Amilyen nevetséges összegek vannak a mai átigazolási szezonokban, szerintem ez a 70-80 m Jamesért egyáltalán nem durva.Eleve csak adódolgok miatt volt 45, valójűban Moutinhoért fizettek ennyit, James 30 körül volt.
A VB előtt a neve nem merült fel senkiben, ha itt megjelent volna a neve 40 milliós ár fölött, mindenki húzta volna a száját. 80 milliós árhoz elég komoly dolgokat kell letenni alapból, kötve hizsem, hogy a Monacoban megtette volna ezt jövőre. Szépen lecsordogált volna az ára nagy esély szerint legalább 50 millió környékére. (ami még mindig rohadt sok) A francia ligában Hazard kétszer volt a legjobb, ő került 40 millióba, Hamesz meg "az egyik legjobb" volt az ezüstérmes Monacoban...Ez a 80 millió kizárólag a VB-nek szólt, szépen lecsengett volna az ár jövőre.
Egy Illarra 35 körülért, egy Matyiő 20ért, egy David Luiz 50ért szerintem sokkal röhejesebben hangzanak.
Drága volt, tény, de azért Perez szerintem érti a dolgát, biztos vagyok benne, hogy valamilyen úton-módon megfog térülni.
Nagy a hypeja, szimpatikus gyerek, dél-amerikai, az Adidasnál van stbstb... Biztos vagyok benne, hogy ezek az igazolások (james, neymar) leginkább befektetések, és pénzügyileg ezek biztos, hogy megérik. Sportszakmailag már más kérdés.
De egyébként mondjuk Ők szerintem minden tekintetben befognak válni.