HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. augusztus 3., vasárnap 5:24
HozzászólásSzerző: Donát » 2014. július 28., hétfő 11:00
Szerintem CR távozása után Bale és James (+Isco?) viszi majd a csapatot méghozzá anélkül, hogy olyan mániákus gólgyáros legyen valamelyik is, mint Ronaldo. Amúgy még az is lehet (ne legyen!), h Cé nem épül fel normálisan, és már nem tudja hozni a régi formáját.ikarus93 írta:Cé 35 évesen is oda fogja tenni magát, csak míg ő már azért tényleg megnyert mindent amit meglehet klubszinten, addig Bale-nek eddig van egy Spanyol kupája+ BL, ami önmagába is nagyon szép teljesitmény, de nem azért fizettünk érte 85 millió fontot, hogy ennyivel megelégedjünk.
Ja és akkor Jamesről meg nem is beszéltünk, de szerintem ő majd Bale után fog jönni, mint leader. :Đ
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. július 28., hétfő 0:27
Roved tavon, foleg ev elejen lehet hogy Bale lesz az, aki a hatara veszi a csapatot, de osszessegeben akkor se hiszem hogy mar iden atvehetne Ronaldotol a stafetat. Azt nem tudom, hogy Bale mennyire sikerehes, de azt tudom, hogy CR-nek mindenkepp kell Raul rekordja, ezert pedig mindent meg fog tenni.ikarus93 írta:Elképzelhetőnek tartom, hogy akár már ebben az évben átveszi CR-től a stafétát, és ő veszi a hátára a csapatot.
és ezt nem CR ellen mondom, csak Bale fiatalabb, sikeréhesebb, benne megvan az az igazi hajtós szikra.
meglátjuk mi lesz. :Đ
HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. július 27., vasárnap 20:14
Nem tudom, hogy a frizurájára vagy a góljára indultatok-e be ennyire, de pihenjetek le és gondoljátok át mit írtok azért ebben a CR-Bale párhuzambanhogy idén Bale fontosabb lesz a csapatnak, mint Zselé
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. július 27., vasárnap 19:38
Nem tudom mit fog megtenni 35 évesen CR, de nem itt fogja megtenni az fix.ikarus93 írta:Cé 35 évesen is oda fogja tenni magát, csak míg ő már azért tényleg megnyert mindent amit meglehet klubszinten, addig Bale-nek eddig van egy Spanyol kupája+ BL, ami önmagába is nagyon szép teljesitmény, de nem azért fizettünk érte 85 millió fontot, hogy ennyivel megelégedjünk.
Ja és akkor Jamesről meg nem is beszéltünk, de szerintem ő majd Bale után fog jönni, mint leader. :Đ
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. július 27., vasárnap 18:32
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. július 27., vasárnap 18:28
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. július 27., vasárnap 18:24
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. július 27., vasárnap 18:19
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. július 27., vasárnap 18:16
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. július 27., vasárnap 16:23
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. július 27., vasárnap 15:44
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. július 27., vasárnap 11:43
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. július 24., csütörtök 19:37
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. július 22., kedd 17:23
Amúgy nézegettem a videókat a csapatról, nagyon élettel teli most, hogy az előszezont is végigcsinálja a csapattal. Vigyorog, dumázgat, kiskirály most a Castillások között. :ĐBanán írta:Milyen kis barátságos és ráérőmost Jamest köszöntötte:
Another great player joins Real Madrid C.F., welcome James Rodriguez, enjoy today!!!
HozzászólásSzerző: Banán » 2014. július 22., kedd 17:21
Another great player joins Real Madrid C.F., welcome James Rodriguez, enjoy today!!!
HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. július 22., kedd 12:14
Nos.... :Đ Tudtommal a többiek sem összekötözött bokákkal focizhattak csak a döntőben :ĐGalacticos írta:ez elég érdekes hozzáállás.Fuentealbilla írta:Bárki rúghatott volna 3-at a BL döntőben csak tudni kellett volna helyzetet kialakítani magának vagy jól helyezkedni, hogy helyzetbe kerülhessen csapattársai által. Bale-nek legalább az sikerült... a többieknek meg az sem (az első 90 percben)![]()
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. július 22., kedd 12:12
ez elég érdekes hozzáállás.Fuentealbilla írta:Bárki rúghatott volna 3-at a BL döntőben csak tudni kellett volna helyzetet kialakítani magának vagy jól helyezkedni, hogy helyzetbe kerülhessen csapattársai által. Bale-nek legalább az sikerült... a többieknek meg az sem (az első 90 percben)
igen a bl döntőbe volt.dannen írta:amúgy belegondolva elég nagy negatív hős is lehetett volna, a BL döntőn rúghatott volna vagy 3-at ha jól emlékszem.(remélem nem keverem a cdr-el) hajamat téptem már
HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. július 22., kedd 12:05
Bárki rúghatott volna 3-at a BL döntőben csak tudni kellett volna helyzetet kialakítani magának vagy jól helyezkedni, hogy helyzetbe kerülhessen csapattársai által. Bale-nek legalább az sikerült... a többieknek meg az sem (az első 90 percben)dannen írta:amúgy belegondolva elég nagy negatív hős is lehetett volna, a BL döntőn rúghatott volna vagy 3-at ha jól emlékszem.(remélem nem keverem a cdr-el) hajamat téptem már![]()
HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. július 22., kedd 11:59
Ha egy átlag focistát néznék akkor 7-8 talán. Mert tényleg nem volt rossz és lőtt is fontos gólokat.Tízes skálán hányasra értékelnétek Bale ELSŐ szezonját?
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem