ez ilyenPipita írta:kezdtem egy UT-t nyilván a Reallal, gondoltam majd megkapok egy Casillast, Jesét vagy Di Maríát vagy ilyesmi. Aha.. Nesze neked, enyém lett Illarramendi.

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. július 25., péntek 13:25
ez ilyenPipita írta:kezdtem egy UT-t nyilván a Reallal, gondoltam majd megkapok egy Casillast, Jesét vagy Di Maríát vagy ilyesmi. Aha.. Nesze neked, enyém lett Illarramendi.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2014. július 25., péntek 13:15
HozzászólásSzerző: @Sonny » 2014. július 25., péntek 13:10
Nem lehet egyénre szabni sajnos.Pipita írta:Originnek volt valami ingyenes fifa world-je, ami at ultimate teamet jelenti, csak azt leht játszani. Viszont nem bírom átállítani, hogy melyik billentyűvel mit csináljon, csak van három sablon beállítás, de én egyiket sem szeretem. Van erre valami megoldás, vagy bele kell törődnöm, hogy a space a sprint?
HozzászólásSzerző: Pipita » 2014. július 25., péntek 13:09
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2014. július 25., péntek 12:50
Na végül Jackson Martinez mellett döntöttem, beváltMarci77 írta:Jackson Martinez. Cavani H/H workrate-je zavaro tud lenni,ezert ha PSGvel tolom en eleve kp-ra teszemBecksy23 írta:Az előzőt sajnos már nem tudom szerkeszteni, Jackson Martinez, Cavani, esetleg Leandro Damiao hármas közül kit ajánlanátok?
De amugy miert csak amerikai jatekosok?
Azert Martialt megtarthattad volna. Az egyik legnagyobb potenciallal rendelkezo fiatal csatar...
Kapudban meglep Navas,mert vannak jobbak. Diego Alves,Muslera...
Patot tudom amugy meg ajanlani. Latom jobbvedod van ket fiatal,de oda meg Danilot tudom ajanlani esetleg. Hulk se rossz a jatekban.
Alexis nekem nem jon be a jatekban,most is csak azert van mert ingyen jott es sok hasznot hoz.
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. július 23., szerda 10:14
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2014. július 22., kedd 17:24
HozzászólásSzerző: Marky » 2014. július 22., kedd 13:27
HozzászólásSzerző: Ewr » 2014. július 22., kedd 13:27
alexoxladjackoxi írta:És egyébként, ha van valakinek X-Box-a/PS3 + a Fifa14, ezeken kívül még mire van szükség, hogy Ultimate Team-el játszon?
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. július 22., kedd 13:19
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. július 21., hétfő 23:48
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. július 21., hétfő 23:25
HozzászólásSzerző: Marky » 2014. július 21., hétfő 22:33
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. július 21., hétfő 22:30
Meg egyébként ez, hogy működik? Nyomod a controllert, aztán rámész egy ellenfélre és az kajakra egy másik fickó és élőben játszotok?ferni írta:sztem sokkal jobb online játszani, mint a gép ellen...alexoxladjackoxi írta:Ti többet játszotok Fifa Worldel és Ultimate Team-el, mint mondjuk sima karrier/manager móddal?
online mindig más az ellenfél ,más stílushoz kell igazodnod és sokkal változatosabb.
HozzászólásSzerző: cart » 2014. július 21., hétfő 22:25
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. július 21., hétfő 22:20
Ne érts félre, én PS2 nyomom (sajnos, elég gagyi, inkább PES-el űzömferni írta:sztem sokkal jobb online játszani, mint a gép ellen...alexoxladjackoxi írta:Ti többet játszotok Fifa Worldel és Ultimate Team-el, mint mondjuk sima karrier/manager móddal?
online mindig más az ellenfél ,más stílushoz kell igazodnod és sokkal változatosabb.
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. július 21., hétfő 22:13
sztem sokkal jobb online játszani, mint a gép ellen...alexoxladjackoxi írta:Ti többet játszotok Fifa Worldel és Ultimate Team-el, mint mondjuk sima karrier/manager móddal?
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. július 21., hétfő 22:06
HozzászólásSzerző: @Sonny » 2014. július 21., hétfő 14:25
Sajnos Ibarboval már nekem is van tapasztalatom jócskán.Ha van az ellenfélnél,akkor garantált a minimum 1 Ibarbo gól sehogy sem lehet levédekezni nagyon bosszantó.Marky írta:benteke, lukaku, vagy ha valahogy a chemistryt meg tudod oldani, ibarbo![]()
ezzel az okádék kolumbiaival minden rohadt pozícióból betalálnak, jobbal, ballal, közelről távolról, fejjel....![]()
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem