Taktikai háború (Legyél Xabi)

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. július 23., szerda 18:43

csak ne iker legyen a kezdő
Kép

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. július 23., szerda 18:40

Los Blancos írta:Casillas, Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo, Kroos, Modric, James, Bale, Cr, Karim
Navas, Arbeloa, Pepe, Nacho, Coentrao, Alonso, Illarra, DiMaria, Isco, Jesé

:agree:
A második kezdõ tizenegy csak 10. :D
+ Khedira a középpályára vagy egy új helyette? :)

Amúgy nem rossz, 1 hónap még, és visszatér a rend. B-)
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

Los Blancos
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: RMCF

HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2014. július 23., szerda 18:21

Casillas, Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo, Kroos, Modric, James, Bale, Cr, Karim
Navas, Arbeloa, Pepe, Nacho, Coentrao, Alonso, Illarra, DiMaria, Isco, Jesé

:agree:

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. július 23., szerda 18:03

Lacsy írta:
MorataMartin írta:Navas - Jesé, Pepe, Ramos, Bale - Kroos, Modric - Ronaldo, Di Maria, James - Benzema. :mrgreen:
Védekezni pedig anyám fog nagyanyámmal karöltve :) :)
Mert szerinted ő komolyan írta? :)

Egyébként nagyjából számomra kész van a keret. :) Navas érkezése esetén Ikertől megválnék. Esetlegesen egy Pogba-Di Maria cserét szeretnék, viszont, ha nem jön össze és marad az Argentín, akkor sem leszek szomorú. :)
Keylor, Diego, 3. számú kapus a Castillaból.

Carvajal, Arbeloa, Varane, Pepe, S. Ramos, Nacho, Marcelo, Coentrao

Xabi Alonso, Illarramendi, Khedira, Kroos, Modric, Di Maria

Jesé, Bale, C. Ronaldo, James, Benzema, Isco
Ez egy 23 fős keret, még 2 arcnak biztosítanék helyet az utánpótlás részlegből.
"If you don't like your destiny, don't accept it."

Lacsy
Kedvenc játékosaid: David Silva, Neymar, el Shaarawy, Eden Hazard, Pogba, Veratti
Kedvenc csapatod: Real Madrid,

HozzászólásSzerző: Lacsy » 2014. július 22., kedd 23:17

MorataMartin írta:Navas - Jesé, Pepe, Ramos, Bale - Kroos, Modric - Ronaldo, Di Maria, James - Benzema. :mrgreen:
Védekezni pedig anyám fog nagyanyámmal karöltve :) :)

Gascoigne
Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto

HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2014. július 22., kedd 22:55

oroszisti írta:http://www.footballuser.com/1050409/Real_Madrid_CF
Így lesz , meg van a helye . Cső ! :agree:
és valószínűleg ilyesmi lenne a legjobb, de Kroos, Bale és CR helye így is erősen félmegoldás. nem volt rá a világon semmi szükség, na, de ezt tudtuk eddig is.

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. július 22., kedd 22:46

Na, viszonylag hamar csatlakozik a kerethez. :) (James)
Így valami ilyesmit küldenék ki a Sevilla ellen:

Diego Lopez - Carvajal, Varane, Nacho, Arbeloa - Illarramendi, Modric, Isco - James, Benzema, Bale

Ebből 6 ember végzi a teljes előszezont, kipihenten vághatnak neki a mérkőzésnek. :) A másik 5 meg viszonylag hamar csatlakozik. :)
Ezzel a kezdővel, csapattal is kötelező behúzni a találkozót. :)
"If you don't like your destiny, don't accept it."

oroszisti
Kedvenc játékosaid: Raúl,
Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC

HozzászólásSzerző: oroszisti » 2014. július 22., kedd 20:10

http://www.footballuser.com/1050409/Real_Madrid_CF
Így lesz , meg van a helye . Cső ! :agree:
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------

DavieS
Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19

HozzászólásSzerző: DavieS » 2014. július 22., kedd 16:44

Akkor tehát szóval:

valaki-carvajal-varane-ramos-marcelo-kroos-modric-isco-bale-cé-james

madddafakkka
92:48

#2 #8 #12 #19 #23

RealMiki
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: RealMiki » 2014. július 22., kedd 16:06

Nagyon úgy tűnik, hogy Ancelottinak megint forradalmasítania kell a felállást, ahogy bő évtizeddel ezelőtt tette Milánóban.Az okok:
- James ára és mezszáma
- ha Illarra nem válik be, fel kell adni a mélységi irányító posztját
- nincs klasszikus védekező középpályásunk
- Isco és Jesé
- Benzemán kívül nincs csatárunk.

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2014. július 22., kedd 15:45

Navas - Jesé, Pepe, Ramos, Bale - Kroos, Modric - Ronaldo, Di Maria, James - Benzema. :mrgreen:

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. július 21., hétfő 18:00

Negredo eltörte a lábát.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. július 20., vasárnap 23:42

(Szerk, oda nem küldte)Na szóval folytatva a kommentáld a hírekben beharangozott nagyobb írást, hogy miért jó James:
(közben már itt is leírták az egyik variációt)
DM és az ő "cseréjével" igazából nem bomlana meg a tavalyi csapat/taktika, viszont szerintem több a JÓ variációs lehetőség, mivel DM a kp-n a sok elszórt labdát kompenzálta a melóval, de ezt már annyira nem tudta véghez vinni jobb oldalt. Jamessal szerintem nem lesz ilyen probléma, sokkal biztosabb lábú és sokkal intelligensebb.(DM, viszont még mindig veszélyesebb önmagában, de több is benne a hiba.) Szóval nyugodtan mehetne a Banán által vázolt 442 is:
----------------------Navas
----------Varane-------------Ramos
Carvajal--------------------------------Marcelo
--------------Modric--------Kroos
Bale-------------------------------------James
---------------------------------CR
---------------------Benzema
Tudom védekezésben kevésnek tűnhet, de igazából tavaly is az volt a kulcs, hogy 442-ben remekül zártunk.
CR hiányában, viszont nyugodtan be lehetne oda pakolni Iscot és kicsit 4231-re váltani(ez működhet CRrel is)
Rodrigueznek se lenne idegen, mivel a kolumbiai válogatottban is így nyomta, bal szélről mozoghatott szabadon előre.
Persze ezt a felállást lehet torzítani 433-ra is.

Aztán ugye James mehet Bale helyére is akár, CR helyére is, szerintem csatárnak ő alkalmatlan lenne, nálam abban a pozícióban nem tényező. Benzema mögé kell szerezni egy igazán jó tehermentesítőt.

Ezeken kívül persze még be lehet sűríteni Alonsot/Illarrat középre és, akkor alapvetően James esne ki, de mivel ő is univerzális, ezért simán belehet majd dobni bármelyik robot helyére. Igazából hülyeség a sérülésekre alapozni, de rengeteg meccset játszunk, könnyen benne lehet (lásd Jesé esete) és kell a hosszú MINŐSÉGI pad. Kétségkívül DM-mel se lenne semmi baj, ha nem lenne Mendes az ügynöke és nem elégedetlenkedne állandóan. Kis ráfizetéssel szerintem hosszútávon jobban járunk Jamessal.

Kicsit Perezes megalománia lesz így a keret, de én még bőven besuvasztanék egy klasszis kilencest. Negredo is jöhetne, de a csúcs még sérülten is Falcao lehetne.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Rabiosa

HozzászólásSzerző: Rabiosa » 2014. július 20., vasárnap 23:37

Üdv, a James-témára még nem reagáltam semmilyen formában, így gondoltam most eljött ennek is az ideje.
Tehát: Többektől olvastam hogy elégedetlenek lennétek ha csak James érkezne támadónak, mert nem tud klasszikus csatárt játszani. Erre az a válaszom hogy tavaly sem igazán játszott "centert" Benzema, hanem inkább visszavontan és a két szélső támadónak osztogatott. Persze ez ellenfélfüggő. Az új szezonban James ezt ugyanúgy hozhatja, talán nem is lesz ő kipróbálva centerbe hanem a két szélen fog játszani ha vmi van a Bale/CR duóval, vagy ha Benzema-t kell helyettesíteni akkor csatár nélkül állunk fel és James lesz az Ultimate TKP középen.
(De szépen hangzik, aztán lehet nem működne, dehát ezért nem én vagyok a Real edzője. :))

Fuentealbilla

HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. július 19., szombat 20:17

Banán írta:Menjek a fenébe, meg anti foci és társai, de nekem bejött a 4-4-2 is amit a nagyobb csapatok ellen toltunk, hiszen abból nagyon gyorsan 4-2-4 lett és azért volt ilyen eredményes, de ebbe most nem akarok belemenni annyira, a lényeg:

----------CR-Benz----------
James-Kroos-Modric-Bale

Ha már jönni fog a kolumbiai gyerek és DM megy biztosan ezt tolnám a nagyobb meccseken, ütős is lenne az fix, plusz utánanéztem jobban és James csak a VB játszott ennyire előre, szokott ő hátrébb is és mind a 2 oldalon is tud játszani.
Legyen Neked igazad és legyünk ilyen kezdővel majd EREDMÉNYESEK. De vannak kételyeim erősen...

attareal
Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest

HozzászólásSzerző: attareal » 2014. július 19., szombat 19:03

Nem értelek félre, én se vagyok DM ellen. Az egyetértés az miatt van, hogy megtudná oldani posztjának védekekző feladatait.
Van sok.sok futballklub, és van a Real Madrid!
Hajrá Real, hala Újpest!!!

Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M

Banán

HozzászólásSzerző: Banán » 2014. július 19., szombat 18:55

attareal írta:
Banán írta:Menjek a fenébe, meg anti foci és társai, de nekem bejött a 4-4-2 is amit a nagyobb csapatok ellen toltunk, hiszen abból nagyon gyorsan 4-2-4 lett és azért volt ilyen eredményes, de ebbe most nem akarok belemenni annyira, a lényeg:

James-Kroos-Modric-Bale

Ha már jönni fog a kolumbiai gyerek és DM megy biztosan ezt tolnám a nagyobb meccseken, ütős is lenne az fix, plusz utánanéztem jobban és James csak a VB játszott ennyire előre, szokott ő hátrébb is és mind a 2 oldalon is tud játszani.
Nah végre valaki. Mostmár imádkozom, hogy igazoljuk le, és mutassa meg nekik, hogy tudná ő DM-et nemcsak hogy helyettesíteni, de köröket is verne rá, mint Bél a Bartrára.
A VB-n jóformán csak papíron volt posztja, a páylán ő mindenhol volt. Rá épült a csapat, és ez az egyetlen félelmem, hiszen itt nem rá épülne a játékunk...
Félreértesz én nem vagyok DM ellen, nagyon jó és fontos játékos ő, már említettem, hogy aki látta élőben is játszani a csapatot és a mozgását tudta követni láthatta, hogy 2x akkora munkát végez mint a többiek, DE ha el akar menni, akkor mehet. Én elsősorban Madrid drukker vagyok (nincs is jelenleg kedvencem :) ) és ha elmegy, így állnék fel.

attareal
Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest

HozzászólásSzerző: attareal » 2014. július 19., szombat 17:39

James-Kroos-Modric-Bale

Nah végre valaki. Mostmár imádkozom, hogy igazoljuk le, és mutassa meg nekik, hogy tudná ő DM-et nemcsak hogy helyettesíteni, de köröket is verne rá, mint Bél a Bartrára.
A VB-n jóformán csak papíron volt posztja, a páylán ő mindenhol volt. Rá épült a csapat, és ez az egyetlen félelmem, hiszen itt nem rá épülne a játékunk...
Van sok.sok futballklub, és van a Real Madrid!
Hajrá Real, hala Újpest!!!

Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M

Banán

HozzászólásSzerző: Banán » 2014. július 19., szombat 17:33

Menjek a fenébe, meg anti foci és társai, de nekem bejött a 4-4-2 is amit a nagyobb csapatok ellen toltunk, hiszen abból nagyon gyorsan 4-2-4 lett és azért volt ilyen eredményes, de ebbe most nem akarok belemenni annyira, a lényeg:

James-Kroos-Modric-Bale

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. július 19., szombat 12:47

Én is bírom Aebeloat, egy igazi eke... Ráadásul csupa jót hallani róla!
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Vissza: