Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Zorro
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ramos, Modric, Valverde, Bellingham
Kedvenc csapatod: RMCF

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Zorro » 2014. július 22., kedd 11:03

Marky írta:ilyen nem is játszhat, hiszen elég csak megnézni hány barnabőrű brazil játszott már meghatározó szerepet a klubnál és akkor még a többiről nem is ejtettem szót... :)
Irnal egy listat az elmult 10 evbol. Robinho es meg...?
Nem ugyan arra gondoltunk (de ezt nem is akarom tovabb fejteni, mert a tema nem ennek a forumnak a profilja).
Biztos vagyok benne, hogy pl egy 20-30 eves Pele-ert megveszne a Bernabeu.
https://x.com/elchiringuitotv/status/17 ... 2435297281
https://www.youtube.com/watch?v=qhX06B58O7M
Így kell történelmet írni. Rajongóknak a szívébe, gyűlőködöknek az agyába égett bele.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. július 22., kedd 11:03

tucsoki írta:Casillas és Perez miért ül egyáltalán tárgyalóasztalhoz? Szerintem inkább Carlo-val kellene.
Az érdekes lenne, ha Carló meg Perez nem beszélnék meg az ilyen dolgokat.
Zsombor írta:Persze, csak 80 millióért megvehettük volna Pogbát és egy csatárt. Aztán gg bb, kész a keret. Ehelyett hozunk egy olyan embert, akinek a jelenlegi rendszerben nincsen posztja(persze Carlo változtathat) és a vb előtt a kutyának sem fordult meg a fejében, hogy ide kéne hozni. Sőt, állítom Pereznek sem, míg fel nem dobta a témát maga Hámesz.
Ezt az idő eldönti, hogy megéri-e vagy sem. Emlékszem, hogy egy éve ment itt a vita, hogy minek jön Bale mikor CR posztján tolja. Aztán neki is meg lett a helye. Én még mindig tartom azt az állításom, hogy a támadók közé érkezik. Az átigazolási piacnak pedig még közel sincs vége. Még simán érkezhet egy Vidal vagy egy Pogba... :shifty:
BBeno írta:ez perez igazolása. james nem tehet róla hogy az elnökünk néha elkattan.
Perez max annyiban hibás, hogy nem igazán szokott szarakodni, és bármi áron megszerzi azt akit kinéz magának, és akire az edző is áldását adja. Tavaly úgy emlékszem, hogy Carló is akarta Balet. Pontosabban beleegyezett az érkezésébe :smile: + egyelőre úgy néz ki, hogy marketing szempontból sem rossz választás a srác. A lényeg, hogy mi legalább kimondjuk, hogy mennyit adunk egy játékosért :Đ

Bullet T

HozzászólásSzerző: Bullet T » 2014. július 22., kedd 11:00

Hát akkor úgy néz ki, hogy jön James, nem tudom, hogy ennek most örüljek vagy ne. Tavaly nagyon megszerettem Di Maria játékát, és láthattuk, hogy nagyon komoly szerepe volt a tavalyi menetelésben....Nagyon sajnálni fogom ha lelép innen. Meg úgy őszintén nem is igazán értem, hogy minek ez a csere. 80 millaért egy fiatal, rizikós igazolás...vagy egy játékos aki már bevállt, megtalálták a helyét is a csapatban??Nekem nem kérdés, hogy ki mellett döntenék. Egyedül ha tényleg el akar menni Di Maria, de ha ennyire pénzéhes akkor a PSG lesz neki a megfelelő hely

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. július 22., kedd 10:58

tucsoki írta:Casillas és Perez miért ül egyáltalán tárgyalóasztalhoz? Szerintem inkább Carlo-val kellene.
Gondolom Carlo es Perez megbeszeltek mar hogy mi a szitu.
Zorro írta:Az az erzesem (es nekem sem tetszik) mintha a Bernabeu kozonsegenek "borszin + szamazasi hely" problemaja lenne, amit Perez sem hagyhat figyelmen kivul. Nem hinnem, hogy Pogba es azon hasonlo jatekosok akik a teljesitmenyukkel megerdemelnenek/kikovetelnek maguknak mindenfele megbecsulest, habfeherbe oltoznenek.
Nem lesz itt Pogba, mint ahogy Makelele-ert sem torte magat Perez, Eto sem kellett, Richards es Yaya fel sem merult, Lukaku meg tema sem volt... (no meg Emerson esete, talan Lass is...) Biztos, hogy az elozo listabol mindenkire meg lehet mondani, hogy akkor miert is nem..., de most azert itt ez a Pogba gyerek...
(megjegyzes: katalanok nem engedhetik meg maguknak, hogy ezen a teren ilyen valogatosak legyenek, de azert mintha naluk is...)
Remelem azert tevedek.
Szerintem tul sokat latsz bele a dologba.

(Ha mar Lasst is elovetted.. pont egy Essien erkezett a helyere, megha csak kolcsonbe is.)

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 22., kedd 10:57

oké, az öziles hasonlat, kissé túlzás volt :lol:

de azért van benne valami, egylábasok mindketten, egyvébényi, felkapott sztárok mindketten.
eddig ugyanaz az út, hameszen múlik, hogy mi lesz belőle.

a posztját továbbra sem látom, egy a lényeg, hogy nem akarok több bekkelős kontrafocit látni, a krósz-hamesz igazolásokkal, tényleg papíron messze a világ legerősebb csapata vagyunk, már csak az a kérdés, hogy ez a pályán meg fog-e látszani, ki fog-e jönni mindenkiből ami benne van? nem valószínű, sztem jesének és isconak csöngettek.

én ezt a hameszt nem húztam volna be, sztem most túlzásba vittük.
kedira helyére jött volna egy pogba, akkor tökéletes lett volna.
Kép
Kép
Kép

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2014. július 22., kedd 10:57

De ha már orvosin van, akkor miért nem jelentette be a klub? Kroosnál délelőtt bejelentették az orvosi előtt.

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. július 22., kedd 10:50

ez perez igazolása. james nem tehet róla hogy az elnökünk néha elkattan.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. július 22., kedd 10:49

Toti írta:tudom, h rendesen megosztott lesz a tag megítélése a forumon. meg minek kell, meg hova, meg ilyenek. persze menjen is, azért van, vitassuk meg.

csak azért az ne legyen, h egy nyomorék senkit vettünk, aki kettő egyeneset nem tud a labdába rúgni, meg hármat dekázni. szóval majd a ló túloldalára sem kell ám átesni.

én örülök neki. :agree:
Persze, csak 80 millióért megvehettük volna Pogbát és egy csatárt. Aztán gg bb, kész a keret. Ehelyett hozunk egy olyan embert, akinek a jelenlegi rendszerben nincsen posztja(persze Carlo változtathat) és a vb előtt a kutyának sem fordult meg a fejében, hogy ide kéne hozni. Sőt, állítom Pereznek sem, míg fel nem dobta a témát maga Hámesz.

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. július 22., kedd 10:48

Casillas és Perez miért ül egyáltalán tárgyalóasztalhoz? Szerintem inkább Carlo-val kellene.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. július 22., kedd 10:47

tubatibi írta:
Realista24 írta:James orvosin pucagolyók!
Hogy hova akarják, nem tudom. Így viszont kb bezárul nekünk a piac.

Pogba. :( :( :(
Jön a támadó harmadba aztán csókolom... DM, Khedira lép és jön Pogba. Hol itt a baj!? :Đ

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2014. július 22., kedd 10:46

tudom, h rendesen megosztott lesz a tag megítélése a forumon. meg minek kell, meg hova, meg ilyenek. persze menjen is, azért van, vitassuk meg.

csak azért az ne legyen, h egy nyomorék senkit vettünk, aki kettő egyeneset nem tud a labdába rúgni, meg hármat dekázni. szóval majd a ló túloldalára sem kell ám átesni.

én örülök neki. :agree:
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

pátkán

HozzászólásSzerző: pátkán » 2014. július 22., kedd 10:45

hehe írta:megin veszünk egy özilt.
jobb nála, ügyesebb. ezt szerintem te is láttad :)
ha motiváltabb ( nem nehéz) is mint a gülüke akkor már nyertünk.
joabulicsak

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2014. július 22., kedd 10:44

Zorro írta:Az az erzesem (es nekem sem tetszik) mintha a Bernabeu kozonsegenek "borszin + szamazasi hely" problemaja lenne, amit Perez sem hagyhat figyelmen kivul. Nem hinnem, hogy Pogba es azon hasonlo jatekosok akik a teljesitmenyukkel megerdemelnenek/kikovetelnek maguknak mindenfele megbecsulest, habfeherbe oltoznenek.
Nem lesz itt Pogba, mint ahogy Makelele-ert sem torte magat Perez, Eto sem kellett, Richards es Yaya fel sem merult, Lukaku meg tema sem volt... (no meg Emerson esete, talan Lass is...) Biztos, hogy az elozo listabol mindenkire meg lehet mondani, hogy akkor miert is nem..., de most azert itt ez a Pogba gyerek...
(megjegyzes: katalanok nem engedhetik meg maguknak, hogy ezen a teren ilyen valogatosak legyenek, de azert mintha naluk is...)
Remelem azert tevedek.
ilyen nem is játszhat, hiszen elég csak megnézni hány barnabőrű brazil játszott már meghatározó szerepet a klubnál és akkor még a többiről nem is ejtettem szót... :)

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. július 22., kedd 10:43

Hogy hova akarják, nem tudom. Így viszont kb bezárul nekünk a piac.

Pogba. :( :( :(
"If you don't like your destiny, don't accept it."

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 22., kedd 10:42

megin veszünk egy özilt.
az út eddig ugyanaz.

borul az egyensúly is.

kíváncsi vagyok, akármi lesz, minden trófeát akarok.
i dont give a fuck.
Kép
Kép
Kép

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 22., kedd 10:40

James orvosin pucagolyók!
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Zorro
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ramos, Modric, Valverde, Bellingham
Kedvenc csapatod: RMCF

HozzászólásSzerző: Zorro » 2014. július 22., kedd 10:39

Az az erzesem (es nekem sem tetszik) mintha a Bernabeu kozonsegenek "borszin + szamazasi hely" problemaja lenne, amit Perez sem hagyhat figyelmen kivul. Nem hinnem, hogy Pogba es azon hasonlo jatekosok akik a teljesitmenyukkel megerdemelnenek/kikovetelnek maguknak mindenfele megbecsulest, habfeherbe oltoznenek.
Remelem azert tevedek.
https://x.com/elchiringuitotv/status/17 ... 2435297281
https://www.youtube.com/watch?v=qhX06B58O7M
Így kell történelmet írni. Rajongóknak a szívébe, gyűlőködöknek az agyába égett bele.

DT8
Kedvenc játékosaid: Sami Khedira

HozzászólásSzerző: DT8 » 2014. július 22., kedd 10:00

Valóban ráférne már a stadionra egy kis renoválás, persze azért nem annyira siralmas a helyzet, de egy két része a stadionnak tényleg nem a legszebb már.

a stadion témán kívül pont most említette egyik haverom, hogy közel a végső feloszlástól a híres khöd :D Így elgondolkozva ezen azért az megvan, hogy a khöd vb döntőt játszott ?(dm sérülését leszámítva) :mrgreen:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 22., kedd 9:56

Ez a 150 milliós hír mondjuk elég becsapós, mert úgysem egyben fizetünk érte.
Az meg külön bosszant, hogy elköltünk egy rakat lóvét, a stadion meg szétesik...kicsit olyan feelingem van, mint a magyar utaknál. Toldozzák, foltozzák, de a teljes felújítást mielőbb meg kéne tenni. Aki volt kint mostanában, tudja miről írok.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. július 22., kedd 9:53

Cavani és Lavezzi jelenleg még a PSG játékosai, ám ha hinni lehet a híreknek, akkor előbbi hamarosan a Mancester United, utóbbi pedig a Milan játékosa lesz. Ezzel pedig megnyílik az út Di María előtt, hogy Párizsba költözhessen, ugyanis a francia klub így már minden bizonnyal meg fog tudni felelni az FFP-nek. Forrás: Madridom.hu
Lavezzi - Milan
Na onnan se fognak sok penzt latni a franciak :lol:
Az El Confidencial szerint a Real Madrid “kasszájában” jelenleg 150 millió áll rendelkezésre, így elvileg nem kell hitelhez folyamodni, ha ki szeretnék fizetni Jamest. Az újság mindezeket a Bajnokok Ligája győzelemre és az ezzel járó extra bevételekre vezeti vissza. Forrás: Madridom.hu
Igy elnezve az igazolasokat, meg az is elofordulhat, hogy Di Mariat megtartjuk. Jelenleg plusz 5-10 millioval allunk. Amennyiben James jon 80 korul, Khedira pedig 30-ert tavozik, akkor -45 korul leszunk. Ezt a 150 milliot soknak erzem, de egy 50 millios minusz siman belefer. Akar meg Pogbat is elhozhatjuk DM arabol.

Az mar milyen durva lenne: a Khedira - Morata - DM triot egy "kis" rafizetessel egy nyar alatt lecsereltuk egy Kroos - James - Pogba harmasra. :'(

Vissza: