Ki lenne? Ugyan :ĐGalacticos írta:kíváncsi leszek ki lesz a következő aki után megyünk majd.
fura lenne ha az átigazolási szezon lezárulna számunkra már a nyár közepén.
Pogbinho
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 23., szerda 12:53
Ki lenne? Ugyan :ĐGalacticos írta:kíváncsi leszek ki lesz a következő aki után megyünk majd.
fura lenne ha az átigazolási szezon lezárulna számunkra már a nyár közepén.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. július 23., szerda 12:46
HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. július 23., szerda 12:03
Nem a Realra gondolok, hanem globálisan. A Chelsea, a MU, Arsenal fegyverkeznek rendesen. A Barca, Real tolják a giga transzfereket, a PSG, Monaco és a City még csak ezután fognak beindulni. A Liverpool is költekezik, a Bayernnek is van még pénze, stb. stb.wZoLee7 írta:ha Conte megy a PSG-hez, akkor elégvalószínű, hogy majd magával viszi Pogbát is
Pont most olvastam én is, ez nagy WTF? Conte megy a PSG-be, az nem kicsit durva. Reméljük, hogy inkább DM kell nekik, nem Pogba.
Nem semmi ez a nyár bakker. Asszem soha nem volt ilyen brutális átigazolási szezon
Igazad van, a Benzema-Xabi Alono-Kaká-C.Ronaldo pakkos uborka szezon elég gyér volt. :mrgreen
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. július 23., szerda 11:58
Így belegondolva, akik 2009 nyarán érkeztek Kaká-n kívül mind beváltak, azért az nem rossz arány egy ekkora beruházásnál.tubatibi írta:
Igazad van, a Benzema-Xabi Alono-Kaká-C.Ronaldo pakkos uborka szezon elég gyér volt.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. július 23., szerda 11:54
Anthony írta:Pont most olvastam én is, ez nagy WTF? Conte megy a PSG-be, az nem kicsit durva. Reméljük, hogy inkább DM kell nekik, nem Pogba.wZoLee7 írta:ha Conte megy a PSG-hez, akkor elégvalószínű, hogy majd magával viszi Pogbát is
Nem semmi ez a nyár bakker. Asszem soha nem volt ilyen brutális átigazolási szezon.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. július 23., szerda 11:49
Pont most olvastam én is, ez nagy WTF? Conte megy a PSG-be, az nem kicsit durva. Reméljük, hogy inkább DM kell nekik, nem Pogba.wZoLee7 írta:ha Conte megy a PSG-hez, akkor elégvalószínű, hogy majd magával viszi Pogbát is
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. július 23., szerda 11:36
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. július 23., szerda 11:34
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. július 23., szerda 11:28
Tavaly is károgtak Bale miatt, mégis megbaszkodtuk európát, majd ha eladjuk DiMaria-t megint köpködnek mint Özilnél aztán lesnek ki a fejükből ha kupákat nyerünk és DM is alulteljesít majd mint Mesut koma... Valóban sokat költünk de ez van, mi legalább nem hazudunk ,hogy olcsón vásárlunk mint a barca aztán meg kiderül ,hogy mégse...MorataMartin írta:Komolyan ez a sok irigy troll a világ(hálón)ba. Minek fizettek ennyit Jameszért? Honnan van ennyi pénzük. Minden évben kell valakit venni drágán! Majd a Fair Play szabály miatt megjárják és stb...
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2014. július 23., szerda 11:28
Ha Ő sportszakmailag nem is annyira jött be, de pénzügyileg elvileg bőven megtérült! Arról meg ne is beszéljünk, hogy az utóbbi években mely csapat az amelynek a gigaigazolásai rosszul sültek el.Realista24 írta:Majdnem mind, Kaka
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. július 23., szerda 11:26
1. lehet, hogy egyik sem, Iker lehúz egy évet és távozik...addig navas vagy nem jön, vagy megy vissza kölcsönbeEl Unico írta: 1. Melyik kapus fog távozni: Casillas vagy Lopez?
2. CR végre felépüljön,és 100%-os legyen.
3. Jesé minél hamarabb visszatérjen,100%-os állapotban.
4. Khedirát adjuk el,minél több pénzért.
5. James beilleszkedése zökkenőmentes legyen.
6. Behúzzuk az összes lehetséges kupát.
7. Az új játékosok minél gyorsabban összeszokjanak a többiekkel.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 23., szerda 11:24
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2014. július 23., szerda 11:20
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. július 23., szerda 11:14
Erre gondoltam én is,nekem is ez a véleményem. A góllövéssel lesznek a legkisebb problémáink,függetlenül attól,hogy Benzema játszik-e vagy sem. Én inkább azért aggódom,hogy:Októbertől lesz egy Jesénk is, én nem érzem akkora gondnak, ha nem jön csatár. Annyi és olyan minőségű támadóink vannak, hogy nem lehet kifogás egy gól nélküli meccsen az, hogy esetleg csak Karim van.
Közel fél milliárd euró lesz a kezdőben, minimum elvárás, hogy tudjanak gólt rúgni, és nem a vezetőségre mutogatni, hogy elkúrták az igazolást, mert nem vettek egy csatárt. Olyan meccsek meg mindig is voltak és lesznek is, amikor ha reggelig játszunk sem találunk be, lehet bárki elől.
HozzászólásSzerző: Toky » 2014. július 23., szerda 11:01
Ha ezek az opciók maradnak (Jamesről még nem tudom, milyen ott), akkor "visszasírom" Moratát.El Unico írta:Annyi támadó van ebben a csapatban,hogy ha kiesik Benzema,simán meg lehet oldani a pótlását. Eleve CR mindig érkezik a kapu elé,a két szélső védő felzárkózásával a két szélső beljebb tudni mozogni a kapu felé,Isco mehet hamis 9-esbe,Bale befelé mozogva szintén veszélyes a kapura,és most még James is itt van.![]()
Többünk mondandójának meg az, hogy mind CR-nek, mind Bale-nek, de Isconak is kell valaki, aki előtte lefoglalja az embereket, hogy nagyobb területe legyen, illetve tudjon kivel összejátszani, valakivel aki a darálóban is megtartja többnyire a labdát.El Unico írta:A mondandóm lényege: nem az számít,hogy van-e csatár a védők között,
Pont ez az, Bale nem igazán a kis terüeten megjátszott labdákról híres. Ronaldo is ritkán alkalmazza. Szélről amúgy nagy átlagban 2 dolgot szoktunk csinálni -és egyik sem a védelem megbontása- vagy futunk (Bale, CR, DM) vagy beívelünk. Ez utóbbi nem igen szokott sikerülni. Marcelonak bár voltak ilyenből nagy labdái, de általában szörnyűek az így betett labdák. Tetszik vagy sem, kell egy "Benzema" a játékunkba. (Az idézőjel a szerepkörre utalt, nem az emberre.)El Unico írta:hanem hogy hogyan játsszuk le kis területen a labdát,meg tudjuk-e bontani a széleken az ellenfél védelmét,és a beadásokra lesz-e ember aki érkezik? Illetve,a legfontosabb,ami sokszor nem jön össze zártan védekező csapatok ellen: mekkora százalékkal használjuk ki a helyzeteinket?
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. július 23., szerda 10:59
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 23., szerda 10:58
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 23., szerda 10:51
Októbertől lesz egy Jesénk is, én nem érzem akkora gondnak, ha nem jön csatár. Annyi és olyan minőségű támadóink vannak, hogy nem lehet kifogás egy gól nélküli meccsen az, hogy esetleg csak Karim van.Eleve CR mindig érkezik a kapu elé,a két szélső védő felzárkózásával a két szélső beljebb tudni mozogni a kapu felé,Isco mehet hamis 9-esbe,Bale befelé mozogva szintén veszélyes a kapura,és most még James is itt van.![]()
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. július 23., szerda 10:44
van még egy bő hónap az átigazolási szezonból, még jöhet valaki. régebben felmerült bacca neve, esetleg paco alcacer, túl sokba egyik se kerülhet. falcaót már nyilván nem fogunk venni.nekem továbbra is az a problémám, hogy eladtuk az egyetlen figurát, aki valamilyen szinten, de Benzema helyettese volt. Ezután mi lesz, ha a franciát le kell cserélni, hogy állunk fel? Felnyomják CR-t csatárnak(ahol kb mindig lényegesen gyengébb volt, amikor ott játszott)?
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. július 23., szerda 10:42
Annyi támadó van ebben a csapatban,hogy ha kiesik Benzema,simán meg lehet oldani a pótlását. Eleve CR mindig érkezik a kapu elé,a két szélső védő felzárkózásával a két szélső beljebb tudni mozogni a kapu felé,Isco mehet hamis 9-esbe,Bale befelé mozogva szintén veszélyes a kapura,és most még James is itt van.nekem továbbra is az aproblémám, hogy eladtuk az egyetlen figurát, aki valamilyen szinten, de Benzema helyettese volt. Ezután mi lesz, ha a franciát le kell cserélni, hogy állunk fel? Felnyomják CR-t csatárnak(ahol kb mindig lényegesen gyengébb volt, amikor ott játszott)?
Jelenlévő fórumozók: 27 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem