Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. július 22., kedd 11:49

hehe írta:a 442 halott ügy, amióta a barca megalázta a mu-t a béelldöntőben azzal, hogy a kp közepén mindig eggyel több játékosa volt.
az a barca már nincs, és nem is lesz soha többet
hehe írta:illarramendi, isco, jesé minimális időt fog játszani, de sikeresen kihagytad őket a kukás mondatodból.
ott vannak cserének, nem 11 emberrel fogjuk letolni a szezont

De egyébként a lényeggel egyetértek, csak próbálom felvázolni mi lehet a megoldás, vagy az elképzelés :/
A tavaly úgy nézett ki elindulunk egy koncepció alapján, de most Perez telibeszarta az egészet.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 22., kedd 11:48

80 milla nem fog a padon ülni. Bale is csak azért ült ott, mert hulladék állapotban volt. De még így is erőltették az elején, csak hogy be tudják mutatni.
James meg sok játékosnál hamarabb csatlakozik majd a kerethez, elvileg nincs baja, meg is van a kezdő Cé helyett a szezon elején. Vagy Karim megy a szélre, James meg középre.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 22., kedd 11:45

Kinek van kuka aki focizni is tud? DM? Khedira?
4-4-2: kapus, Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo, Kroos, Modric, James, Bale, CR, Benzema. Cserék: Xabi, Illara, Isco, Jesé. A 442 segít eltakarni azt, hogy CR nem védekezik, ott lesz mögötte még 2 ember. A kp. is elég masszív, egyszerűen létszámfölény alakul ki, kipasszolunk mindenkit, megbaszunk mindenkit
akkor nézzük:

a 442 halott ügy, amióta a barca megalázta a mu-t a béelldöntőben azzal, hogy a kp közepén mindig eggyel több játékosa volt.
a 442 ezzel a kerettel lószar, akárhogy állítod fel, pont a kp miatt.

illarramendi, isco, jesé minimális időt fog játszani, de sikeresen kihagytad őket a kukás mondatodból.
pont hogy nem alakul ki létszámfölény. csak nézd vissza az ominózus béelldöntőt....
Kép
Kép
Kép

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. július 22., kedd 11:42

hát ja, akik örülnek hamesznek, azok azt is számítsák bele, hogy itt ezennel akkor bukó meg kuka van pár embernek, aki még esetleg focizni is tud és szimpatikus is.
Amire nagyon kíváncsi lennék az a szurkolói elme változása, főleg Isco irányában. Pellegrini alatt a Malagaban folyatta rá mindenki a testnedveit itt is meg a világ többi részén is, következő Iniesta volt meg miegymás 21 évesen. Top 20 feltörekvő fiatal. A BL-ben is villogott teljesen jól vezényelt tejfogúként is. Idekerült a klubja pénzügyi gebaszai miatt reális áron (27 millió volt?). Bale sérülése idején az egyik legjobbunk volt a posztján, rúgott 5-6 gólt. A walesi futóbolond felépülésével berakták posztidegen helyre, most meg már elvárás, hogy tanuljon bele az új helyzetébe. Miért? Minek kellett így keretet alakítani? Balet előre tudták, hogy megveszik, miért nem kp-ra vettek valakit Isco helyett? Minek kellett megakasztani a fejlődését, hogy idehozták? Remélem nagytudású Perez épít egy újabb Zidanes y Pavonés-t Pepe is lassan kiöregszik, de majd idehozzuk Rooneyt védekezni.

attareal
Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest

HozzászólásSzerző: attareal » 2014. július 22., kedd 11:37

Anthony írta...
Igen, talán ez a 442 lehet, váltogatva a 433-mal, és annak spekulálásiaval.
Ez a 442 szerintem Bale-nak is feküdni fog.
Van sok.sok futballklub, és van a Real Madrid!
Hajrá Real, hala Újpest!!!

Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 22., kedd 11:32

Augusztus 1-én fog csatlakozni a kerethez.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. július 22., kedd 11:26

volt írta:Hát nem is tudom mit gondoljak. Örülök is mert szimpatikus, jó játékos, meg nem is mert nincs helye és drága. :/
James
Valahogy én is így vagyok vele.
Pedig olyan jól indultunk, Kroos nagyon jó igazolás volt, nem volt drága sem.

Valószínűleg a marketing oldalt nézték Perezék, Dél-Amerikába akartak betörni ezzel az igazolással. Mondjuk még így is soknak tűnik a 80 millió, bár az is igaz, hogy ha 30-ér jött volna, akkor senkit sem érdekelne.

Sportszakmailag nem tudom, úgy néz ki Carloék szerint tényleg megoldja a Modric-Kroos (Xabi-Illara) kettős a védekezést? Érdekes lesz annyi szent.
hehe írta:hát ja, akik örülnek hamesznek, azok azt is számítsák bele, hogy itt ezennel akkor bukó meg kuka van pár embernek, aki még esetleg focizni is tud és szimpatikus is.
Kinek van kuka aki focizni is tud? DM? Khedira?
4-4-2: kapus, Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo, Kroos, Modric, James, Bale, CR, Benzema. Cserék: Xabi, Illara, Isco, Jesé. A 442 segít eltakarni azt, hogy CR nem védekezik, ott lesz mögötte még 2 ember. A kp. is elég masszív, egyszerűen létszámfölény alakul ki, kipasszolunk mindenkit, megbaszunk mindenkit
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Anthony 2014. július 22., kedd 11:31-kor.

attareal
Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco

HozzászólásSzerző: attareal » 2014. július 22., kedd 11:26

KAG írta:Amúgy James fb oldalán brutális a növekedés... Emlékszem a VB előtt még ilyen 3-4-4,5 millió körül volt valahol a lájkolók száma.

Most meg poénból frissítgetem itt kb 2-3 másodpercenként és folyamatosan ugrál felfelé tíz-húsz emberkével :D

Média értékileg mindenképpen jó fogás . . . Sportszakmailag már kevésbé, de ezt már sokan boncolgatták előttem szóval nem kezdek bele én is :)
Ezt még nem lehet tudni. Minden benne van a pakliban. Az alsó, és a király is.

Össz. = -20M

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2014. július 22., kedd 11:24

Amúgy James fb oldalán brutális a növekedés... Emlékszem a VB előtt még ilyen 3-4-4,5 millió körül volt valahol a lájkolók száma.

Most meg poénból frissítgetem itt kb 2-3 másodpercenként és folyamatosan ugrál felfelé tíz-húsz emberkével :D

Média értékileg mindenképpen jó fogás . . . Sportszakmailag már kevésbé, de ezt már sokan boncolgatták előttem szóval nem kezdek bele én is :)
ZIDANE

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 22., kedd 11:23

hát ja, akik örülnek hamesznek, azok azt is számítsák bele, hogy itt ezennel akkor bukó meg kuka van pár embernek, aki még esetleg focizni is tud és szimpatikus is.

szóval most mindenképp borult az egyensúly, sztem beszoptuk kissé, ancelottinak most fel kell kötnie a gatyót.

és a kp még mindig nem fullos....
Kép
Kép
Kép

Banán

HozzászólásSzerző: Banán » 2014. július 22., kedd 11:23

A bajnokság befejezése előtt mit nem adtatok volna, ha lett volna előre egy James pl.: Morata helyett? Behúztuk volna azt a kupát is. Sok meccs lesz és helye is van 4-3-3-ban elől Benz helyén és a középpályán is tud középen, illetve a két szélen is játszani, 4-4-2-ben a kiélezett párharcoknál pedig szintén a középpálya bármelyik részén, kivéve az egyértelműen védekező kp szerepét nem adnám neki, ami nem azt jelenti, hogy nem tud védekezni. Mellesleg Carlo megoldotta a Casillas Lopez dolgot, szerintem ez sem lesz probléma, mondom ezt úgy, hogy a sok mellébeszélés ellenére VAN helye a csapatban. Nem vagyok fan, de jó igazolásnak tartom!

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. július 22., kedd 11:22

Kétségeim vannak a James üggyel kapcsolatban. Ez a Kroos-Modric-James nem hiszem, hogy megfelelően működne. Egyszerűen védekezésben kevés.
Aztán az vételárról ne is beszéljünk. :fpalm:
Felesleges kockázatnak érzem, de cáfoljanak rám Perezék.

attareal

HozzászólásSzerző: attareal » 2014. július 22., kedd 11:22

Azt se feledjétek, hogy nem a Mourinho-érában vagyunk, és nem az a Perez az elnők, aki a kezdőt állítja össze.

Össz. = -20M

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 22., kedd 11:21

Nem mellesleg, nem sokára szerződésújításra kerül sor az adidassa
2020, csak szólok. :)
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

heccsat
Kedvenc játékosaid: Varane, Ronaldo, Modric, Isco, Kroos

HozzászólásSzerző: heccsat » 2014. július 22., kedd 11:20

Én abban az esetben örülök James érkezésének (amennyiben tényleg jön), ha ez Di Maria eladásával jár. Sokszor húzott ki a szarból minket az argentin idén, de sokszor ha rajtamúlt volna csak kikaptunk volna nem kevés góllal. Jobban szeretem ha stabil, állandó jó teljesítménnyel előálló játékosokból áll a csapat, Jamesben ezt inkább látom, mint a szeleburdi Di Mariaban.
Nem mellesleg, nem sokára szerződésújításra kerül sor az adidassal, nem mindegy, hogy Di Maria van ott a névsorban van James, ha a united 70-80 milliót fog kapni évente, akkor ez a minimum nekünk is, ahol itt van James és Bale is, mint Adidasos, de egyébként még Zidane is idesorolható aki öregbíti a brand hírnevét.
Di Maria védekező munkája ki van emelve, de ez statisztikában maximum a futásmennyiségben ütközik ki, amit James is bőven produkál, nem hiszem, hogy ebben rosszabbul teljesítene, mint Maria.
Azon meg nem tudom, miért vagytok meglepődve, hogy egylábas... minden ballábas játékos 1lábas, ezt már megszokhattátok volna, nagyon kevés a kivétel, egyébként nem özili és di mariai magasságokban 1lábas a srác.
Mindent összevetve szerintem egy jó igazolás, az árkülönbséget már csak a jövőben kötendő szponzori szerződés bevétele kitermeli. Nehezen tudom elképzelni, hogy az eddigi 30valahány milliós szerződés ne nőne évi 70 fölé, látva a united szerződését és ebben fontos szerepe lesz Jamesnek is. Kaka és Bale leigazolása mindenáron sem a véletlen szüleménye, kellett egy nagy adidasos név mindig. Most lesz 2 nagy, ezenkívül egy újabb nagy név a stadion névváltoztatásra is pozitívan hathat.
Ha Jese és Isco idén is meg fogja kapni a lehetőségét, és csak Di Maria sínyli meg az idejövetelét, akkor nagyon boldog leszek az igazolás miatt.
----------------De Gea-----------------
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. július 22., kedd 11:20

csak azért az ne legyen, h egy nyomorék senkit vettünk, aki kettő egyeneset nem tud a labdába rúgni, meg hármat dekázni. szóval majd a ló túloldalára sem kell ám átesni.
80 milliós igazolásnál nincs olyan, hogy a ló túlsó oldala. Az első perctől világklasszis módban kell játszania, ugyanúgy ahogy Balenek kellett volna! A walesit megmentette a két gólja a CdRen meg a BL döntőn, valamint az ennél is fontosabb tény, hogy papíron posztja is hiányos volt nálunk. Na mármost a kolumbiainak még nehezebb, mert helye sincs ahova tegyük. Persze az okosságok már megvoltak, hogy 6 kupa meg +5-6 meccs és sérülés meg eltiltás. Baromság, ilyen igazolásnál kezdő tagság van meg a halál. Más nem alternatíva! Ami pikánsabb a dologban az Jesé. Sokan tüntettek érte, hogy majd felépülés után Ő lehet a következő 100%-ig saját gyártmányú világklasszisunk, kíváncsi vagyok Rodriguez igazolása után hány másodpercet fog játszani a Real Madridban, Isco kuka szerencsétlenségére.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára VanillaSky 2014. július 22., kedd 11:21-kor.

attareal

HozzászólásSzerző: attareal » 2014. július 22., kedd 11:19

Örülök, mert egy Szimpatikus, jól, eredményesen és szépen játszó Madridista. Viszont Di maria-t sajnálom.
Nincs kétségem afelől, hogy Carló jól fogja használni.

Össz. = -20M

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. július 22., kedd 11:17

A képességeivel semmi baj, emberileg is teljesen oké, marketingszempontból is..tökéletes igazolás lehetne, de mégis kényes kissé. Remélem Carlo megoldja...és khedira out pogba in, na akkor összeülhetne egy sörre a forum :D
Nem illik.

volt
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: volt » 2014. július 22., kedd 11:16

Hát nem is tudom mit gondoljak. Örülök is mert szimpatikus, jó játékos, meg nem is mert nincs helye és drága. :/
James
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára volt 2014. július 22., kedd 11:20-kor.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. július 22., kedd 11:08

czier írta:Mar most 15 millio kovetoje van Facebookon. Egyertelmu miert vettuk...A Real Madridnak (mint brandnek) jot tesz, de h a csapatra is jo hatassal lesz az mar erosen kerdeses.
Akkor megyek oszt tetszikelem :Đ
El Unico írta:Remek igazolás! :) majd meglátjátok :D
RMCF is mondaná ezóta :'(

Vissza: