Várjatok már egy évet legalább. No meg nem tudtam, hogy itt mindenki nagyobb edző mint Carlo vagy nagyobb üzletember mint Perez. Rohadt bosszantó ez a gyökér magyar hozzáállás.... mindenk mindenhez jobban ért mint bárki más.
Kurva szánalmas.

HozzászólásSzerző: sentry » 2014. július 22., kedd 12:15
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2014. július 22., kedd 12:15
De ez azt jelenti,hogy akkor majd szépen végig fog csinálni egy mini előszezont,és tuti nem bomba formában fog visszatérni.tucsoki írta:Ez mondjuk nem igaz, mert a hírek szerint a vártnál sokkal jobban megy a felépülése, ha minden jól megy már októberben pályára léphet.csabi87 írta:Jesé mikor lesz mjad bevethető?Őszre leghamarabb.Tavaszra,meg talán formába lendül valahogy.De az is lehet hogy kuka lesz ez az éve.Én télen őt kölcsönadnám egy olyan csapatba ahol játszik,hogy érje utól magát.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. július 22., kedd 12:14
Pontosan, igazából Jesében én még mindig nem láttam annyit, mint amennyit beleláttak. Rúgott pár fontos gólt, de a mezőnybeli teljesítménye közel sem volt meggyőző, James érkezésével szinte reménytelen a helyzete. Isconak pedig épp úgy meglehet a játékperce, mint tavaly. Főleg, ha nem jön csatár idén se.Zsombor írta:Jesé meg majd kihordja a szemetet, meg füvet nyír Iscoval?czier írta:bale/james--benzema/james--ronaldo/james
HozzászólásSzerző: Buitre » 2014. július 22., kedd 12:12
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. július 22., kedd 12:11
Ez mondjuk nem igaz, mert a hírek szerint a vártnál sokkal jobban megy a felépülése, ha minden jól megy már októberben pályára léphet.csabi87 írta:Jesé mikor lesz mjad bevethető?Őszre leghamarabb.Tavaszra,meg talán formába lendül valahogy.De az is lehet hogy kuka lesz ez az éve.Én télen őt kölcsönadnám egy olyan csapatba ahol játszik,hogy érje utól magát.
HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. július 22., kedd 12:11
Ajjajjajj.. megint youtube videó alapján igazolunk?
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2014. július 22., kedd 12:10
Jesé mikor lesz mjad bevethető?Őszre leghamarabb.Tavaszra,meg talán formába lendül valahogy.De az is lehet hogy kuka lesz ez az éve.Én télen őt kölcsönadnám egy olyan csapatba ahol játszik,hogy érje utól magát.Zsombor írta:Jesé meg majd kihordja a szemetet, meg füvet nyír Iscoval?czier írta:bale/james--benzema/james--ronaldo/james
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. július 22., kedd 12:08
Jesé meg majd kihordja a szemetet, meg füvet nyír Iscoval?czier írta:bale/james--benzema/james--ronaldo/james
HozzászólásSzerző: czier » 2014. július 22., kedd 12:04
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. július 22., kedd 12:04
MyStiQ írta:Meg nem tudom számolni, hogy hány ember volt azon a véleményen, hogy lehet majd forgatni a Cé - Bale - Benzema - Suarez négyest, mert annyi meccsünk lesz... Ez most miért ne működhetne a kolumbiai fiúval?
Na mit csicseregnek ma a madaraid :ĐRealista24 írta:De még nem tudják, amit én![]()
Ez tény... Szerintem másról van szóFuentealbilla írta:Hogy jön Pogba is 60 M euroért?
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. július 22., kedd 12:04
Még ez is sokkal jobb verzió lett volna. Benzema már öreg motoros és - a fórum többség szerint persze nem - de a valóságban soha nem volt egyenletesen világklasszis teljesítményt nyújtó játékos. Suarez miatt bőven mehetett volna a padra, legalább időlegesen. Ami ennél is fontosabb, hogy mindkettő csatár papíron, szóval a név más a poszt ugyanaz. (még mielőtt én nem hoztam volna őt sem) Jamest igazából hol lehetne legjobban használni? Ahol van területe futkározni? Ha a válasz igen, akkor lesz egy 91 milliós egy 94 milliós meg egy 81 milliós játékos 2 posztra, vagy Carlo megreformálja a labdarúgást és két kp (Modric-Kroos) valódi vkpk nélkül levédekezi és elirányítja a Bale-CR-James-Benzema négyest. Ha ezt eredményesen megvalósítja elmegyek kézenállva Madridba, hátramenetbe és kezet csókolok mindegyiküknek. Persze tudom csapatvédekezés lesz Balelel meg CR-rel.Meg nem tudom számolni, hogy hány ember volt azon a véleményen, hogy lehet majd forgatni a Cé - Bale - Benzema - Suarez négyest, mert annyi meccsünk lesz... Ez most miért ne működhetne a kolumbiai fiúval?
Ez zavar, de kurvára! Mást nem, hogy Isco nem kkp? Casillast is be lehet rotálni Carvajallal vagy Modriccal.Isco-t is be lehet rotálni Modric vagy Kroos helyére néha
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2014. július 22., kedd 12:03
HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. július 22., kedd 12:01
Nekem a transfermarkt olyan mint a Biblia :Đattareal írta:...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 22., kedd 12:01
Ó, hogy kapnád be a bokám, jogosmér' akko ki van rajta?
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. július 22., kedd 12:01
HozzászólásSzerző: miVida » 2014. július 22., kedd 12:00
mér' akko ki van rajta?nso: A Monaco Twitter-oldala már meg is változtatta borítóképét, már nem a kolumbiai támadó van rajta.
HozzászólásSzerző: Donát » 2014. július 22., kedd 11:59
Mert sokak szerint ez DM távozását is előrevetíti, aki helyett lehet, hogy nem igazolunk mást, így arra gondolnak, hogy James megy DM szerepkörbe.Realista24 írta:
Meg nem tudom számolni, hogy hány ember volt azon a véleményen, hogy lehet majd forgatni a Cé - Bale - Benzema - Suarez négyest, mert annyi meccsünk lesz... Ez most miért ne működhetne a kolumbiai fiúval?
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. július 22., kedd 11:58
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2014. július 22., kedd 11:57
Ez lesz sajnos, nagyon úgy néz ki.akik örülnek hamesznek, azok azt is számítsák bele, hogy itt ezennel akkor bukó meg kuka van pár embernek, aki még esetleg focizni is tud és szimpatikus is.
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. július 22., kedd 11:56
Mert csak azzal lehet ilyet megcsinálni, akit szeretnek. Akit elleneznek, azok a játkosok nem is léteznek. Azok szerok. Nem látták őt játszani több, mint 10 meccsen, de nem férnek be a keretbe. Rámennek a transfermarkt-ra, és ha az van odaírava, hogy eteking midlifdőr, akkor az már nem tud védekezni.MyStiQ írta:Meg nem tudom számolni, hogy hány ember volt azon a véleményen, hogy lehet majd forgatni a Cé - Bale - Benzema - Suarez négyest, mert annyi meccsünk lesz... Ez most miért ne működhetne a kolumbiai fiúval?A tavaly úgy nézett ki elindulunk egy koncepció alapján, de most Perez telibeszarta az egészet.
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem