Kommentáld a híreket
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
Ez a 150 milliós hír mondjuk elég becsapós, mert úgysem egyben fizetünk érte.
Az meg külön bosszant, hogy elköltünk egy rakat lóvét, a stadion meg szétesik...kicsit olyan feelingem van, mint a magyar utaknál. Toldozzák, foltozzák, de a teljes felújítást mielőbb meg kéne tenni. Aki volt kint mostanában, tudja miről írok.
Az meg külön bosszant, hogy elköltünk egy rakat lóvét, a stadion meg szétesik...kicsit olyan feelingem van, mint a magyar utaknál. Toldozzák, foltozzák, de a teljes felújítást mielőbb meg kéne tenni. Aki volt kint mostanában, tudja miről írok.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
Lavezzi - MilanCavani és Lavezzi jelenleg még a PSG játékosai, ám ha hinni lehet a híreknek, akkor előbbi hamarosan a Mancester United, utóbbi pedig a Milan játékosa lesz. Ezzel pedig megnyílik az út Di María előtt, hogy Párizsba költözhessen, ugyanis a francia klub így már minden bizonnyal meg fog tudni felelni az FFP-nek. Forrás: Madridom.hu
Na onnan se fognak sok penzt latni a franciak

Igy elnezve az igazolasokat, meg az is elofordulhat, hogy Di Mariat megtartjuk. Jelenleg plusz 5-10 millioval allunk. Amennyiben James jon 80 korul, Khedira pedig 30-ert tavozik, akkor -45 korul leszunk. Ezt a 150 milliot soknak erzem, de egy 50 millios minusz siman belefer. Akar meg Pogbat is elhozhatjuk DM arabol.Az El Confidencial szerint a Real Madrid “kasszájában” jelenleg 150 millió áll rendelkezésre, így elvileg nem kell hitelhez folyamodni, ha ki szeretnék fizetni Jamest. Az újság mindezeket a Bajnokok Ligája győzelemre és az ezzel járó extra bevételekre vezeti vissza. Forrás: Madridom.hu
Az mar milyen durva lenne: a Khedira - Morata - DM triot egy "kis" rafizetessel egy nyar alatt lecsereltuk egy Kroos - James - Pogba harmasra.

-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Csak Khedira ne hosszabbítson, menjen már valahova.
Itt fog ragadni és még hosszabbítani is fognak vele ,h ne menjen el jövőre ingyen..

-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Mintha valaki emlegette volna annak idején, hogy most kell jól igazolni, hogy a csapat továbbra is motivált maradjon.
Én tudom ki volt, de már gyanùs, hogy mindent tud

-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Hugo Sanchez, Redondo, A két Laudrup
- Kedvenc csapatod: Real Madrid 1982 óta
Nem tudom miért, de szinte biztos vagyok Khedira távozásában, és Pogba érkezésében. És szerintem még hoznak egy csatárt is.
- Luigi-K1
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo
Az szép...Morata máris megsérült (a bal térde)
....Az első edzésen...
....Az első edzésen...
Courtois---- Carvajal-Militao-Alaba-Mendy-----Valverde,Casemiro,Modric-----Vinícius--Benzema-MBappé
Több ezer telefonszámot tudok fejből. Csak azt nem tudom, melyik kié...
„Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt"
Több ezer telefonszámot tudok fejből. Csak azt nem tudom, melyik kié...
„Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt"
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Khedira távozni fog a szezon végén, ebben 100%-ig biztos vagyok, mert akkora amatőrséget nem nézek ki Perezékből, hogy megtartják. Az lényegtelen, hogy Khedira maradna vagy menne, mert ha a fizu miatt meg az aláírási pénz miatt maradna, Perez be fog inteni neki, és rá fog venni egy klubot, hogy megvegye, vagy Khedira hosszabbít. Utóbbit nyilván senki sem akarja, még Carlo sem, tehát vagy az Arsenal vagy a MU vagy a Juve, de valahova eligazol a herceg. Ha tippelnem kéne, én az Arsenalt mondanám, de mindez kb. 2 héten belül tisztázódni fog.
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Mar csak a MU maradt utolso remenynek. Ott meg van penz dogivel...erdekes, lehet csak pletyka szinten volt, de Jose is akarta nem? Vagy ott sem akartak ennyit adni neki?Realista24 írta:Beszopatja a Realt úgy néz ki. Hét milliót akart az Arsenalnal, nem kapja meg, így már beéri a Pérezék által kínált 4 körüli fizetéssel gondolom......es mi a helyzet Khediraval? Az mellett, h az elet kegyetlenul bejott neki(vb,real,asszony,utca,stb.)
Lesz aki vigye?
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

-
Khedira olyan téren nem rossz, hogy nem sir állandóan a szája mindenért, nem úgy mint az argentinnak... Csak annyira nem ide való
!!! Tök8 ki megy csak Pogba jöjjön :Đ

-
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
amúgy igen, létszámban is kell meg játékstílusban is. még DM-nek is maradnia kéne mert csak akkor jön ki a tavalyi létszámunk, ami a végére így is majdnem kevés lett. idén pedig 7-8 meccsel többet is fogunk játszani, na mindegy, bízom Ancelottiban, nem fogja hagyni, hogy üres legyen a KP.lehet Khedirát nemszeretni vagy utálni (más itt nem valószinü), de a kp jelenlegi felhozatalát tekintve szükségünk van rá
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
ospina merült fel, ha jól tudom.Az az érzésem, hogy Wenger elviszi. Nagyon kapust akar igazolni
khedira ügyben meg titkon még reménykedem lajosban. fellaini-khedira belső kp. kettős...meggörbítenék a teret.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
lehet Khedirát nemszeretni vagy utálni (más itt nem valószinü), de a kp jelenlegi felhozatalát tekintve szükségünk van rá
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- Ladislao Suarez
- Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane
Khedirát adjuk oda a Levanténak Na
vasért

-
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
szerintem Khedira ránk rohad, DM elmegy, jön James meg valami kapus, aztán be is zárul a piac számunkra. Khedira, Kroos, Modric, Illara, Xabi, Isco, de szép. bár mondjuk mindig ott a Nápoly, akik a semmiből előtűnnek.

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
kb 10 év múlva, mikor majd kiadja az önéletrajzi könyvét, meg fogjuk tudni, hogy emberünk a barca beépített ügynöke volt aki belülről bomlasztottRealista24 írta:Beszopatja a Realt úgy néz ki. Hét milliót akart az Arsenalnal, nem kapja meg, így már beéri a Pérezék által kínált 4 körüli fizetéssel gondolom......es mi a helyzet Khediraval? Az mellett, h az elet kegyetlenul bejott neki(vb,real,asszony,utca,stb.)
Lesz aki vigye?

Nem illik.
-
Nekem is az a sanda gyanúm, hogy Khedira is lép meg DM is, és jön Vidal/Pogba közűl valaki. Bár, ha azt nézzük nagyon megy most a fiatalitásRealista24 írta:Nagy a csend, a Juve feldobta a magas labdát, csak le kell csapni. Chelsea kiszállt, PSG Di Maríára hajt, rajtunk a sor.

Ezt viszont sajnálom...schranzer írta:JuventusFC.hu
A mai tréningen kificamodott Alvaro Morata bal térde, ami miatt a spanyol támadó hetekre is kidőlhet. Pontos diagnózis a holnapi nap folyamán várható.

Az az érzésem, hogy Wenger elviszi. Nagyon kapust akar igazolniferni írta:addig biztos nem lesz bejelentve, amíg el nem megy az egyik kapus, aki sztem Iker lesz.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Beszopatja a Realt úgy néz ki. Hét milliót akart az Arsenalnal, nem kapja meg, így már beéri a Pérezék által kínált 4 körüli fizetéssel gondolom......es mi a helyzet Khediraval? Az mellett, h az elet kegyetlenul bejott neki(vb,real,asszony,utca,stb.)
Lesz aki vigye?

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
...es mi a helyzet Khediraval? Az mellett, h az elet kegyetlenul bejott neki(vb,real,asszony,utca,stb.)Realista24 írta:Nagy a csend, a Juve feldobta a magas labdát, csak le kell csapni. Chelsea kiszállt, PSG Di Maríára hajt, rajtunk a sor.edig mar bele eltem magam...azert meg osszejohet
Lesz aki vigye?
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

most ez komoly?...schranzer írta:JuventusFC.hu
A mai tréningen kificamodott Alvaro Morata bal térde, ami miatt a spanyol támadó hetekre is kidőlhet. Pontos diagnózis a holnapi nap folyamán várható.
ennyire még ő se lehet szerencsétlen bakker...
addig biztos nem lesz bejelentve, amíg el nem megy az egyik kapus, aki sztem Iker lesz.Most akkor Navas-szal mi a helyzet?
Most akkor Navas-szal mi a helyzet?

"If you don't like your destiny, don't accept it."