Max. miután Perez elhuz innenganjaman89 írta:Két évre Yupp,aztán jöhetne Vicente .

HozzászólásSzerző: schranzer » 2013. május 30., csütörtök 18:27
Max. miután Perez elhuz innenganjaman89 írta:Két évre Yupp,aztán jöhetne Vicente .
HozzászólásSzerző: ganjaman89 » 2013. május 30., csütörtök 18:18
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. május 30., csütörtök 18:16
HozzászólásSzerző: r9fenomeno » 2013. május 30., csütörtök 18:04
Nocsak, nocsak erre kiváncsi leszek?accel írta:ezt most olvastam. hát jobban örülnék neki, mint ancelottinak. remélem igazat beszél az ukránAnatolij Timoscsuk, a Bayern München játékosa az orosz Rosszija 2 csatornának: „Kilencvenkilenc százalék, hogy Jupp Heynckes lesz a Real Madrid új vezetőedzője.”
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 30., csütörtök 17:57
Na még ő kellene Suarez mellé,akkor aztán lenne itt bolond bőven...Marcelo Bielsa is esélyes a posztra, mint egy C terv
. Hát nem tudom, ez remélem kamu :D
Amíg nincs hivatalos hír, addig Kloppban reménykedem. Hátha B-)
HozzászólásSzerző: r9fenomeno » 2013. május 30., csütörtök 17:56
HozzászólásSzerző: accel » 2013. május 30., csütörtök 17:51
ezt most olvastam. hát jobban örülnék neki, mint ancelottinak. remélem igazat beszél az ukránAnatolij Timoscsuk, a Bayern München játékosa az orosz Rosszija 2 csatornának: „Kilencvenkilenc százalék, hogy Jupp Heynckes lesz a Real Madrid új vezetőedzője.”
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. május 30., csütörtök 17:50
Szerencsétlen belerúg a labdába és lesérül. Felesleges, csak másnak a helyét rabolná ezzel. Maradjon ott ahol van.tubatibi írta: Ti mit szóltok ehhez, Carlo papa visszahozná Canales-t. Sokkal jobban örülnék, ha ő lenne Özil helyett, én bírtam a srácot. :-)
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 30., csütörtök 17:48
Igen,valóban az.De ha idejön,és meccseket dönt el a góljaival,akkor talán megbocsátok neki... :-)És hogy jön ide ez most? Suarezzel akinek baja van, annak nem a győztes mentalitásával vagy a pálya felszántásával van baja, hanem hogy egy színészkedő vadparaszt, aki teli van irritáló tulajdonságokkal.
HozzászólásSzerző: sonic » 2013. május 30., csütörtök 17:47
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2013. május 30., csütörtök 17:45
Ti mit szóltok ehhez, Carlo papa visszahozná Canales-t. Sokkal jobban örülnék, ha ő lenne Özil helyett, én bírtam a srácot. :-)According to 'Goal' Carlo Ancelotti sees Sergio Canales as a valuable addition to the squad and he could be on his way back to Real Madrid in the summer transfer window
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. május 30., csütörtök 17:44
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2013. május 30., csütörtök 17:39
CS0ki Thiago-ra célzott szerintem.Géci írta:Én pl ma olvastam, hogy jól érzi magát Angliában és, hogy jövőre még biztos, hogy a Liverpool játékosa lesz. (goal.com)CS0ki írta: Mondjuk továbbra se értem miért téma a yerek, nem fog idejönni.
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. május 30., csütörtök 17:31
Én pl ma olvastam, hogy jól érzi magát Angliában és, hogy jövőre még biztos, hogy a Liverpool játékosa lesz. (goal.com)CS0ki írta: Mondjuk továbbra se értem miért téma a yerek, nem fog idejönni.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 30., csütörtök 17:30
ezek alapján a jelenlegi keret fele nem érdemes a mezre. és ez így van már hosszú évek óta. szóval sztem jöjjön csak suarez, én verdesném magam a földhöz örömömben.Raúl írta:Természetesen az első opció kell, emellett kell még az agy is amivel felfogja a sporttárs, hogy a Real Madridban játszik és, hogy ez mit jelent...győztes mentalitás és akarat kell, aki felszántja a pályát a győzelemért és a sikerért, vagy megalkuvó jófiú, aki mindenki kedvence?![]()
Amúgy a második opció sem rossz mondjuk egy edzővel, aki beleveri a jófiúba a győztes mentalitást...
így van, a tehetsége alapján már rég alapembernek kéne lennie. nem baj, remélem nyomják még ezt a mostanit egy ideig, de most már egyre több csapat vérezteti ki őket.Nem lehet, hogy az a gond vele, hogy ő próbálkozik cselekkel is, nem csak a tili-tolit nyomja? Gondolom ezért nem fekszik neki a játék. Sokkal nagyobb szabadságot igényelne szerintem a stílusa alapján.
HozzászólásSzerző: cart » 2013. május 30., csütörtök 17:28
Nem lehet, hogy az a gond vele, hogy ő próbálkozik cselekkel is, nem csak a tili-tolit nyomja? Gondolom ezért nem fekszik neki a játék. Sokkal nagyobb szabadságot igényelne szerintem a stílusa alapján.francois írta: egyébként sztem az a legnagyobb baj, hogy neki egy 4-3-3-ban nincs helye, ő a mi középpályánkon tul mélyen játszik. sokkal jobban fekudne neki egy 4-2-3-1-ben a csatár mögötti pozíció.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. május 30., csütörtök 17:27
És hogy jön ide ez most? Suarezzel akinek baja van, annak nem a győztes mentalitásával vagy a pálya felszántásával van baja, hanem hogy egy színészkedő vadparaszt, aki teli van irritáló tulajdonságokkal.győztes mentalitás és akarat kell, aki felszántja a pályát a győzelemért és a sikerért, vagy megalkuvó jófiú, aki mindenki kedvence?
Mondjuk ezek nagyjából dos dantosra is igazak, aki a tökömtudja melyik spanyol középcsapatban vergődik mostanra. Mondjuk továbbra se értem miért téma a yerek, nem fog idejönni.láttad, hogy mennyire technikás? milyen megoldásai vannak? meglátásai? passzai? mennyire labdabiztos?
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. május 30., csütörtök 17:26
Mondjuk akkor az már rég rossz, ha Xavi még mindig jobb nála. Xavi idén elképesztő nagy flop volt már... de hát erőltessétek csak. Jó ez így nekünkfrancois írta: mert bár xavi látványosan kezd lassulni, még fél lábbal is 2x jobb mint thiago.
HozzászólásSzerző: gerzsoooo » 2013. május 30., csütörtök 17:25
Olaszoknál van pár jó gyerek akiért szívesen adnék pénzt.más:
újabban új ronaldonak hívnak egy kolumbiai gyereket, az udineseben játszik, 21 éves.
gyors, erős, robbanékony, technikás. a liverpool - valszeg suarez helyére - vinné.
HozzászólásSzerző: Raúl » 2013. május 30., csütörtök 17:21
Természetesen az első opció kell, emellett kell még az agy is amivel felfogja a sporttárs, hogy a Real Madridban játszik és, hogy ez mit jelent...győztes mentalitás és akarat kell, aki felszántja a pályát a győzelemért és a sikerért, vagy megalkuvó jófiú, aki mindenki kedvence?
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem