernek kuldeni a palyara, nev szerint CR Bale Benzema James Dimaria es Isco (plusz tavasztol Jese), de ebbol ketto elsosorban a kozeppalyan fog szerepet kapni SOT, DiMaria lehet hogy tavozik, (es akkor arrol nem is beszeltunk hogy Khedira is lehet tavozik, ami azt jelentene hogy Iscora meginkabb a kozeppalyan lesz szukseg.) A masik meg az hogy ez nem jotekonysag hogy mindenki szamara garantaljuk a jatekperceket, itt verseny van, konkurencia van. Ha ide igazolsz tudnod kell hogy itt masik harom teper majd a nyakadon a kezdobekerulesert es ez a normalis egy BL eselyes csapatnal. Aki nem tud ervenyesulni ilyen elvarasok mellett az nem valo elit csapatba, az lemorzsolodik majd es atmegy szepen egy szinttel lejebb vitezkedo nagy vagy kozepcsapatokhoz ahol stabil kezdo lehet. Persze majd elmondjak hogy jatekostemeto, meg stbstb, amik hatalmas nagy baromsagok, de most oszinten: Ki a getzit erdekel?! Egy dolog erdekel, meghozza az hogyha beut a krach es neadjisten leserul 2 tamadonk is hosszabb hetekre honapokra, akkor is minosegi jatekosokkal tudjunk kiallni. Ez erdekel, Isco jovojevel foglalkozzon Isco meg az ugynoke, engem hidegen hagy, en a Real Madridnak szurkolok nem neki.

Es ezert udvozlom James leigazolasat, es tartom pozitiv dolognak. Az araval foglalkozzanak Perezek, en szurkolo vagyok, es azzal foglalkozok hogy azzal hogy Morata helyett o lesz a ckeretben leirhatatlan mennyit erosodtunk, a tobbit meg nagyivben leszarom.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. július 23., szerda 19:26

Nekem a Pepe-s rész tetszik a legjobban; felmegy vkp-nek. Gondolom nem kell kifejteni hogy ez miért vérzik több sebből is.

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. július 23., szerda 19:22

Igen a gondolatai hozzák a szokásos színvonalt, de pl a Khediras rész borzasztó. Hol volt ő alapember?

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. július 23., szerda 19:04

wxyz írta:Heinrich most nem volt formában. Írt néhány érdekes dolgot...
Látszik rajta, hogy nem követi a Reallal történő események sorát. A nagyobb meccseket megnézi, de az összképet nem látja át. Az viszont tagadhatatlan, hogy az írásának az alapgondolata igaz, és valós problémákat vet fel.

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. július 23., szerda 18:54

wxyz írta:Heinrich most nem volt formában. Írt néhány érdekes dolgot...
Számból vetted ki a szót.

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. július 23., szerda 18:52

Heinrich most nem volt formában. Írt néhány érdekes dolgot...

Tádám
El Siete
Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Tádám » 2014. július 23., szerda 18:49

http://nst.postr.hu/kellett-e-ancelottinak-rodriguez

érdekes írás. Kérdés, hogy tényleg felborul-e Carlo taktikája, vagy James egy az egyben megy DM helyére (mert szerintem ezek után DM biztos megy). Amiben igaza van, az szerintem az, hogy egyáltalán nem volt igazán szükségünk Jamesre.
Ha pedig miatta borul az a bizonyos kártyavár, akkor egyáltalán nem érte meg.
Mindenesetre én bízom a srácban, ha megtaláljuk a helyét, akkor tökéletes lesz/lehet. Kérdés, hogy Ancelotti mikorra találja meg a szerkezetét és a csapatát, és mi lesz a mellőzöttekkel. :roll: :roll:
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!

Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !

VARANE

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 23., szerda 18:44

Hol van ez az evi 6 millió eladott Messi mezhez képest..... :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 23., szerda 17:06

El Unico írta:Egyetlen óra alatt 900 James mezt adtak el. :ozil:
http://www.marca.com/2014/07/23/futbol/ ... 04810.html

Én is rendeltem már egyet :mrgreen:
fél havi fizu már akkor vissza is jött :mrgreen:
Kép
Kép
Kép

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. július 23., szerda 17:03

Egyetlen óra alatt 900 James mezt adtak el. :ozil:
http://www.marca.com/2014/07/23/futbol/ ... 04810.html

Én is rendeltem már egyet :mrgreen:
:goat:

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2014. július 23., szerda 17:02

dannen írta:azért flo feje is mindent elárul, nagy kép :salute:
igen és az a legdurvább, hogy ő is pont úgy néz, mint egy kiskölyök karácsonykor. :lol:

jó, hogy ő az elnök, az biztos.
és Hámeszen is látszott végig mennyit is jelent ez neki ez a Klub :agree:
ja hogy ez vmi csapattárs rokona. de gáz :lol:
A kolumbiai válogatott kezdőkapusának, David Ospinának a húga, aki közel van most az Arsenalhoz, sőt már lehet hivatalos is.... :hmmm: mondjuk Iker mögött szar lesz neki ott padozni :mrgreen:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára ferni 2014. július 23., szerda 17:04-kor.

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 23., szerda 17:00

annyit írtál már róla, hogy sztem csak leplezni akarod, hogy nagyon is bejön neked :mrgreen: de az biztos, hogy jól megnézegetted, annyira pontos jellemzést írtál róla :mrgreen:
csak szeretném jelezni, hogy mindezt annyiból vettem le, amennyi idő alatt kibattyogott tennap a bemutatás során hameszhez perec meg az üvöltő nagykövet beszéde után. :D

2 perc alatt akármilyen fotballistáról megmondom egy ilyen eye-test után, hogy mi lesz belőle. :mrgreen: B-)
sztem csak az egyik kolumbiai válogatott összetartáson Ospina fogott mindent, azt Hámesz ezért beakasztott a hugicának... :mrgreen:
ja hogy ez vmi csapattárs rokona. de gáz :lol:

kolumbiában azért vannak jófajta seggek, akiknek nem kell a plasztika meg a kockacukor.
nembaj, legalább neymarnak van ízlése. :D
Kép
Kép
Kép

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2014. július 23., szerda 16:55

Szenzációs, mint egy kiskölyök karácsonykor. :)
Tényleg érezni rajta, hogy a Madrid az álma, nem csak kamu duma, szeressük az ilyet, meg amúgy is nagyon szimpatikus figura, pályán belül, mind kívül, nagy kedvenc lett a vb alatt.

Csak felesleges volt ide, MOST. :mrgreen:
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2014. július 23., szerda 16:42

hehe írta:amúgy biztos valami gyerekkori szerelem lehetett, mert ilyen lófejű, kaméleonszemekké műtött mellű, kajakosdeltahátú, robotmozgású, magassarkúban járni nem tudó, tetovált lábú asszonyt egy ilyen babaarcú gyerek máshogy nem szedhet össze :lol: :mrgreen:
annyit írtál már róla, hogy sztem csak leplezni akarod, hogy nagyon is bejön neked :mrgreen: de az biztos, hogy jól megnézegetted, annyira pontos jellemzést írtál róla :mrgreen:
amúgy biztos valami gyerekkori szerelem lehetett
amúgy kétlem, hogy erről lehetne szó, elég nagy véletlen lenne...
sztem csak az egyik kolumbiai válogatott összetartáson Ospina fogott mindent, azt Hámesz ezért beakasztott a hugicának... :mrgreen:

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. július 23., szerda 16:38

hehe írta:amúgy biztos valami gyerekkori szerelem lehetett, mert ilyen lófejű, kaméleonszemekké műtött mellű, kajakosdeltahátú, robotmozgású, magassarkúban járni nem tudó, tetovált lábú asszonyt egy ilyen babaarcú gyerek máshogy nem szedhet össze :lol: :mrgreen:

- szia, james rodriguez vagyok, meghívhatlak egy italra?
- menj arrébb, te babaarcú pöcsömöccse!
- szia, james rodriguez vagyok, a portóban focizom jó pénzért, válogatott is vagyok, hamarosan monaco érintésével a real madridban fogok focizni kurva sok pénzért, világsztárként, vébé gólkirályként , meghívhatlak egy italra?
- óóó szia te james bond, persze hogy meghívhatsz! elveszel feleségül?

true love story :mrgreen:

Vissza: