Jesé Rodríguez, José Rodríguez, James Rodríguez...
Még jöhet Jay meg Ricardo, aztán odabaszunk keményen.

HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. július 22., kedd 12:47
HozzászólásSzerző: Banán » 2014. július 22., kedd 12:45
HozzászólásSzerző: PEEtör » 2014. július 22., kedd 12:44
Kezd visszaköszönni a Galaktikus-éra...CS0ki írta:Hát igen, az itt a baj, hogy megveszünk itt amúgy tényleg fasza játékosokat, akik nagyot alkottak egy adott poszton, aztán szépen elkezdjük keresgélni neki a helyet valahol a kezdőben. Isco nagyot alkotott kvázi CR helyén a malagában? Megvesszük, és majd jó lesz középpályásnak, majd megtanulja...James jól nyomta a csatár mögött? Vegyük meg, aztán majd betesszük csatárnak, úgyis szokott gólokat lőni...
Meg akkora hülyeség ilyen hype közben megvenni. Jövőre 50ért hozhattuk volna szerintem. (vagy ha láttuk a BL-ben játszani, lehet nem is akarnánk elhozni...)
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. július 22., kedd 12:43
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. július 22., kedd 12:42
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. július 22., kedd 12:42
HozzászólásSzerző: czier » 2014. július 22., kedd 12:40
Pl nem eroszakolja meg a labdat akarhanyszor a kozelebe er. Ha levetkozi a hulyesegeit akkor alapember lehet.wxyz írta:Isco, Isco, Isco
Ezt olvasom mindenhol
Mi olyat tett ő, hogy mindenki ennyire odavan érte?
HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. július 22., kedd 12:39
75 Misiért befuthatna az első évében ismiVida írta: James se az első évébe fog itt befutni, de tényleg kell gondolni a jövőre... Ronaldo ebben a szezonba lesz 30...
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. július 22., kedd 12:38
HozzászólásSzerző: miVida » 2014. július 22., kedd 12:35
Bale nem is csinált "olyan sokat" az első évében (csak fontos dolgokat szerzett, meg sebességet hozott a játékba...) és valszeg James se az első évébe fog itt befutni, de tényleg kell gondolni a jövőre... Ronaldo ebben a szezonba lesz 30...gkovi írta:Bale-nél is ugyanez ment.sentry írta:Csak azt nem értem a sok megmondóembertől, hogy a k_rva kölök egy percet nem játszott még de már temetik, meg sportszakmailag megbukott meg drága meg stb stb.
Várjatok már egy évet legalább. No meg nem tudtam, hogy itt mindenki nagyobb edző mint Carlo vagy nagyobb üzletember mint Perez. Rohadt bosszantó ez a gyökér magyar hozzáállás.... mindenk mindenhez jobban ért mint bárki más.
Kurva szánalmas.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. július 22., kedd 12:33
Biztos egy szempontból én is az vagyok, de amikor tényleg ilyen szinten megy a hülyeség azért az fáj. Amiért sírni lehet azt CS0ki leírta, a többit még felesleges hajtogatni, majd meglátjuk október körül, hogy volt-e értelme. Amúgy van neki már BL tapasztalata is, a Portoban is jól játszott, a Monacoban is. A fizetése nevetséges, ha igazak a hírek a többivel meg nem kell foglalkozni.Fuentealbilla írta:Ennyi. Mindenki le van retardáltozva :Đ Köszönjük Kerlon mi is szeretünkKerlon írta:Egy két ember betol valami szarságot, hogy nincs posztja, aztán a sok retardált meg hajtja... Jézus. Azt se tudjátok, hogy jövőre mit tervez Carlo. Amúgy is univerzális. FÁKTYÚ![]()
((persze-persze, tudom akinek nem inge.... de akkor is... :Đ ))
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. július 22., kedd 12:32
MyStiQ írta:Ezek a szemétládák meg elmentek bazdmeg kajálni meg sziesztázni ahelyett, hogy felraknák arra a tetű rm.com-ra, hogy comunicado oficial...
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. július 22., kedd 12:32
HozzászólásSzerző: gkovi » 2014. július 22., kedd 12:31
Bale-nél is ugyanez ment.sentry írta:Csak azt nem értem a sok megmondóembertől, hogy a k_rva kölök egy percet nem játszott még de már temetik, meg sportszakmailag megbukott meg drága meg stb stb.
Várjatok már egy évet legalább. No meg nem tudtam, hogy itt mindenki nagyobb edző mint Carlo vagy nagyobb üzletember mint Perez. Rohadt bosszantó ez a gyökér magyar hozzáállás.... mindenk mindenhez jobban ért mint bárki más.
Kurva szánalmas.
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. július 22., kedd 12:30
HozzászólásSzerző: miVida » 2014. július 22., kedd 12:30
de... csak nem úgy mint 2002ben. Pogba nem egy aranylabdás, kitüntetett, befutott játékos, hanem egy elismert fiatal, akinek legalább akkora arca van mint Ibrának (najónem), de nekem csak ez a bajom vele... inkább jöjjön VidállatGalacticos írta:és szerinted ha még jön pogba akkor azzal nem esünk már át a ló túloldalára?miVida írta:Még egy nagyobb igazolás belefér (Vidal/Pogba/Verratti/VargaJózsi), DiMaría, Khedira pakkot elpasszoljuk (akárhogy is akar Kroos vele játszani ) és nem estünk át a ló túl oldalára.![]()
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. július 22., kedd 12:29
HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. július 22., kedd 12:29
Ennyi. Mindenki le van retardáltozva :Đ Köszönjük Kerlon mi is szeretünkKerlon írta:Egy két ember betol valami szarságot, hogy nincs posztja, aztán a sok retardált meg hajtja... Jézus. Azt se tudjátok, hogy jövőre mit tervez Carlo. Amúgy is univerzális. FÁKTYÚ
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. július 22., kedd 12:28
Edző: Guardiola?Kerlon írta:Navas
Varane Pepe Ramos
Kroos Modric
Di Maria James
Bale Ronaldo
Benzema
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. július 22., kedd 12:27
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem