Géci írta:Magyarán ùgy néz ki, hogy marad egy évet...

Remélem ez a hír kamu, és tényleg megy New Yorkba idén. Imádom az öreget, az egyik legnagyobb kedvencem, de ebben a megújulásban már nem szeretném, ha részt venne..
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. július 22., kedd 12:54
Géci írta:Magyarán ùgy néz ki, hogy marad egy évet...
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. július 22., kedd 12:51
Katalán Sport most hozta le.Realista24 írta:Sorry a dupláért![]()
Xavi ügye ma lezárul...a NYC játékosa lesz, és ugyanúgy kölcsön lesz adva valahova elvileg, mint Villa.
Na, az idei második erősítése a Barcának, akkor ma megtörténhet.
HozzászólásSzerző: BojanKiki » 2014. július 22., kedd 12:30
Mindeközben ti igazoltatok egy James Rodriquezt. Bár közel sem tartom olyan jónak, de azért erősítés a srác. Hol fog játszani? Di maria vagy Isco helyén? Ráaádásul jövőre lesz egy Jesétek is...Fuentealbilla írta:Lehet már volt...de.. nagyon úgy fest, hogy Mathieu 20 M euroért lesz a barca játékosa és Hummels is 20 M euroért a Man. Utd.-é![]()
Barca üzleti érzék number 1
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. július 22., kedd 12:29
Na, ezen nem lepődtem most meg, elég érdekes lett volna, ha egy top5-ös védő 20 millióért vált klubot..gkovi írta: Klopp tisztázta a dolgot, de ezt azért lehetett sejteni. 20 millióért nem fognak elengedni egy top védőt.
Szerintem senki se érti, hogy mit miért csinálnak.. Én már abba se bízok nagyon, hogy robbanni fog a bomba, és jön majd egy fasza kis védő, de remélem rám cáfolnak.. És Mathieu nem bomba, mielőtt valaki elsütné..Fuentealbilla írta:Na de én akkor sem értem a barca védőszerzési politikáját...valami/valaki le lehet már zsírozva a háttérben mert ennyire seggek bocsánat a kifejezésért nem lehetnek, hogy a franciát hozzák egyedül erősítésbe hátra.
HozzászólásSzerző: gkovi » 2014. július 22., kedd 12:25
"Mats joining Manchester United? For €20 million (£16m)? For such little money you can forget that immediately!"palesz77 írta:Hát ha a Dortmund tényleg 20-ért adja el, akkor nagyobb hülyék lesznek mint mi.. Pedig ezt mostanság nehéz felülmúlni..Fuentealbilla írta:Lehet már volt...de.. nagyon úgy fest, hogy Mathieu 20 M euroért lesz a barca játékosa és Hummels is 20 M euroért a Man. Utd.-é![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. július 22., kedd 12:21
Jobb is, gyorsabb és agresszívabb. Busquets is inkább mélységi irányító, mint vkp.MyStiQ írta:Az lehet, de mondjuk Rakitic mezőnymunkája és munkabírása brutális, és igazi felüdülés lesz a Barca szurkolóknak Xavi utolsó évei után ezt látni.
Amiben még nagyon bízok, hogy LE inkább Busquetset fogja erőltetni a Rakitic - Iniesta páros mellett, nem pedig Mascheranot. Ha a Barca direktebb támadófocit vállal be idén, az argentin jobb opciónak tűnik számomra.
HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. július 22., kedd 12:09
Na ez jogos. Azt hiszem ott még lejáró szerződés veszély sincs jövőre, hogy indokolt legyen. 35 M alatt szerintem elherdált érték.palesz77 írta:Hát ha a Dortmund tényleg 20-ért adja el, akkor nagyobb hülyék lesznek mint mi.. Pedig ezt mostanság nehéz felülmúlni..Fuentealbilla írta:Lehet már volt...de.. nagyon úgy fest, hogy Mathieu 20 M euroért lesz a barca játékosa és Hummels is 20 M euroért a Man. Utd.-é![]()
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. július 22., kedd 12:06
Hát ha a Dortmund tényleg 20-ért adja el, akkor nagyobb hülyék lesznek mint mi.. Pedig ezt mostanság nehéz felülmúlni..Fuentealbilla írta:Lehet már volt...de.. nagyon úgy fest, hogy Mathieu 20 M euroért lesz a barca játékosa és Hummels is 20 M euroért a Man. Utd.-é![]()
HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. július 22., kedd 11:53
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. július 22., kedd 11:18
Hát érezni érzi, csak csinálni nem csinálja szinte sose.. A Holland-Spanyol első félidejében több védelem mögé belőtt labdája volt kb, mint az egész tavaszi szezonban.Géci írta:Xavi még így kiöregedve is jobban érzi szerintem a védelem mögé bejátszani a labdát úgy barcásan, mint Rakitic fogja.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. július 22., kedd 11:14
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. július 22., kedd 11:14
Ha a barca vezérkara van annyira buta (szerintem már nincs),hogy tiki-takázni akarnak továbbra is akkor mehet a levesbe minden.Szerintem váltani akarnak(helyesen), de azt meg rohadt nehéz lesz megtalálni, a megfelelő szerkezetet ennek a keretnek, kiölni a régiekből ezt a rendszert stb +Suarez eltiltása is késlelteti az egész rendszer kialakulását...kb egy fél év előnyünk lesz és ezt ki kell használni. Szerintem a barca idén a sztárjátékosok villanásából fog megélni, ez egy bajnokságra elég lehetne de csak akkor ha mi bénázunk, a bl más tészta jelenleg ott azért vannak előttük a sorban páran (Mi,Bayern,Chelsea) de természetesen még mindenre esélyesek, de nagyon nehéz dolga lesz LE-nek, szerintem túl nehéz, túl sok a kérdőjel odaát.Géci írta:Ez igaz, viszont nem nyomja azt a focit zsigerből amit Xavi letolt (tiki-taka).
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. július 22., kedd 11:00
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. július 22., kedd 10:51
Ez igaz, viszont nem nyomja azt a focit zsigerből amit Xavi letolt (tiki-taka). Védekezés részt azt adom. Nagyban függ amúgy az egész a felállástól, mert olvastam olyat, hogy LE 4-4-2-be gondolkozik. Akkor azt viszont megint Neymar szívja meg szerintem...MyStiQ írta:Az lehet, de mondjuk Rakitic mezőnymunkája és munkabírása brutális, és igazi felüdülés lesz a Barca szurkolóknak Xavi utolsó évei után ezt látni.
Amiben még nagyon bízok, hogy LE inkább Busquetset fogja erőltetni a Rakitic - Iniesta páros mellett, nem pedig Mascheranot. Ha a Barca direktebb támadófocit vállal be idén, az argentin jobb opciónak tűnik számomra.
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. július 22., kedd 10:45
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. július 22., kedd 10:24
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. július 22., kedd 10:08
Meg a kb bruttó 15 millás fizuja is milyen jó volt ott...sajnálom hogy megy xavi. igen hasznos játékosa a barcának évek óta. számunkra meg még hasznosabb.
Koncepció biztos van, kérdés, hogy jó-e. Bepróbálkoznak egy előretámadással, mindent vagy semmi alapon a biztosabb, de lasabb építkezés helyett. Akár be is jöhet, hogy egyénileg az első hármasuk eldönti a meccsek nagy részét, a védelem meg hoz egy jó évet. Én még véletlenül sem írnám le őket.Én koncepciót nem igazán látok, inkább káoszt.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. július 22., kedd 9:40
Na igen.. Az egesz atigazolasi szezont azzal kellett volna kezdeni, hogy igazolnak egy vilagklasszis KH-t. Ket hatved is siman megferne, de meg az se gond ha ugy gondoljak, hogy a Pique - Bartra parosbol valamelyik bevalik, de egy top hatved akkor is kotelezo lett volna.dzsi91 írta:A védelem meg katasztrófa, Alves kuka úgy ahogy van, Pique is csak a nevéből él már évek óta, minimum 2 klasszis kh kéne meg egy jobbek aki nem a banános brazil... Erre rámentek erre a matyi-ra, háát...
En feltem is hogy Van Gaal hozzajuk megy, mert neki azert van akkora tenkintelye, hogy rendbe szedje a bagazst.dzsi91 írta:És akkor még ott van egy tök Lutri edzőtök aki vagy beválik vagy nem, de egy ilyen feladatot semmiképp sem egy "kezdőre" bíztam volna mint a Barca korszak váltása. Plusz nekem nagyon gyanús ,hogy nem ő igazol,hanem csak bólogat Mindenre....
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. július 22., kedd 9:25
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 22., kedd 9:23
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem