dzsi91 írta:PEEtör írta:
Kezd visszaköszönni a Galaktikus-éra...

Itt van Jesé, meg Isco is, de vegyük meg Jamest most.
De az miért baj,hogy jobbnál jobb játékosaink lesznek? 3 posztra van 5 geci jó játékosunk, Isco-ra a középpályán számítunk neki nem James-el kell majd meccselni.Valakit fog érdekelni,ha sikeres lesz a szezon,hogy James vagy Isco szívta meg? Engem rohadtul nem , a lényeg hogy a variációs lehetőségünk nagyon jó lesz elől,ha tavaly is ekkora lett volna akkor tripláztunk volna. BL címet akarunk védeni, ahhoz meg brutál keret kell, ha DiMaria marad,tökéletes keretünk lesz, ha nem akkor hozni kell még egy kp-t vagy Isco-val megoldani, azért ez közel nem olyan fejetlen műsor mint amit 2002 után csináltunk.
Én mondjuk ezek után kb biztosra veszem, hogy DM megy, eddig bíztam benne, hogy marad.
Nekem egyáltalán nem baj, csak tényleg de ja vu érzés, hogy kezdjük igazolni a felesleges támadó sztárokat, mert James kb minden, csak nem need.
Meg arról se legyenek illúzióink, hogy ez a brutál keret sokáig együtt marad, mert se Isco, se Jesé nem hülye, és nem fogja elbaszni az éveit a padon, ők nem Saviola meg miegymás, alapból Isco mennyit gondolkozott rajta, hogy jöjjön-e, mert nem akart padozni, erre tessék:félelmetes pénzekért hoznak a nyakára (alap)kezdőket.
Nem az én pénzem, meg nem az én életem, de sajnálom őket, és máshogy is meg lehetett volna oldani, mert péládul csatárunk még mindig nincs, Benzemán kívül, meg Pogba/Vidal se, de James igen.
Ja, meg abban is visszaköszön a Galaktikus-éra, hogy azokat, akik megérdemelnék, nem fizetjük meg, nem tartjuk meg (DM, és ráadásul részben még a védekezésben is nagy szerepet játszik, ami szintén Perez sarkalatos pontja volt), de támadókat minden mennyiségben.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.