éreztem h jönni fogsz

HozzászólásSzerző: Mike » 2014. július 23., szerda 10:59
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 23., szerda 10:58
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 23., szerda 10:51
Októbertől lesz egy Jesénk is, én nem érzem akkora gondnak, ha nem jön csatár. Annyi és olyan minőségű támadóink vannak, hogy nem lehet kifogás egy gól nélküli meccsen az, hogy esetleg csak Karim van.Eleve CR mindig érkezik a kapu elé,a két szélső védő felzárkózásával a két szélső beljebb tudni mozogni a kapu felé,Isco mehet hamis 9-esbe,Bale befelé mozogva szintén veszélyes a kapura,és most még James is itt van.![]()
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. július 23., szerda 10:44
van még egy bő hónap az átigazolási szezonból, még jöhet valaki. régebben felmerült bacca neve, esetleg paco alcacer, túl sokba egyik se kerülhet. falcaót már nyilván nem fogunk venni.nekem továbbra is az a problémám, hogy eladtuk az egyetlen figurát, aki valamilyen szinten, de Benzema helyettese volt. Ezután mi lesz, ha a franciát le kell cserélni, hogy állunk fel? Felnyomják CR-t csatárnak(ahol kb mindig lényegesen gyengébb volt, amikor ott játszott)?
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. július 23., szerda 10:42
Annyi támadó van ebben a csapatban,hogy ha kiesik Benzema,simán meg lehet oldani a pótlását. Eleve CR mindig érkezik a kapu elé,a két szélső védő felzárkózásával a két szélső beljebb tudni mozogni a kapu felé,Isco mehet hamis 9-esbe,Bale befelé mozogva szintén veszélyes a kapura,és most még James is itt van.nekem továbbra is az aproblémám, hogy eladtuk az egyetlen figurát, aki valamilyen szinten, de Benzema helyettese volt. Ezután mi lesz, ha a franciát le kell cserélni, hogy állunk fel? Felnyomják CR-t csatárnak(ahol kb mindig lényegesen gyengébb volt, amikor ott játszott)?
HozzászólásSzerző: hala real » 2014. július 23., szerda 10:39
nem tőlem kérdezted, de szerintem sahint és garaith3x0r írta:Ez hogy jott ki?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. július 23., szerda 10:37
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. július 23., szerda 10:31
Ez hogy jott ki?CS0ki írta:jelenleg -90 millió körül mozgunk, ha Khedira elmegy 25 körül, még az is csak -65, ha jön Navas, -75. Nem mondom, hogy ezt nem tudjuk benyelni, de ha valaki tényleg letesz 65 millió körül DM-ért, akkor el fogjuk passzolni...Nem valószínű, hogy mégegyszer ennyi pénzért elpasszolhatjuk. Alapvetően már nem lenne gondom azzal, ha maradna, de megértem az okokat, ha Perezék végül elpasszolják.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. július 23., szerda 10:25
HozzászólásSzerző: hala real » 2014. július 23., szerda 9:56
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. július 23., szerda 9:43
bojler eladó?Realista24 írta:Na, ideje lesz valakit el is adni, illetve valakiket.
Di María a héten lelécel, Khedirát meg last minute transzferrel viszi el a MU, ha képesek időben faxolni.
Toni is adidas arc. Már én is írtam, hogy Pereznek ezt ki kellene használnia. Csak Ramos, Modric és Ronaldo (KhediraLadislao Suarez írta:Az adidas is nyert ezzel az üzlettel rendesen. Úgy tudom Hámeszt ők támogatják egyénileg is, most meg már az ő mezüket is nyomja majd a válogatotton kívül is. Szóval lassan lehúzhatjuk dasslerékat is ( adjatok több pénzt!!! sok-sok ojrót)
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 23., szerda 8:57
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. július 22., kedd 16:40
arbeloát semmi pénzért nem adnám el (na jó persze, hogy eladnám de annyit nem kapnánk értepheco írta:Arbeloa pletykák elcsendesedtek, mégsem megy Nápolyba? Nem igazán csípem, de Carvajal mögé nála nem kell jobb.Realista24 írta:Na, ideje lesz valakit el is adni, illetve valakiket.
Di María a héten lelécel, Khedirát meg last minute transzferrel viszi el a MU, ha képesek időben faxolni.
HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2014. július 22., kedd 16:32
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. július 22., kedd 16:29
Pedig a spártainál nagyobb forma a világon nincs.pheco írta:Arbeloa pletykák elcsendesedtek, mégsem megy Nápolyba? Nem igazán csípem, de Carvajal mögé nála nem kell jobb.Realista24 írta:Na, ideje lesz valakit el is adni, illetve valakiket.
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. július 22., kedd 16:27
Arbeloa pletykák elcsendesedtek, mégsem megy Nápolyba? Nem igazán csípem, de Carvajal mögé nála nem kell jobb.Realista24 írta:Na, ideje lesz valakit el is adni, illetve valakiket.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 22., kedd 16:24
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. július 22., kedd 16:07
a barátok köztre nem ér véget, fel kell venneddannen írta:a bemutatás kb. mennyi időt vesz igénybe? úgy addig, hogy labdázgat a gyepen. meg szeretném nézni és úgy akarom tervezni az estét
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 22., kedd 16:05
Kezdés 20:00dannen írta:a bemutatás kb. mennyi időt vesz igénybe? úgy addig, hogy labdázgat a gyepen. meg szeretném nézni és úgy akarom tervezni az estét
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. július 22., kedd 16:01
Mag ha megy a herceg...ziro4vr írta:be se férnek..ott van young meg evans![]()
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem