HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. július 22., kedd 11:06
HozzászólásSzerző: czier » 2014. július 22., kedd 11:04
HozzászólásSzerző: Zorro » 2014. július 22., kedd 11:03
Irnal egy listat az elmult 10 evbol. Robinho es meg...?Marky írta:ilyen nem is játszhat, hiszen elég csak megnézni hány barnabőrű brazil játszott már meghatározó szerepet a klubnál és akkor még a többiről nem is ejtettem szót...
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. július 22., kedd 11:03
Az érdekes lenne, ha Carló meg Perez nem beszélnék meg az ilyen dolgokat.tucsoki írta:Casillas és Perez miért ül egyáltalán tárgyalóasztalhoz? Szerintem inkább Carlo-val kellene.
Ezt az idő eldönti, hogy megéri-e vagy sem. Emlékszem, hogy egy éve ment itt a vita, hogy minek jön Bale mikor CR posztján tolja. Aztán neki is meg lett a helye. Én még mindig tartom azt az állításom, hogy a támadók közé érkezik. Az átigazolási piacnak pedig még közel sincs vége. Még simán érkezhet egy Vidal vagy egy Pogba...Zsombor írta:Persze, csak 80 millióért megvehettük volna Pogbát és egy csatárt. Aztán gg bb, kész a keret. Ehelyett hozunk egy olyan embert, akinek a jelenlegi rendszerben nincsen posztja(persze Carlo változtathat) és a vb előtt a kutyának sem fordult meg a fejében, hogy ide kéne hozni. Sőt, állítom Pereznek sem, míg fel nem dobta a témát maga Hámesz.
Perez max annyiban hibás, hogy nem igazán szokott szarakodni, és bármi áron megszerzi azt akit kinéz magának, és akire az edző is áldását adja. Tavaly úgy emlékszem, hogy Carló is akarta Balet. Pontosabban beleegyezett az érkezésébeBBeno írta:ez perez igazolása. james nem tehet róla hogy az elnökünk néha elkattan.
HozzászólásSzerző: Bullet T » 2014. július 22., kedd 11:00
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. július 22., kedd 10:58
Gondolom Carlo es Perez megbeszeltek mar hogy mi a szitu.tucsoki írta:Casillas és Perez miért ül egyáltalán tárgyalóasztalhoz? Szerintem inkább Carlo-val kellene.
Szerintem tul sokat latsz bele a dologba.Zorro írta:Az az erzesem (es nekem sem tetszik) mintha a Bernabeu kozonsegenek "borszin + szamazasi hely" problemaja lenne, amit Perez sem hagyhat figyelmen kivul. Nem hinnem, hogy Pogba es azon hasonlo jatekosok akik a teljesitmenyukkel megerdemelnenek/kikovetelnek maguknak mindenfele megbecsulest, habfeherbe oltoznenek.
Nem lesz itt Pogba, mint ahogy Makelele-ert sem torte magat Perez, Eto sem kellett, Richards es Yaya fel sem merult, Lukaku meg tema sem volt... (no meg Emerson esete, talan Lass is...) Biztos, hogy az elozo listabol mindenkire meg lehet mondani, hogy akkor miert is nem..., de most azert itt ez a Pogba gyerek...
(megjegyzes: katalanok nem engedhetik meg maguknak, hogy ezen a teren ilyen valogatosak legyenek, de azert mintha naluk is...)
Remelem azert tevedek.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 22., kedd 10:57
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2014. július 22., kedd 10:57
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. július 22., kedd 10:50
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. július 22., kedd 10:49
Persze, csak 80 millióért megvehettük volna Pogbát és egy csatárt. Aztán gg bb, kész a keret. Ehelyett hozunk egy olyan embert, akinek a jelenlegi rendszerben nincsen posztja(persze Carlo változtathat) és a vb előtt a kutyának sem fordult meg a fejében, hogy ide kéne hozni. Sőt, állítom Pereznek sem, míg fel nem dobta a témát maga Hámesz.Toti írta:tudom, h rendesen megosztott lesz a tag megítélése a forumon. meg minek kell, meg hova, meg ilyenek. persze menjen is, azért van, vitassuk meg.
csak azért az ne legyen, h egy nyomorék senkit vettünk, aki kettő egyeneset nem tud a labdába rúgni, meg hármat dekázni. szóval majd a ló túloldalára sem kell ám átesni.
én örülök neki.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. július 22., kedd 10:48
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. július 22., kedd 10:47
Jön a támadó harmadba aztán csókolom... DM, Khedira lép és jön Pogba. Hol itt a baj!? :Đtubatibi írta:Hogy hova akarják, nem tudom. Így viszont kb bezárul nekünk a piac.Realista24 írta:James orvosin pucagolyók!
Pogba.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. július 22., kedd 10:46
HozzászólásSzerző: pátkán » 2014. július 22., kedd 10:45
jobb nála, ügyesebb. ezt szerintem te is láttadhehe írta:megin veszünk egy özilt.
HozzászólásSzerző: Marky » 2014. július 22., kedd 10:44
ilyen nem is játszhat, hiszen elég csak megnézni hány barnabőrű brazil játszott már meghatározó szerepet a klubnál és akkor még a többiről nem is ejtettem szót...Zorro írta:Az az erzesem (es nekem sem tetszik) mintha a Bernabeu kozonsegenek "borszin + szamazasi hely" problemaja lenne, amit Perez sem hagyhat figyelmen kivul. Nem hinnem, hogy Pogba es azon hasonlo jatekosok akik a teljesitmenyukkel megerdemelnenek/kikovetelnek maguknak mindenfele megbecsulest, habfeherbe oltoznenek.
Nem lesz itt Pogba, mint ahogy Makelele-ert sem torte magat Perez, Eto sem kellett, Richards es Yaya fel sem merult, Lukaku meg tema sem volt... (no meg Emerson esete, talan Lass is...) Biztos, hogy az elozo listabol mindenkire meg lehet mondani, hogy akkor miert is nem..., de most azert itt ez a Pogba gyerek...
(megjegyzes: katalanok nem engedhetik meg maguknak, hogy ezen a teren ilyen valogatosak legyenek, de azert mintha naluk is...)
Remelem azert tevedek.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. július 22., kedd 10:43
Hogy hova akarják, nem tudom. Így viszont kb bezárul nekünk a piac.Realista24 írta:James orvosin pucagolyók!
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 22., kedd 10:42
megin veszünk egy özilt.Realista24 írta:James orvosin pucagolyók!
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 22., kedd 10:40
HozzászólásSzerző: Zorro » 2014. július 22., kedd 10:39
HozzászólásSzerző: DT8 » 2014. július 22., kedd 10:00
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem