Az a baj, rohadt sokan így gondolják. Hihetetlen. És mikor próbálod megmagyarázni a begyöpösödött agyúaknak (ez most nem személyeskedés, globálisan értem), hogy van olyan, hogy csapatvédekezés stb, akkor csak néznek bambán, és hajtják tovább a hülyeségeiket. Pl mikor Poolos szurkoló isteníti Piquét, meg hogy jobb védő mint Pepe vagy Ramos, vagy mert ezzel jön, hogy több gólt kap a Real, és az csak a belső védőpároson múlik máson nem, akkor agyfaszt tudok kapni.ateeemadrid írta:Ha te komolyan úgy gondolod, hogy a kapott gólok száma alapján meglehet állapítani, hogy melyik csapat védelme az erősebb, akkor nincs is értelme vitatkozni.Ez nem egy labdabirtoklás, passzpontosság szintű stat. Hanem egy lényeges tény, hogy évek óta rengeteg gólt kaptok. A védekezésetek borzasztó gyenge, leginkább rögzített helyzeteknél. Szóval továbbra is lehet röhögni a védelmünk bohóckodásán, mert jogos, de az a tényen nem változtat, hogy még így is évek óta többször mattolnak benneteket. És így nem, hogy nem röhögnék, de még csak nyugodt sem lennék, mert nincs mire.![]()
![]()
![]()
De akkor gondolom Valdes is sokkal jobb kapus, mint Casillas, elvégre több szezonban kevesebb gólt kapott.
Kicsit összetettebb dolog ez, nem gondolod?
Rohadt sok a fogalmatlan ember, és én sem vagyok edző, de oltári baromságokat próbálom kerülni. Ami a fb oldalon is megy egyes híreknél........apám....elképesztő mennyi agysebész van, és csak mondják mint vak a színeket.......