És ő beszél németül. Képzeljétek el, hogy Özil mostantól érteni fogja azt, amit az edző mond neki. Középpálya megoldvaLehet Jupp jon

HozzászólásSzerző: Raúl » 2013. május 30., csütörtök 20:06
És ő beszél németül. Képzeljétek el, hogy Özil mostantól érteni fogja azt, amit az edző mond neki. Középpálya megoldvaLehet Jupp jon
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 30., csütörtök 20:05
Gólokat szeretnék már látni a csatároktól.Gólokat.Kis túlzással az sem érdekel különösebben,ha 6-7 meccsenként eltiltják azt az ökröt,ha eközben termel rendesen.Falcaohoz hasonlítod azt a zombit? :lol: Hasonlítsuk a real egykori támadóihoz akkor, Raúl, Ronaldo, RvN, stb. Mégis hogy jöhet szóba ez az "ember"? Pepé még oké hogy művel baromságokat, mert egy védő legyen agresszív, de egy csatárnak nem azzal kéne kitűnnie h megeszi az ellenfelet. Nem átvitt értelemben. Egy barca ellen olyat csinálna h a futballtól is eltiltanák. Én már rég eltiltottam volna. Pfujj
HozzászólásSzerző: schranzer » 2013. május 30., csütörtök 19:49
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. május 30., csütörtök 19:46
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2013. május 30., csütörtök 19:34
Kihez hasonlíthatná, mint az eddigi lehetséges opciókhoz? Amúgy tajparasztságán kívül top5 csatár jelenleg, szóval ha félre tudja rakni a baromságait, amit kétlek, én örülnék, Benzema tötyörgése, Higu .... után felüdülés lesz a játéka.realfan91 írta:Falcaohoz hasonlítod azt a zombit?
HozzászólásSzerző: realfan91 » 2013. május 30., csütörtök 19:24
Falcaohoz hasonlítod azt a zombit?morientes írta:Igen,valóban az.De ha idejön,és meccseket dönt el a góljaival,akkor talán megbocsátok neki... :-)És hogy jön ide ez most? Suarezzel akinek baja van, annak nem a győztes mentalitásával vagy a pálya felszántásával van baja, hanem hogy egy színészkedő vadparaszt, aki teli van irritáló tulajdonságokkal.
Én azt mondom,jobb lenne mint Cavani,és lenne olyan jó mint Falcao.
HozzászólásSzerző: realfan91 » 2013. május 30., csütörtök 19:19
Lewandowski Bayern.r9fenomeno írta:Thiago- Egyértelmű ha lehet és akar jönni bár ezt kétlem el kell hozni max. 20m.
Suárez- Vannak vele próblémák,de ezt lehet kezelni, amúgy technikailag elég jó a srác. Cavani vagy ő?, hát nem tudom igazából egyiküket sem mondanám.Talán Cavani.
Bale- Egyértelmű kell ide főleg ha Di Maria megy.
Carvajal- szintén kell, Arbeolából már elég volt.
Az igazság az, hogy mondhatjuk itt a neveket szép sorban, de úgyis az edző dönt.Csak kérdés melyik?
Bale,Carvajal,- Pérez döntése alapján jönnének ez tuti,
Cavani,Suárez,..... Ancelotti választ
Heynckes-nél pedig talán Lewandowski jöhet.
A lényeg, hogy Pérez megválasztása és az edző bejelentése után már többet tudhatunk.
Persze, ha előbb jönne Suárez vagy Cavani lehet már az edzőt is meg lehetne tippelni,hogy ki lesz.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 30., csütörtök 19:13
HozzászólásSzerző: schranzer » 2013. május 30., csütörtök 19:08
HozzászólásSzerző: Munki_ » 2013. május 30., csütörtök 19:07
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. május 30., csütörtök 18:59
HozzászólásSzerző: schranzer » 2013. május 30., csütörtök 18:27
Max. miután Perez elhuz innenganjaman89 írta:Két évre Yupp,aztán jöhetne Vicente .
HozzászólásSzerző: ganjaman89 » 2013. május 30., csütörtök 18:18
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. május 30., csütörtök 18:16
HozzászólásSzerző: r9fenomeno » 2013. május 30., csütörtök 18:04
Nocsak, nocsak erre kiváncsi leszek?accel írta:ezt most olvastam. hát jobban örülnék neki, mint ancelottinak. remélem igazat beszél az ukránAnatolij Timoscsuk, a Bayern München játékosa az orosz Rosszija 2 csatornának: „Kilencvenkilenc százalék, hogy Jupp Heynckes lesz a Real Madrid új vezetőedzője.”
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 30., csütörtök 17:57
Na még ő kellene Suarez mellé,akkor aztán lenne itt bolond bőven...Marcelo Bielsa is esélyes a posztra, mint egy C terv
. Hát nem tudom, ez remélem kamu :D
Amíg nincs hivatalos hír, addig Kloppban reménykedem. Hátha B-)
HozzászólásSzerző: r9fenomeno » 2013. május 30., csütörtök 17:56
HozzászólásSzerző: accel » 2013. május 30., csütörtök 17:51
ezt most olvastam. hát jobban örülnék neki, mint ancelottinak. remélem igazat beszél az ukránAnatolij Timoscsuk, a Bayern München játékosa az orosz Rosszija 2 csatornának: „Kilencvenkilenc százalék, hogy Jupp Heynckes lesz a Real Madrid új vezetőedzője.”
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. május 30., csütörtök 17:50
Szerencsétlen belerúg a labdába és lesérül. Felesleges, csak másnak a helyét rabolná ezzel. Maradjon ott ahol van.tubatibi írta: Ti mit szóltok ehhez, Carlo papa visszahozná Canales-t. Sokkal jobban örülnék, ha ő lenne Özil helyett, én bírtam a srácot. :-)
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 30., csütörtök 17:48
Igen,valóban az.De ha idejön,és meccseket dönt el a góljaival,akkor talán megbocsátok neki... :-)És hogy jön ide ez most? Suarezzel akinek baja van, annak nem a győztes mentalitásával vagy a pálya felszántásával van baja, hanem hogy egy színészkedő vadparaszt, aki teli van irritáló tulajdonságokkal.
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem